Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سیدصادق حسینی ظهر امروز در جلسه معاونت سازمان‌های نظامی و قضایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، اظهار کرد: ترویج امر به معروف و نهی از منکر یکی از نیازهای لازم و ضروری در جامعه به شمار می‌رود.

وی ضمن تأکید بر اینکه اجرایی کردن فریضه دینی امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه عمومی و همگانی است، افزود: ترویج این فریضه دینی را نباید در قالب یک کار اداری و یا سازمانی نگاه کرد بلکه همه موظف هستیم در هر جایگاهی که قرار داریم در راستای ترویج این فریضه دینی تلاش و جدیت لازم را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان ضمن اشاره به اهمیت حجاب و عفاف در جامعه به عنوان یکی از مسائل مهم، یادآور شد: موضوع حجاب و عفاف یک موضوع بسیار مهم اجتماعی است و با اصل تار و پود نظام اسلامی ما ارتباط دارد.

وی به ظرفیت‌های قانونی ایجاد شده در کشور اشاره کرد و گفت: ماده ۱۶ قانون امر به معروف و نهی از منکر که در مجلس شورای اسلامی تصویب و ابلاغ شده، وظایفی را برای ستاد امر به معروف تعریف کرده است.

سردار حسینی بیان کرد: وظایفی که برای ستاد امر به معروف و نهی از منکر در قالب این قانون تعریف شده، مشخص و تحقق آن نیاز به یک همراهی و هماهنگی بین همه بخش‌ها و تاثیر گذاران جامعه است.

وی اظهار کرد: هم قانون و هم ظرفیت در راستای ترویج و نهادینه‌کردن هرچه بیشتر فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در کشور ما وجود دارد حال باید از این بستر برای تحقق اهداف انقلاب و اسلام، این فریضتین را ترویج و نهادینه کنیم.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان خواستار تلاش و جدیت بیشتر ادارات و سازمان‌های دولتی برای ترویج فرهنگ دینی در استان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر اقدامات در این بخش قابل قبول نیست و به همین دلیل باید با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندیهای در اختیار شاهد اقدامات بهتری در سطح استان کردستان باشیم.

کد خبر 4931537

منبع: مهر

کلیدواژه: سید صادق حسینی امر به معروف و نهي از منكر ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد گرگان قزوین شب قدر شیوع کرونا ایلام کمک به نیازمندان بیرجند مواسات روابط عمومی مشهد امر به معروف و نهی از منکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۱۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علم و فرهنگ دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی امروز ۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در دانشگاه علم و فرهنگ آغاز به کارکرد و تا ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد.

دکتر مهدی باصولی رییس دانشگاه علم و فرهنگ گفت: از علل تداوم برگزاری کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی این بود که باهدف درستی انتخاب شده و مسیر درستی را طی کرده است.

رییس کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی در ادامه خاطرنشان کرد: موضوع وب پژوهی مسئله‌ای به‌روز بوده که سرعت رشد بالایی دارد و این نکته‌ای مهم، برای ادامه دارشدن این کنفرانس است.

وی تأکیدکرد: دانشگاه علم و فرهنگ علاوه بر اقداماتی که در این حوزه انجام داده است، نشریه‌ای را راه‌اندازی کرد که علاوه بر مجوز ISC، رتبه «ب» پژوهشی وزارت علوم را نیز کسب کرده است. همچنین خبر خوب که نشریه وب پژوهی از امسال به‌صورت فصلنامه منتشر می‌شود و این اقدامی مبارک است و امیدواریم این نشریه، محلی برای تعامل اهالی علم باشد.

وی گفت: این کنفرانس تلاش‌های بی‌وقفه‌ای برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی انجام می‌دهد و با تلاش مشترک اساتید و دانشجویان، امیدواریم به رشد و پیشرفت بیشتری دست یابیم.

باصولی خاطرنشان کرد: این کنفرانس یک کنفرانس تخصصی و بین‌رشته‌ای است و خوشحالیم که هرسال تعداد افرادی که در حوزه‌ فناوری اطلاعات در این کنفرانس حضور دارند، بیشتر می‌شوند و به جز پنل‌های تخصصی پنل‌هایی در حوزه‌های علوم‌انسانی، جامعه‌شناسی و… نیز مرتبط با این حوزه و جود دارد.

وی افزود: این کنفرانس تلاش‌های بی‌وقفه‌ای برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی انجام می‌دهد و با تلاش مشترک اساتید و دانشجویان، امیدواریم به رشد و پیشرفت بیشتری دست یابیم.

جایزه پرفسور کامبیز بدیع اهدا خواهد شد

محمدجواد شایگان فرد دانشیار دانشگاه علم و فرهنگ و دبیرکنفرانس بین المللی وب پژوهی با اشاره به اهمیت برگزاری این رویداد بین‌المللی، به شرح گزارش مختصری از دوره‌های قبل پرداخت.

وی در خصوص انتخاب محورهای این کنفرانس خاطرنشان کرد: کمیته علمی کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی ۱۵ محور اصلی را برای کنفرانس انتخاب کرد که از جمله آنها می‌توان به یادگیری ماشین، یادگیری عمیق در وب، وب‌کاوی، وب معنایی و تحلیل وب، اینترنت اشیا، بازیابی اطلاعات، شبکه‌های اجتماعی، سکوهای ابری، انبوه و توزیع شده، بلاک‌چین و رمزارز، تعامل انسان و رایانه، کیفیت وب، سکوها و ابزارهای نرم‌افزاری وب، کسب‌وکار و بازاریابی الکترونیکی، امنیت وب، تحلیل رفتار و شخصی‌سازی، پردازش تصویر در وب، رسانه و ارتباط‌شناسی وب، وب و جامعه اشاره کرد.

دبیر کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی در ادامه افزود: ما در این کنفرانس به‌ تمامی موضوعاتی که مربوط به حوزه وب می‌شد نیز توجه کردیم و صرفاً به دنبال ابعاد فناوری آن نبوده و نویسندگان حوزه علوم‌انسانی و… را نیز تشویق کردیم تا در این حوزه ورود کنند.

شایگان فرد در ادامه افزود: ۱۴۲ مقاله پذیرش شده است که ۴۵ مورد شفاهی است، البته نکته حائز اهمیت این است که هر مقاله دو داور داشته و بعد اعلام نتایج شده است.

وی عنوان کرد: مقالات و پژوهش‌هایی متعددی به زبان‌هایی فارسی و انگلیسی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که آثار پذیرفته شده در پایگاه‌هایی معتبر علمی داخلی نظیر SID و ISC و خارجی نظیر IEEE Xplore نمایه شده است. گفتنی است امسال حدود ۷۵ درصد مقالات به زبان انگلیسی بوده است و این نشان از تمایل پژوهشگران به تعاملات بین‌المللی است.

دانشیار دانشگاه علم و فرهنگ همچنین تأکید کرد: از ۱۳ کشور دنیا نیز به این کنفرانس مقاله ارسال کرده‌اند که بیشترین آن از استرالیا و بیشترین مقالات داخلی از دانشگاه علم و صنعت بوده است.

شایگان فرد همچنین از برگزاری و اهدای جایزه پرفسور کامبیز بدیع در سال آینده خبر داد. این جایزه به برترین مقاله حوزه وب پژوهی اهدا خواهد شد که نشان از تشویق به توسعه و پیشرفت در این زمینه دارد.

وی تاکیدکرد:سال آینده کمیته علمی با بررسی مقالات و تأکید بر مقالات حوزه وب پژوهی جایزه پرفسور کامبیز بدیع را به برترین مقالات در حوزه «وب هوشمند» اهدا خواهد کرد.

کد خبر 6087816

دیگر خبرها

  • نقش موثر اصناف و بازاریان در تبیین فرهنگ حجاب
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی
  • امربه معروف ونهی از منکر وظیفه همه آحاد جامعه
  • لزوم توسعه تعاونی‌ها و ترویج فرهنگ کار در ایلام
  • چه کسانی نهی از منکر را از حریم «منطق و عقل» دور کردند؟!
  • ستاد حجاب در سال ۱۴۰۲ به ریاست وزیر کشور تشکیل شد
  • یک زن، دبیر ستاد امر به معروف قدس شد
  • لزوم حمایت مقامات قضایی از اهداف مجمع امر به معروف و نهی از منکر
  • ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است
  • برگزاری جشنواره‌های ورزشی در راستای ترویج فرهنگ شهدا