Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-18@04:48:58 GMT

کاهش15درصدفوتی‌های کرونا در تهران

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۳۶۶۶۴

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران از کاهش ۱۵ درصدی مرگ و میر ناشی از کرونا در تهران در طول ۲۴ ساعت گذشته خبر داد. ناطقان: دکتر علیرضا زالی، امروز پنجشنبه یکم خردادماه، در یک گفت و گوی زنده تلویزیونی، درباره وضعیت بیماری کرونا در تهران اظهار کرد: در طی ۲۴ ساعت گذشته  ۱۵۰ بیمار مبتلا به کرونا در بخش های عادی و ۶۸ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری مراکز بهداشتی و درمانی بستری شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 
وی تعداد بیماران کرونایی را که در ۲۴ ساعت گذشته از بیمارستان های استان مرخص شده اند ۲۶۲ نفر عنوان کرد و افزود: میزان مرگ و میر نیز تقریبا حدود ۱۵ درصد نسبت به ۲۴ ساعت گذشته کاهش داشته است.
 
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران در ادامه افزود: در میزان مراجعات به مجموعه های بهداشتی با کاهش ۲۲ درصدی  و  در مجموعه مراجعات درمانی با کاهش ۲۹ درصدی  رو به رو بوده ایم.
 
زالی ادامه داد: به نظر می رسد توجه به عواملی که روزهای گذشته نیز به آن تاکید کرده ام، یعنی بالا بودن میزان رعایت پروتکل های بهداشت فردی و جلوگیری خانواده ها از حضور افراد پرمخاطره در سطح شهر، در حفظ شرایط موجود و روند رو به کاهش بیماری بسیار مهم است.
 
وی تاکید کرد: رعایت پروتکل ها و شیوه نامه های بهداشتی به ویژه در حوزه مشاغل و کسب و کار ضروری است همچنین افرادی که در زمره گروه های پرخطر قرار می گیرند علاوه بر رعایت پروتکل ها باید از تردد غیرضروری در سطح شهر خودداری کنند، زیرا نسبت به سایر افراد میزان بالاتری از خطر آنان را در معرض بستری شدن در بیمارستان قرار می دهد.
 
زالی یادآور شد: برخی از علائم جدید مانند علائم گوارشی، کاهش اشتها، از بین رفتن حس چشایی، اختلال در حس بویایی، سردردهای شدید، دردهای کمری همراه با تب و دردهای عضلانی و احساس کسالت عمومی را هم باید در کنار علائم تنفسی به تابلوی بالینی علائم  بیماری اضافه کنیم.
 
وی تاکید کرد: در کنار علائم تنفسی که علائم شایع و بارز این بیماری هستند، برخی علائم گوارشی به ویژه اسهال های آبکی متناوب همراه با تب های خفیف نیز می تواند ظن بالینی تیم بالینی را نسبت به کرونا برانگیخته کند.
 
اعلام آمادگی کامل بیمارستان های استان برای استمرار درمان بیماران غیرکرونایی

زالی یادآور شد: با توجه به شرایط کرونا در بیمارستان های تهران از شروع اسفندماه تا کنون، طبیعتا برخی از بیماران مزمن مانند بیماران دیابتی، بیماران سرطانی و بیمارانی که در حوزه بیماری های خاص نیاز به خدمات درمانی داشته اند، به خاطر خطر مواجه شدن با بیماری به بیمارستان ها مراجعه نکرده اند.
 
وی ادامه داد: خوشبختانه با توجه به رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تفکیک شرایط برای بستری و پذیرش بیماران کرونایی و غیرکرونایی می توان اعلام کرد که بسیاری از بیمارستان ها در حال حاضر با اجرای شیوه نامه های بهداشتی آمادگی لازم را برای پذیرایی از بیماران مزمن به ویژه بیماران سرطانی و بیماران خاص دارند.
 
زالی تاکید کرد: بیمارانی که تاکنون درمانشان به دلایلی ابتر مانده است برای اینکه دچار مشکل مضاعف نشوند تدریجا به مراکز بهداشتی مورد نظر مراجعه کنند.
 
براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، وی در پایان یادآور شد: طبیعتا همکاران ما در بیمارستان های تهران آمادگی لازم را برای پذیرایی از این بیماران دارند تا با رعایت شیوه نامه های بهداشتی باحداقل خطرات مترتبه به استمرار درمان آن ها کمک کنند. منبع: ایسنا برچسب ها: فوتی ها ، کرونا ، تهران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: فوتی ها کرونا تهران شیوه نامه های بهداشتی ۲۴ ساعت گذشته بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۶۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: توصیه ما این است که زائران حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون دارو‌های غیر مجاز و نحوه انتقال داروی بیماران اظهار داشت لیست دارو‌های ممنوعه هرسال توسط وزارت بهداشت عربستان ابلاغ می‌شود که همان لیست سال‌های گذشته است. لیست دارو‌ها را به پزشکان معاینه کننده زائرین داده ایم و وظیفه پزشکان این است که این لیست را به اطلاع زائر برسانند.

وی افزود: از دارو‌های ممنوعه، دارو‌های مخدر است که ورود آن کلا به عربستان ممنوع است. همچنین دارو‌های آرامیخش از خانواده بنزودیازپین مثل خانواده دیازپام نیز ممنوع است.

مرعشی در ادامه تصریح کرد: ورود سایر دارو‌ها ممنوعیتی ندارد، ولی برای اینکه عزیزان زائر در فرودگاه‌های مقصد دچار مشکل نشوند، توصیه ما این است که حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در رابطه با واکسن‌های مورد نیاز برای سفر حج گفت: براساس دستورالعمل سعودی واکسن اجباری برای همه کشور‌ها واکسن مننژیت است و برای کشور ما همین واکسن در نظر گرفته شده است و از طریق هلال این واکسن برای همه زائرین تهیه شده است و تا دو هفته قبل از اعزام زائر باید این واکسن تزریق شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم تزریق واکسن کرونا اذعان داشت: فعلا توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا وجود ندارد. واکسن الزامی مننژیت است و نگرانی بابت بیماری کرونا وجود ندارد.

مرعشی در رابطه با بیماری‌های واگیر در میان زائران بیان داشت: رعایت نکات جمعی و فرعی در پیشگیری از بیماری‌های عفونی بسیار مهم است. به هر حال تعداد زیادی زائر از کشور‌های مختلف با بیماری‌های بومی مختلف در یک مکان قرار می‌گیرند و همین امر موجب می‌شود حتی افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند. اما در صورت بیمار شدن نیاز به قرنطینه نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ضرورت دسترسی عادلانه بیماران هموفیلی به دارو و درمان
  • مدیر کانون هموفیلی ایران بیان کرد: وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • ببینید | علائم و عوارض بیماری کاوازاکی
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • علائم و عوارض بیماری کاوازاکی + فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از حجم پا تشخیص می‌دهد
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا