Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشک فوق تخصص خون و انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طبق بررسی‌های انجام شده پلاسما درمانی تا ۶۰ درصد در روند بهبودی بیماران بدحال مبتلا به کرونا موثر است اما اعلام نتیجه قطعی نیاز به گذشت زمان دارد.

دکتر محسن صدیق شمسی روز جمعه در گفت وگو با ایرنا افزود: برای اعلام نتایج نهایی طرح پلاسما درمانی هنوز زود است و باید زمان بیشتری از اجرای این طرح بگذرد تا بتوان با اطمینان بیشتری در این زمینه سخن گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از چندین دانشگاه علوم پزشکی کشور است که طرح پلاسما درمانی را برای بیماران بدحال کرونایی در حال اجرا دارد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیماران بهبود یافته از کرونا ۲ تا هشت هفته پس از بهبودی می‌توانند پلاسمای خون خود را اهدا کنند.

وی افزود: اهدای پلاسمای افراد بهبود یافته منحصر به یک بار نیست و هر بهبود یافته کرونا با توجه به شرایط جسمانی خود می‌تواند هر سه روز یکبار نسبت به اهدای پلاسمای خون خود اقدام کند.

دکتر شمسی ادامه داد: پلاسما درمانی بر روی بیماران مبتلا به کرونا که درمان‌های متداول برای آنان تاثیر نداشته و شرایط بیمار به سوی وخامت پیش رفته است، انجام می‌شود.

وی گفت: با حمایت رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم اکنون تمامی مراحل پلاسما درمانی برای بیماران مبتلا به کرونا رایگان است.

این زشک فوق تخصص خون و انکولوژی افزود: این روش درمانی برای بیمارانی که دچار نارسایی‌های کبدی، کلیوی و قلبی است مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

پلاسما درمانی یکی از روش‌های مداوای بیماران مبتلا به کرونا است که با کمک سازمان انتقال خون هم اکنون در ۶ استان کشور از جمله تهران، مشهد و کرمانشاه انجام می‌شود.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۱۳۱ هزار و ۶۵۲ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند. این بیماری جان هفت هزار و ۳۰۰ نفر را در کشور گرفته است. همچنین تاکنون ۱۰۲ هزار و ۲۷۶ نفر از مبتلایان به کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.

لینک کوتاه: asriran.com/0033sK

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا پلاسما درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مبتلا به کرونا پلاسما درمانی بهبود یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۲۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از کل آمار گزش توسط سگ‌ها، ۱۵ درصد گزش با سگ‌های ولگرد بوده است.
زهرا نهبندانی گفت: در سال گذشته حدود ۳۷۱ هزار حیوان گزیدگی در کشور گزارش شده است که از این میزان ۲۰ هزار و ۵۶۹ مورد حیوان گزیدگی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اتفاق افتاده است.

او افزود: از کل آمار گزش توسط سگ‌ها، ۱۵ درصد گزش با سگ‌های ولگرد بوده است به طوری که در سال گذشته، ۲۱۴۵ مورد حیوان گزیدگی با سگ ولگرد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ثبت شده که ۱۰۶۳ مورد آن فقط در شهر مشهد اتفاق افتاده است.

رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه گزش توسط سگ‌های ولگرد بیشتر در حاشیه شهر و روستا‌ها و شهرک‌های اطراف مشهد اتفاق افتاده است، گفت: ۵۰ درصد گزش توسط سگ‌های ولگرد در افراد زیر ۱۵ سال گزارش شده است.

نهبندانی افزود: در سال گذشته با پیگیری‌های خوب صورت گرفته در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موردی از مرگ هاری انسانی نداشته‌ایم.

او با مقایسه آمار حیوان گزیدگی در سال ۱۴۰۲ با سال ۱۴۰۱گفت: تعداد موارد حیوان گزیدگی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۴۵۰۰ مورد افزایش نشان می‌دهد، اما تعداد گزش با سگ‌های ولگرد تغییر نکرده است.

رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهدافزود: مهمترین اقدام در هنگام رویارویی با سگ‌های ولگرد سعی در دوری و عدم مزاحمت برای آنها است و لازم است با سامانه ۱۳۷تماس گرفته و حضور سگ‌های ولگرد گزارش شود.

 

دیگر خبرها

  • ۱۳ پرونده تخلف پزشکی به اداره تعزیرات دزفول ارسال شد
  • ارسال ۱۳ پرونده تخلف در حوزه پزشکی به تعزیرات حکومتی دزفول
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • پلمب اماکن غیرمجاز درمانی در اردبیل
  • ‌شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور
  • سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد