Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران از کاهش ۱۵ درصدی مرگ و میر ناشی از کرونا در طول ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا علیرضا زالی فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران درباره وضعیت بیماری کرونا در تهران، اظهار کرد: در طی ۲۴ ساعت گذشته  ۱۵۰ بیمار مبتلا به کرونا در بخش‌های عادی و ۶۸ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری مراکز بهداشتی و درمانی بستری شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تعداد بیماران کرونایی که در ۲۴ ساعت گذشته از بیمارستان‌های استان مرخص شده اند را ۲۶۲ نفر عنوان کرد و افزود: میزان مرگ و میر نیز تقریبا حدود ۱۵ درصد نسبت به ۲۴ ساعت گذشته کاهش داشته است.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران افزود: در میزان مراجعات به مجموعه‌های بهداشتی با کاهش ۲۲ درصدی و در مجموعه مراجعات درمانی با کاهش ۲۹ درصدی رو به رو بوده‌ایم.

زالی ادامه داد: به نظر می‌رسد توجه به عواملی که روزهای گذشته نیز به آن تأکید کرده‌ام، یعنی بالا بودن میزان رعایت پروتکل‌های بهداشت فردی و جلوگیری خانواده‌ها از حضور افراد پرمخاطره در سطح شهر، در حفظ شرایط موجود و روند رو به کاهش بیماری بسیار مهم است.

وی تأکید کرد: رعایت پروتکل‌ها و شیوه‌نامه‌های بهداشتی به ویژه در حوزه مشاغل و کسب و کار ضروری است؛ همچنین افرادی که در زمره گروه‌های پرخطر قرار می‌گیرند علاوه بر رعایت پروتکل‌ها باید از تردد غیرضرور در سطح شهر خودداری کنند زیرا نسبت به سایر افراد میزان بالاتری از خطر آنان را در معرض بستری شدن در بیمارستان قرار می‌دهد.

 زالی یادآور شد: برخی از علائم جدید مانند علائم گوارشی، کاهش اشتها، از بین رفتن حس چشایی، اختلال در حس بویایی، سردردهای شدید، دردهای کمری همراه با تب و دردهای عضلانی و احساس کسالت عمومی را هم باید در کنار علائم تنفسی به تابلوی بالینی علائم  بیماری اضافه کنیم.

وی تاکید کرد: در کنار علائم تنفسی که علائم شایع و بارز این بیماری هستند، برخی علائم گوارشی به ویژه اسهال‌های آبکی متناوب همراه با تب‌های خفیف نیز می تواند ظن بالینی تیم بالینی را نسبت به کرونا برانگیخته کند.

اعلام آمادگی کامل بیمارستان‌های استان برای استمرار درمان بیماران غیرکرونایی

زالی یادآور شد: با توجه به شرایط کرونا در بیمارستان‌های تهران از شروع اسفند تا کنون، طبیعتا برخی از بیماران مزمن مانند بیماران دیابتی، بیماران سرطانی و بیمارانی که در حوزه بیماری‌های خاص نیاز به خدمات درمانی داشته‌اند، به خاطر خطر مواجه شدن با بیماری به بیمارستان‌ها مراجعه نکرده‌اند.

وی ادامه داد: خوشبختانه با توجه به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و تفکیک شرایط برای بستری و پذیرش بیماران کرونایی و غیرکرونایی می‌توان اعلام کرد که بسیاری از بیمارستان‌ها در حال حاضر با اجرای شیوه‌نامه‌های بهداشتی، آمادگی لازم را برای پذیرایی از بیماران مزمن به ویژه بیماران سرطانی و بیماران خاص دارند.

 فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران تاکید کرد: بیماران عزیزی که تاکنون درمانشان به دلایلی ابتر مانده است برای اینکه دچار مشکل مضاعف نشوند تدریجا به مراکز بهداشتی مورد نظر مراجعه کنند.

زالی یادآور شد: طبیعتا همکاران ما در بیمارستان های تهران آمادگی لازم را برای پذیرایی از این بیماران دارند تا با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی با حداقل خطرات مترتبه به استمرار درمان آنها کمک کنند.

انتهای پیام/4127

منبع: آنا

کلیدواژه: علیرضا زالی بیماری کرونا فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران شیوه نامه های بهداشتی ۲۴ ساعت گذشته بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۴۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۸ درصدی سرقت در پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار غلامعباس محمدیان، در دیدار با رئیس کل دادگستری استان تهران به تشریح گزارشی از عملکرد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ پرداخت و گفت: برخورد با سرقت یکی از اولویت‌های اصلی پلیس است و در همین راستا نیز تمهیداتی را برای کاهش سرقت، افزایش قدرت کشف و قطع جریان‌های واسط نظیر مال‌خران و … اتخاذ کردیم. در نهایت نیز خوشبختانه با اقدامات و تلاش‌های صورت‌گرفته در سال گذشته شاهد کاهش ۱۲ درصدی سرقت در پایتخت بودیم.

وی با بیان اینکه اقدامات خود برای مقابله و مبارزه با سرقت را در سال ۱۴۰۳ نیز با قوت و جدیت ادامه دادیم، افزود: در نتیجه اقدامات انجام شده نیز تا این لحظه شاهد کاهش ۱۸ درصدی سرقت در مقایسه با مدت مشابه سال قبل هستیم.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: در حوزه سرقت خودرو شاهد کاهش ۲۲ درصدی و همچنین کاهش ۲۰ درصدی در حوزه سرقت موتورسیکلت هستیم. تعداد تماس‌ها با ۱۱۰ نیز در این مدت ۲۲ درصد کاهش داشته است.

محمدیان از افزایش ۲۰ درصدی کشف مواد مخدر در پایتخت در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: دغدغه و اولویت دیگر ما موضوع مواد مخدر است. در این راستا چندین اقدام را در دستورکار قرار دادیم و همزمان با برخورد با باندها و قاچاقچیان دانه‌درشت، دستگیری خرده‌فروشان و جمع‌آوری معتادان متجاهر را نیز در دستورکار قرار دادیم.

وی افزود: در سال جاری و صرفاً در فروردین ماه کشفیات مواد مخدر نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۴۹ درصد افزایش داشته که این توفیق بدون شک با همراهی دستگاه قضائی استان و دادسرای عمومی و انقلاب و دادستان تهران حاصل شده است.

محمدیان در پایان گفت: اگر توفیقی حاصل شده بدون شک بخش اعظمی از آن مدیون سیاست گذاری و تدابیر ابلاغی توسط مدیریت و مسئولان دستگاه قضائی در استان تهران است که به‌رغم تحمل تمامی فشارها، سارقان را در زندان نگهداشته و در مراقبت‌های بعد از خروج زندانیان نیز در زمینه پیشگیری از وقوع جرم مساعدت و همکاری صورت گرفت که به همین دلیل نیز از مجموعه قضائی تهران تشکر می‌کنم.

کد خبر 6086709

دیگر خبرها

  • افتتاح همزمان چند پروژه بهداشتی در شهرستان فیروزکوه
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در پایتخت
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین تصادفات نوروزی | ثبت بیش از یک میلیون بازدید بهداشتی
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • اتفاقاتی که بعد از زیاده‌روی در مصرف هندوانه در بدن شما می‌افتد