Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@10:58:30 GMT

جایگاه فراموش‌شده فرش گیلان احیاء می‌شود

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۳۷۱۱۱

جایگاه فراموش‌شده فرش گیلان احیاء می‌شود

نایب رئیس اتاق اصناف کشور با بیان اینکه در شرایط بحران کرونا باید برای رفع قوانین بازدارنده چاره‌اندیشی شود، گفت: جایگاه فراموش شده فرش گیلان احیاء می‌شود. ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۹ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

جلال‌الدین محمد شکریه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با اشاره به اینکه در شرایط بحران کرونا قوانین بازدارنده به مشکلی مضاعف برای تولیدکنندگان و اصناف تبدیل شده بر ضرورت حذف آن تأکید کرد و اظهار داشت: احیاء جایگاه فراموش شده فرش گیلان از جمله اموری است که در صورت مشارکت همه قابل تحقق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس اتاق اصناف کشور بازگرداندن جایگاه فراموش شدن فرش دستباف گیلان و احیاء مجدد آن را هدفی دست‌یافتنی خواند و عنوان کرد: همکاری صنعت و مراکز علمی بسیار تعیین کننده است و برای عملیاتی شدن این هدف مهم به هم‌اندیشی مؤثر و مستمر اهالی دانشگاه و فعالان حوزه فرش دستباف نیازمندیم.

شکریه نقش بسیار ویژه بازاریابی و مارکتینگ در توسعه و پیشرفت روزافزون صنعت فرش دستباف را متذکر شد و تصریح کرد: در دنیای امروز با سازوکارهای جدید اقتصاد، تجارت و بازرگانی به غیر از حوزه تولید و صنعت عامل بازاریابی می‌تواند در موفقیت و توسعه یک صنعت و حرفه نقش مهم و به سزایی را ایفا کند.

اصفهان| زنگ خطر برای فرش ایران در بازارهای داخل و خارج؛ به تولیدکنندگان و خریداران فرش امتیازی ویژه داده شودبازار داغ فروش فرش های‌ قاچاق افغانی به نام ایرانی در کشوربهرامی: انحلال مرکز ملی فرش یعنی نابودی صنعت فرش دستباف

رئیس اتاق اصناف استان گیلان از برگزاری همایش و نمایشگاه فرش دستباف گیلان در آذر و دی ماه امسال در رشت سخن گفت و ابراز داشت: برگزاری نمایشگاه‌ها یکی از شاخصه‌های بازاریابی محسوب می‌شود به طوری‌که به موجب آن ارتباط هماهنگ و مستمری بین تولیدکننده تا مصرف‌کننده ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه در سه ماه اخیر پس از شیوع ویروس کرونا در کشور از جمله استان گیلان واحدهای صنفی تحت فشارهای زیادی قرار گرفته‌اند خاطرنشان کرد: فشارهای اقتصادی وجود داشت و اکنون فشار کرونایی نیز اصناف را آزار می‌دهد بنابراین باید برای حمایت از واحدهای صنفی تدبیری اندیشیده شود.

نایب رئیس اتاق اصناف کشور بحران کرونا را فرصتی برای تدوین راهکارهای اقتصادی جدید در سال مزین به جهش تولید تلقی کرد و اظهار داشت: در این شرایط بسیار سخت بیشتر از هر زمان دیگری نیازمند همکاری بانک مرکزی به ویژه در بازه زمانی یکساله هستیم تا رونق اقتصادی لازم در کشور اتفاق بیفتد.

شکریه خواستار اجرای معافیت های مالیاتی برای اصناف شد و با بیان اینکه این کار در شرایط فعلی لازم و ضروری است عنوان کرد: دولت باید اعتبار تسهیلات بانکی را به طرف یارانه تأمین اجتماعی و معافیت های مالیاتی سوق دهد زیرا در حال حاضر واحدهای صنفی در یک ماه 25 هزار میلیارد تومان هزینه دارند.

رئیس اتاق اصناف استان گیلان اقدام جدی و فوری دولت جهت تصویب قوانین حمایتی و حذف قوانین بازدارنده و دست و پاگیر آن هم در این شرایط سخت را مورد تأکید قرار داد و گفت: اصناف و بازاریان همیشه در بحران‌ها و مشکلات با اهدای کمک‌ها نقش ارزنده‌ای داشته است و لازم است دولت نیز از آنان حمایت کند.

انتهای پیام/614/ ز

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس اتاق اصناف جایگاه فراموش فرش دستباف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۷۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش برجسته صنعت نفت در تحقق رشد اقتصادی ۱۴۰۲

رئیس کمیسیون انرژی و محیط‌زیست اتاق بازرگانی تهران گفت: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ بی‌شک مرهون فعالیت‌های توسعه‌ای و رشد در صنایع نفت و گاز کشور است.

سعید تاجیک درباره موضوع رشد اقتصادی کشور در سال ۱۴۰۲ به خبرنگار شانا گفت: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ بدون‌ شک مرهون صنایع نفت و گاز است، زیرا پارسال در بخش صادرات غیرنفتی با مشکلاتی مواجه بودیم.

وی با بیان اینکه هدایت نقدینگی به‌سمت پروژه‌های نفت و گاز از طریق استفاده از سرمایه بانک‌ها می‌تواند آثار اقتصادی مطلوبی برای کشور به همراه داشته باشد، افزود: بانک‌ها در تزریق نقدینگی در سال گذشته ضعیف عمل کردند و درواقع بخش خصوصی در سال ۱۴۰۲ نتوانست از این تسهیلات استفاده کند. معتقدم بخش خصوصی را باید بیش از این وارد میدان کرد، نه اینکه به‌نوعی فریز شود.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: امروز بحث سرمایه‌گذاری در نفت، گاز و به‌ویژه پتروشیمی باید جدی دنبال شود، زیرا توسعه این صنایع بدون سرمایه‌گذاری ممکن نیست.

گفتنی است که محمود نجفی‌عرب، رئیس اتاق بازرگانی تهران امروز (سه‌شنبه، ۲۸ فروردین‌) در نشست هیئت نمایندگان این اتاق گفت: طبق آمار ارائه‌شده از سوی گمرک، صادرات نفتی کشور در سال گذشته معادل ۳۵.۹ میلیارد دلار بود که نسبت به سال قبل از آن (۱۴۰۱) ۸.۶ درصد افزایش یافته است.

دیگر خبرها

  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد
  • اصناف متخلف محلات هفت میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال جریمه شدند
  • نقش برجسته صنعت نفت در تحقق رشد اقتصادی ۱۴۰۲
  • تشدید نظارتهای صنفی درچهارمحال و بختیاری
  • تعطیل‌کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • تعطیل کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه
  • اعلام جایزه تحویل گندم راهکاری موثر در رسیدن به خودکفایی
  • طرح جدید اتاق اصناف / منتظر این بازرسان باشید
  • اصناف گیلان موافق بی بند و باری در حوزه عفاف و حجاب نیستند