Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی مختاری پیش از ظهر پنج‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت روز جهانی قدس و سالروز آزادسازی خرمشهر، اظهار کرد: عملیات بیت‌المقدس یکی از بزرگ‌ترین و فوق‌العاده‌ترین عملیات نظامی ما در دوران دفاع مقدس است که منجر به آزادسازی خرمشهر شد و دستاوردهای بزرگی برای کشور به ارمغان داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: رسانه‌ها همواره در انتقال ارزش‌های دوران دفاع مقدس نقش برجسته‌ای دارند که در این روزها نیز با توجه به شیوع ویروس کرونا بار دیگر مسئولیت سنگینی عهده‌دار هستند و امیدواریم از طریق فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی اهمیت این روز را به نسل جوان معرفی کنند.

مختاری ادامه داد: توکل به خداوند متعال و توسل به ائمه اطهار، رهبری مدبرانه حضرت امام خمینی (ره)، تصمیم‌گیری منطقی فرماندهان سپاه و ارتش در کنار یکدیگر، ایمان و اخلاص فوق‌العاده رزمندگان و انسجام و وحدت ملی ازجمله عوامل پیروزی عملیات بیت‌المقدس بوده است.

فرمانده سپاه ناحیه نهاوند اضافه کرد: با تشکیل ستاد گرامیداشت سوم خرداد، بیش از ۱۰ عنوان برنامه کلی فرهنگی و مسابقات مجازی و آذین‌بندی ادارات و شهر در سطح شهرستان بر اساس پروتکل‌های بهداشتی اجرا خواهیم کرد.

مختاری گفت: به خاطر شیوع کرونا راهپیمایی روز قدس برگزار نمی‌شود ولی از ادارات شهرستان خواسته‌ایم با تولید محتوا، عکس، کلیپ و غیره در فضای مجازی شهرستان اهمیت این روز و سوم خردادماه را برای مردم و نسل جوان تبیین کنند.

وی برگزاری برنامه‌های مختلف فرهنگی در روزهای ارزشمند و تاریخی چون سوم خرداد را یادآور ایثارگری و استقامت مردم غیور و انقلابی کشور در دوران دفاع مقدس دانست.

وی تصریح کرد: برخی از برنامه‌ها به‌صورت مجازی و از طریق تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ای برگزار خواهد شد تا فاصله‌گذاری اجتماعی که مدنظر دستگاه‌های بهداشتی است دچار خلل نشود.

شناسایی ۷ هزار و ۵۰۰ خانوار آسیب‌دیده از بحث کرونا در شهرستان نهاوند

فرمانده سپاه ناحیه نهاوند در ادامه با اشاره به شناسایی ۷ هزار و ۵۰۰ خانوار آسیب‌دیده از بحث کرونا در شهرستان نهاوند گفت: این تعداد با توجه به پالایش اسامی افرادی که تحت پوشش خدمات کمیته امداد و بهزیستی بودند به ۶ هزار و ۵۰۰ خانوار کاهش یافت.

وی بابیان اینکه در این راستا با هدف حفظ شأن و منزلت و اجرای عدالت در توزیع سه جلسه کمک مؤمنانه در شهرستان برگزار شد، گفت: در حال حاضر دو مرحله رزمایش کمک مؤمنانه انجام‌شده که در مرحله نخست یک هزار بسته هرکدام به ارزش ۳۰۰ هزار تومان و در مرحله دوم که نیمه ماه رمضان هم‌زمان با میلاد امام حسن (ع) برگزار شد ۲ هزار بسته به ارزش ۱۷۰ تا ۲۰۰ هزار تومان بین خانوارهای نیازمند شناسایی‌شده اهدا شد.

سرهنگ مختاری با اشاره به اینکه تاکنون ۳ هزار بسته معیشتی با بهره‌گیری از نیت خیر مردم، گروه‌های جهادی و مردمی در قالب طرح کمک مؤمنانه در همه مناطق شهرستان نهاوند توزیع‌شده است، گفت: مرحله سوم این رزمایش با محوریت پایگاه بسیج مسجد محمدیه در روز عید سعید فطر اجرا می‌شود.

وی گفت: در این رزمایش سعی بر آن است با بهره‌گیری از کمک‌های مردمی و همچنین حمایت سپاه انصارالحسین استان همدان ۳ هزار و ۵۰۰ خانوار باقی‌مانده را تحت پوشش خدمات ببریم و برای فاز نخست اجرا به ۶ هزار ۵۰۰ خانوار شناسایی‌شده آسیب‌دیده کمک‌های مردمی را برسانیم.

فرمانده سپاه ناحیه نهاوند با اشاره به کمک یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی مردم نهاوند به هم‌وطنان سیل‌زده شمال و جنوب کشور طی سال گذشته، گفت: مردم نهاوند مردم مؤمن، انقلابی و نوع دوست هستند و همواره در سخت‌ترین شرایط اقتصادی همراه و یاریگر مؤمنان نیازمند بوده‌اند.

وی افزود: در کنار بسته‌های توزیع‌شده توسط سپاه ناحیه نهاوند در طرح رزمایش کمک مؤمنانه بیش از یک هزار و ۲۰۰ بسته معیشتی نیز توسط آستان قدس و ۴ پایگاه بسیج ما به‌صورت مستقل با بهره‌گیری از توان خیری خود توزیع شده است.

کد خبر 4931545

منبع: مهر

کلیدواژه: علی مختاری سپاه انصارالحسین همدان ویروس کرونا روز جهانی قدس شیوع کرونا سوم خرداد فتح خرمشهر ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد گرگان قزوین شب قدر شیوع کرونا بیرجند ایلام کمک به نیازمندان مواسات روابط عمومی گردشگری سپاه ناحیه نهاوند هزار و ۵۰۰ خانوار کمک مؤمنانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۲۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی با ۱۵ برنامه در سپاه ساری
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • شوخی گلزار با مردم
  • طنز در فضای مجازی با اقتصاد پیوند خورده است
  • پاکسازی و مسدود شدن 84 صفحه اینستاگرامی هنجار شکن
  • نشست کمیته فضای مجازی و فرهنگی کنگره شهدای استان فارس برگزار شد
  • فضای مجازی یکی از راه‌های مشارکت مردم در اقتصاد است