Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-23@10:22:30 GMT

تقویت ماهیچه های بدن با این خوراکی ها

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۴۳۰۲۴

تقویت ماهیچه های بدن با این خوراکی ها

مواد مغذی و ویتامین‌های طبیعی وجود دارند که فقط کافی است آن‌ها را به رژیم غذایی خودمان اضافه کنیم. آنقدر‌ها هم کار سختی نیست که علاوه بر لذت از غذا خوردن، چربی بسوزانیم و ماهیچه‌های خودمان را برای زندگی کردن و قدرت جسمانی بیشتر تقویت کنیم.

کلسیم

کلسیم نه تنها برای استخوان‌ها و دندان‌های قوی لازم است، بلکه برای انقباض ماهیچه‌ها و سوخت و ساز انرژی هم ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیقات نشان می‌دهد کمبود کلسیم باعث آزاد شدن کلسیترول می‌شود، یعنی هورمونی که باعث می‌شود شما بتوانید چربی را ذخیره کنید!

منابع خوب کلسیم: پنیر، بادام، دانه کنجد، ساردین، ماست

بیوتین

بیوتین نقش مهمی در تبدیل کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها و پروتئین‌ها به انرژی دارد. همچنین به سالم نگاه داشتن مو و پوست کمک می‌کند.

منابع خوب بیوتین: کره بادام زمینی، جو دو سر، زرده تخم مرغ، فندق، بادام

آهن

آهن بخشی از هموگلوبین را تشکیل می‌دهد، رنگدانه‌ای که اکسیژن را از ریه‌ها به عضلات منتقل می‌کند. همچنین برای حفظ سطح بالای انرژی بسیار ضروری است و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

منابع خوب آهن: زردآلوی خشک، ساردین، غلات سبوس‌دار، اسفناج

ویتامین سی

این آنتی‌اکسیدان قدرتمند به سوخت و ساز بدن و کربوهیدرات‌ها کمک می‌کند و بدن را از استرس اکسیداتیو ناشی از ورزش محافظت می‌کند. همچنین به بدن کمک می‌کند تا آهن را جذب کند و از عفونت‌ها محافظت می‌کند.

منابع خوب ویتامین سی: فلفل سبز، کلم بروکلی، مرکبات

سلنیوم

این ماده معدنی به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن، مبارزه با سرطان و جلوگیری از بیماری‌های قلبی ضروری است. همچنین می‌تواند روحیه شما را حفظ کند، از افسردگی جلوگیری کند و از آسیب رادیکال آزاد در تمرینات وزنه‌برداری جلوگیری کند.

منابع خوب سلنیوم: ماهی تازه، تخمه آفتابگردان، نان سبوس‌دار، آجیل برزیل

امگا ۳

دریافت اسید‌های چرب امگا ۳ در رژیم غذایی ما ضروری است، زیرا بدن قادر به ساختن آن نیست. افرادی که این چربی‌ها را می‌خورند، جریان خوب بهتر و قلب سالم‌تری دارند. این چربی همچنین گرسنگی را سرکوب می‌کند و به شما در کاهش وزن کمک می‌کند.

منابع خوب امگا ۳:روغن بذر کتان، ماهی، گردو

ویتامین دی

این ویتامین به بدن کمک می‌کند که کلسیم و فسفر را جذب کند. کلسیم برای انقباضات ماهیچه‌ای ضروری است. در حالی که فسفر در سنتز ATP، یعنی شکل قابل استفاده انرژی در بدن، نقش دارد.

منلبع خوب ویتامین دی: ماهی روغنی، روغن زیتون، تخم مرغ، ماست، دانه آفتابگردان

ویتامین B۱۲

این ویتامین در تشکیل گلبول‌های قرمز و تبدیل مواد غذایی به انرژی نقش دارد. همچنن تضمین می‌کند که مغز و ماهیچه‌ها با هم ارتباط برقرار کنند، که بر رشد و هماهنگی ماهیچه‌ها تأثیر می‌گذارد.

منابع خوب ویتامین B۱۲: تخم مرغ، گوشت، شیر و مواد معدنی

فلز مس

به عنوان سومین ماده معدنی موجود در بدن، مس به محافظت از سیستم قلبی و عروقی، عصبی و اسکلتی کمک می‌کند. همچنین تاندون‌های مورد نیاز برای بلند کردن وزنه‌ها را تقویت می‌کند.

