Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@01:38:21 GMT

طلای تقلبی و کمبود سکه، چالش جدید بازار طلا

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۳۶۵۷۸

طلای تقلبی و کمبود سکه، چالش جدید بازار طلا

موج جدید رشد قیمت‌ها در بازار طلا در روزهای اخیر موجب رکورد شکنی‌های جدید در این بازار شده است به طوری که نرخ سکه تمام بهار آزادی طرح جدید از هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان عبور کرده و قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز از ۷۰۰ هزار تومان عبور کرده است.

میزان رشد تقاضا و التهاب در بازار طلا در روزهای اخیر به گونه‌ای بوده که برخی شنیده‌ها از کمبود سکه در بازار حکایت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عوامل تاثیر گذار در التهاب بازار طلا

«ابراهیم محمدولی» در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره علل رشد نرخ طلا و سکه گفت: در نوسانات اخیر بازار طلا و سکه عواملی مانند قیمت دلار، اونس جهانی و معاملات گواهی سکه در بورس کالا، نقش داشته‌اند.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران افزود: معاملات گواهی سکه در روزهای اخیر باعث التهاباتی در بازار سکه و طلای کشور شد به طوری که برخی افراد از این معاملات، سواستفاده کرده و قیمت‌ها را بالا بردند.

محمدولی با استقبال از محدودیت و نظارت بیشتر بر معاملات گواهی سکه گفت: تصمیمات باید کارشناسی و سنجیده اتخاذ شود تا تاثیر منفی بر بازارها نداشته باشد.

وی اضافه کرد: در این میان، فضای روانی جامعه بیشتر ملتهب شد و در نتیجه نوسان‌های شدیدی در بازار طلا رخ داد.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: افزایش قیمت دلار در داخل و همچنین اونس جهانی در بازارهای خارجی نیز باعث رشد قیمت طلا و سکه در کشور شد.

وی خاطر نشان کرد: موفقیت در مهار قیمت ارز و دلار می تواند ضمن برگرداندن آرامش به بازار طلا، قیمت‌ها را نیز کاهش دهد.

کمبود عرضه سکه

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به کمبود عرضه سکه در بازار گفت: به دلیل شرایط رخ داده و جو روانی، در روزهای اخیر تقاضا برای خرید سکه بالا رفته است.

محمدولی افزود: تقاضا برای خرید سکه در حالی بوده که عرضه کافی نیست و بر این اساس، حجم تقاضا از عرضه پیشی گرفته است.

وی ادامه داد: البته باید توجه داشت که حجم بالای تقاضا برای سکه در روزهای اخیر به یکباره ایجاد شده که باید کنترل شود.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران اظهار داشت: برخی افراد تعداد زیادی سکه را خریداری کرده اند که باید کنترل بیشتری روی آنها صورت گرفته و شناسایی شوند.

وی با بیان اینکه بانک مرکزی باید با ضرب سکه پاسخگوی نیاز بازار باشد، گفت: ظرفیت بانک مرکزی برای ضرب سکه محدود و بر اساس نیاز است، البته تقاضاهای غیر معمولی باید کنترل و شناسایی شود.

رونق دوباره بازار طلای آب‌شده

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: خریداران در این روزها کمتر به دنبال مصنوعات طلا بود و بیشتر در پی آب‌شده می روند.

محمدولی با انتقاد از فروش طلای آب‌شده، گفت: طلای آب‌شده باید در کارگاه های ساخت طلا، گردش داشته باشد و فروش آن به افراد عادی برای سرمایه گذاری درست نیست.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران اضافه کرد: اکنون حدود پنج تا ۱۰ درصد تقاضای بازار طلا مربوط به مصنوعات و ۳۵ درصد نیز به طلای آب‌شده تعلق دارد. بقیه نیز به خرید سکه اختصاص دارد.

وی یادآور شد: در یک دوره زمانی، تب خرید طلای آب‌شده فروکش کرده بود، اما در روزهای اخیر تقاضا برای طلای آب‌شده رو به افزایش گذاشته است.

هشدار نسبت به تخلف در فروش طلای آب‌شده

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران با هشدار به خریداران طلای آب‌شده گفت: افراد ناآشنا نباید وارد خرید طلای آب‌شده شوند، زیرا امکان دارد فریب بخورند و سرمایه آنها با خطر مواجه شود.

وی افزود: برخی افراد کلاهبردار اقدام به تخلف در فروش طلای آب‌شده می‌کنند که باعث زیان خریداران می شود، زیرا افراد کم اطلاع قادر به این سوءاستفاده ها نیستند.

محمدولی خاطر نشان کرد: اگر در بخش مصنوعات طلا، تخلف رخ دهد، قابل رصد است، اما طلای آب‌شده به سختی قابل پیگیری است.

وی گفت: البته میزان تخلف در بازار طلا و فروش طلا و سکه تقلبی در این بازار، نسبت به گذشته کاهش زیادی یافته که نتیجه افزایش نظارت بانک مرکزی، نهادهای نظارتی و اتحادیه طلاوجواهر است.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره چشم‌انداز بازار طلا در روزهای آتی نیز گفت: اگر بر وضعیت فعلی، کنترل بیشتری صورت گرفته و حادثه مهم و جدیدی رخ ندهد، روند فعلی ادامه خواهد یافت که همراه با آرامش و نوسان‌های محدود خواهد بود.

برچسب‌ها بازار طلا دلالان سکه و ارز سکه پروندهٔ خبری بازار ارز و سکه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازار طلا دلالان سکه و ارز سکه بازار طلا دلالان سکه و ارز سکه رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران روزهای اخیر بازار طلا طلای آب شده طلا و سکه فروش طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۶۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور

دکتر سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: «به‌طوری‌که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.»

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد:، اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبود‌ها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برند‌های مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت سکه در بازار تهران
  • شناسایی ۴۰۰ فرآورده غیرمجاز و تقلبی موجود در بازار در سال ۱۴۰۲
  • پرونده تخلف رییس اتحادیه نانوایان مشهد به دادسرا رسید
  • بانک مرکزی از نوسانات شدید و مقطعی ارز جلوگیری می کند؛ هشدار درباره دلارهای تقلبی در بازار | توصیه جدی به خریداران دلار
  • قرارگیری خریداران ارز در زیر چتر مالیاتی/ احتمال عرضه ارز تقلبی در بازار آزاد وجود دارد
  • هشدار عرضه دلار تقلبی در بازار آزاد
  • آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور
  • ◄ چالش های تنظیم گری در حمل و نقل ریلی/ آیا راه آهن می تواند تنظیم گر حمل و نقل ریلی باشد؟
  • چالش‌های الزام به بازگشت ارز صادراتی
  • ملاحظات و چالش‌های الزام به بازگشت ارز صادراتی