Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان،حسن فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۹۲ مبتلا به کرونا از طریق تست شناسایی شدند.

او افزود:با ابتلای ۹۲ نفر دیگر به کرونا، شمار مبتلایان در استان به دو هزار و ۲۵۵ نفر افزایش یافت که از مبتلایان جدید، ۷۲ نفر در بندرعباس، ۶ نفر در رودان، ۶ نفر در قشم، ۲ نفر در میناب، ۴ نفر بندرخمیر، حاجی آباد و بستک یک نفر ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:اکنون ۱۴۷ نفر در استان بستری هستند که از این شمار ۲۵ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه (آی سی یو) بستری اند و خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته فوتی نداشتیم و شمار فوتی‌ها بر اثر کرونا در استان همان ۳۴ نفر است.

فرشیدی از مردم خواست در تعطیلات عید سعید فطر از مسافرت بپرهیزند.

او با اشاره به افزایش شمار مبتلایان به کرونا در استان نسبت به تبعات مسافرت‌های عید فطر و تردد‌های غیرضروری هشدار داد.

رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در برگزاری نماز عید فطر و پرهیز از تردد مردم بندرعباس، میناب، قشم و رودان به روستا‌ها توصیه دیگر رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از مردم خواست در مکان‌های سرپوشیده از ماسک استفاده کنند.

انتهای پیام/ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس بهداشت و درمان علوم پزشکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۴۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مازندران

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه از تاریخ ۲۴ اسفند ماه سال گذشته تاکنون ۲۲ هزار و ۱۶۶ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی توسط کارشناسان بهداشتی انجام شد گفت: در این بازرسی‌ها ۱۰ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم، ۱۰۶ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف تعطیل و تعداد یک هزار و ۲۹۹ اخطاریه بهداشتی صادر شد.

به گزارش ایسنا، دکتر فرهاد غلامی سه شنبه ۷ فروردین ضمن گرامیداشت ایام نوروز و آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم مازندران، در تشریح طرح سلامت نوروزی در استان اظهار کرد: این برنامه با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی از ۲۴ اسفند ماه سال گذشته الی ۱۴ فروردین ماه سال جاری توسط بازرسان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سراسر استان اجرا می‌شود.

غلامی خاطرنشان کرد: تعداد کلرسنجی آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی از زمان آغاز طرح سلامت نوروزی بیش از ۹ هزار و ۶۳۶ مورد بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از هموطنان خواست در صورت هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند تا کارشناسان در اسرع وقت رسیدگی کنند.

غلامی افزود: از ۲۴ اسفند ماه سال گذشته تا ۶ فروردین ماه سال جاری بیش از ۱۴۳ هزار و ۸۳۶  نفر در بخش اورژانس بیمارستانی ویزیت شدند و ۲۹۰۲ جراحی و ۷۶۴ زایمان انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تعداد ماموریت انجام شده توسط اورژانس۱۱۵ را در این مدت هشت هزار و ۶۳۹ مورد عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۱۰۲۰ ماموریت مربوط به انتقال مصدومان تصادفات جاده‌ای و حوادث ترافیکی بوده که متاسفانه ۲ نفر از مصدومان علیرغم تلاش کادر اورژانس فوت شدند که این میزان در مقایسه با همین مدت در سال گذشته ۷۵ درصد کاهش داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه تعداد ۹ مصدوم تروما و تصادفی انتقال یافته در بیمارستان‌ها نیز متأسفانه در این مدت فوت شدند که این آمار نیز نسبت به سال گذشته حدود ۴۷ درصد کاهش داشته‌است، متذکر شد: البته اینکه محل فوت چه تعداد از فوت‌شدگان تروما و حوادث جاده‌ای در صحنه حادثه، یا حین انتقال و یا در بیمارستان بوده است، معیار مناسبی برای تحلیل نیست، بلکه در این خصوص باید شدت حادثه نیز در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: حتی ممکن است مصدوم در صحنه حادثه علائم حیاتی داشته باشد اما به دلیل آسیب‌های مغزی، شکمی و یا آسیب‌های شدید به قفسه سینه عملاً در شرایطی به بیمارستان برسد که امکان احیای وی نباشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: همه مراکز درمانی استان مجهز به بخش اورژانس هستند و بیماران ترومایی را پذیرش کرده و اقدامات درمانی برای آنها به فوریت انجام می‌شود و در صورت نیاز به جراحی‌های سنگین و پیچیده تر به بیمارستان‌های دیگر ارجاع می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدافعان سلامت استان بوشهر تعطیلات خود را وقف خدمت کرده‌اند
  • مراجعه ۱۰ هزار بیمار به مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • مراجعه ۱۰ هزار بیمار به مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • جوان ۲۳ ساله دشتستانی ناجی جان چهار بیمار نیازمند به عضو شد
  • ثبت بیش از ۳۵ هزارزایمان در هرمزگان در سال گذشته
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: استاد اخراجی نداشتیم
  • ۲۲ هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مازندران
  • برنامه ویژه نظارتی حوزه سلامت محیط در شب‌های پرفضیلت قدر
  • وقوع تصادف زنجیره‌ای در محور حاجی آبادبه بندرعباس
  • تولد ۱۲۷ نوزاد طی یک روز در استان کرمان