منابع خوب مس: بادام زمینی، ساردین در سس گوجه فرنگی، دانه آفتابگردان

منیزیم

منیزیم که در ماهیچه‌ها، بافت‌های نرم و مایعات بدن وجود دارد، نقش مهمی در انقباض عضلات دارد و به تقویت سطح انرژی شما کمک می‌کند. همچنین می‌تواند خستگی و گرفتگی عضلات را کاهش دهد.

منابع خوب منیزیم: سبزیجات برگ سبز، سیر، دانه‌ها، آجیل، سبوس

ریبوفلاوین

ریبوفلاوین همچنین به عنوان ویتامین B۲ شناخته می‌شود. ریبوفلاوین از تجزیه پروتئین، کربوهیدرات‌ها و چربی‌هایی که به انرژی تبدیل شده اند کمک می‌کند و همچنین از آنتی اکسیدان‌ها در بدن پشتیبانی می‌کند.

منابع خوب ریبوفلاوین: ذرت، اسفناج، تخم مرغ، مرغ

فلز روی

روی بدن شما را قادر به تولید تستسترون عضله‌سازی می‌کند. همچنین باعث بهبودی عملکرد ورزشی شما می‌شود. این فلز همچنین باروری را افزایش می‌دهد و تعداد سلول‌های ضدعفونت شما را افزایش می‌دهد.

منابع خوب فلز روی: گوشت قرمز، تخم مرغ، تخم کدو، پنیر

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیوتین رژیم غذایی سبک زندگی پارسی خبر کلسیم منابع خوب ماهیچه ها تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۳۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه هزار تن قارچ در شهرستان بستان آباد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستان آباد، از رتبه نخست شهرستان بستان آباد در تولید قارچ در سطح استان آذربایجان شرقی خبر داد.

اکبر منیری در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه در شهرستان بستان آباد، سالانه بیش از یک هزار تن قارچ دکمه‌ای تولید می‌شود گفت: با توجه به ارزش غذایی خوبی که در این محصول وجود دارد و همچنین ظرفیت مناسب قارچ برای جایگزین شدن گوشت به عنوان یک پروتئین، تولید این محصول از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی با بیان اینکه تولید قارچ کسب‌وکاری است که از بهره‌وری بالایی برخوردار است، اضافه کرد: براساس آمار‌های موجود برای تولید یک کیلوگرم قارچ به کمتر از ۲۰ لیتر آب نیاز است. با توجه به اینکه تولید قارچ خوراکی در فضای بسته و مدیریت‌پذیری انجام می‌شود، باعث افزایش تولید در واحد سطح، اشتغال‌زایی بالا، تولید در تمام فصول سال و گردش سرمایه با توجیه اقتصادی قابل قبول است.

وی با اشاره به اینکه در این شهرستان ۴ واحد تولید قارچ دکمه‌ای صنعتی و بیش از ۳۰ واحد تولید خانگی فعال وجود دارد افزود: شهرستان بستان آباد بدلیل آب و هوای خاص خود (تابستان‌های خنک و اقلیم مناسب کشت و پرورش قارچ خوراکی) و نزدیکی به مرکز استان و شهرستان‌های همجوار از لحاظ بازار مصرف، مناسب تولید قارچ است.

دیگر خبرها

  • تولید سالانه هزار تن قارچ در شهرستان بستان آباد
  • کشف ۴۰ تن روغن خوراکی قاچاق ودستگیری یک متخلف در زاهدان
  • مسمومیت اعضای یک خانواده با قارچ در شیراز
  • رویش گیاه ریواس در دشت‌های زیرکوه
  • (تصاویر) خواص قارچ برای سلامتی؛ فقط این قارچ‌ها خوراکی هستند!
  • مصرف این مواد غذایی به جلوگیری و متوقف کردن ریزش مو کمک می‌کند
  • 4 خوراکی خوشمزه و خنک برای فصل گرم
  • چهار دلیل برای اینکه بدن زنان با وزنه‌برداری حجیم نمی‌شود
  • آیا بدنسازی، بدن زنان را حجیم می‌کند؟
  • علائم کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