Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش "نماینده" حسین نوش آبادی نماینده مردم شهرستان های ورامین قرچک و پیشوا و سفیر پیشین جمهوری اسلامی ایران در عمان در نشستی تحت عنوان «فلسطین پاره تن اسلام»‌که به همت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران و با حضور اصحاب رسانه و مسئولان روابط‌ عمومی ادارات شهرستان ورامین، به مناسبت روز جهانی قدس، برگزار شده بود، گفت: امام بزرگوارمان، طی سالیان دور، همواره خطر اسرائیل غاصب را گوشزد فرمودند و با نامگذاری روز جهانی قدس، خواستار همبستگی بین المللی مسلمانان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سفیر سابق کشورمان در عمان، با اشاره به دیدگاه‌های مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت روز قدس، افزود: دفاع از فلسطین، صرفا دفاع از یک ملت مظلوم نیست؛ بلکه دفاع از حقیقت و مبارزه با رژیم صهیونسیتی و استکبار جهانی و نظام سلطه است.
وی افزود: روز قدس، پشتوانه و حافظ دست آوردهای انقلاب و مظهر اراده عمومی ملت های مسلمان برای مقابله با آمریکا و اسرائیل متجاوز است.
مشاور سابق وزیر امور خارجه با مهم خواندن جایگاه ارزشمند و معنوی بیت المقدس و مسجد الاقصی از منظر قرآن و دیدگاه اسلامی، گفت: در ادوار ششم و هفتم مجلس، که عضو هیات رئیسه گروه پارلمانی ایران- لبنان بودم، طی چند سفر به لبنان و حضور در جمع رزمندگان حزب‌الله و دیدار با سید مقاومت، سید حسن نصرالله و حضور در نقاط مرزی لبنان و فلسطین اشغالی، از نزدیک با ظرفیت های مادی ومعنوی این سرزمین، آشنا شدم‌.
نوش آبادی با اشاره به خطر خط سازش در مسئله فلسطین و خیانت برخی کشورهای عربی در پیمان ننگین کمپ دیوید و ادامه این روند طی دهه های اخیر ومواضع انفعالی دولتهای وابسته عربی و بازی های سیاسی که جز خسارت، سودی برای ملت مظلوم فلسطین و لبنان، نداشته است، تاکید کرد: امت اسلامی با اعتماد به نصرت الهی و اتکال به قدرت اسلام و ایمان قوی، دست جنایتکاران قدس شریف و فلسطین مظلوم را آزاد کنند و ننگ سلطه صهیونیزم را از دامن خود بزدایند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: روز قدس نماینده نوش آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۳۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای دسیسه‌چینی آمریکا علیه عضویت فلسطین در سازمان ملل

پیش از جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی درخواست تشکیلات خودگردان فلسطین برای عضویت کامل در این نهاد بین‌المللی، آمریکا در حال لابی کردن میان کشور‌ها برای رد چنین عضویتی است، به این امید که از «وتو» آشکار واشنگتن جلوگیری کند.

تلاش‌های لابی‌گری آمریکا که در مکاتبات دیپلماتیک وزارت خارجه آمریکا آمده و به دست پایگاه «اینترسپت» رسیده است، فاش می‌کند که ظاهر و باطن آمریکایی‌ها فرق دارد و این با تعهد دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا برای حمایت کامل از راه‌حل «۲دولتی» در تضاد است.

در سال ۲۰۱۲، مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه‌ای را تصویب کرد که براساس آن به فلسطین وضعیت «کشور ناظر غیرعضو» اعطا شد.

در این مکاتبات دیپلماتیک به جزئیات فشار اعمال شده بر اعضای شورای امنیت، از جمله مالت، رئیس دوره‌ای شورا در این ماه اشاره شده است. به‌ویژه از اکوادور خواسته شده است که با مالت و سایر کشور‌ها از جمله فرانسه برای مخالفت با به رسمیت شناختن فلسطین در سازمان ملل لابی کند. توجیه وزارت خارجه آمریکا این است که عادی‌سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و کشور‌های عربی سریع‌ترین و موثرترین راه برای دستیابی به یک کشور پایدار و سازنده است.

در یک از اسناد مورخ ۱۲ آوریل، جزئیاتی از نقطه‌نظرات آمریکا علیه رای‌گیری در مورد «کشور فلسطین» در سازمان ملل آمده است. در این سند همچنین ادعا شده که بایدن «به شدت برای حمایت از آمال فلسطینی‌ها برای تشکیل کشور در چارچوب یک صلح جامع که مناقشه اسرائیل و فلسطین را حل کند، کار کرده است.»

این سند می‌گوید که اعضای شورای امنیت باید متقاعد شوند که هر پیشنهادی برای تشکیل کشور فلسطین و در نتیجه به رسمیت شناختن آن به‌عنوان یک کشور مستقل را قبل از مناظره آزاد شورا که برای ۱۸ آوریل (امروز پنج‌شنبه) برنامه‌ریزی شده است، رد کنند.

درخواست عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل باید توسط شورای امنیت تایید شود، اما آمریکا به عنوان حامی رژیم صهیونیستی ممکن است آن را وتو کند. این درخواست در صورت تایید شورای امنیت باید مورد تایید دو سوم از ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل هم قرار بگیرد. کارشناسان می‌گویند بدون رأی وحدت رویه شورای امنیت، هر رایی از مجمع عمومی سازمان ملل متحد تا حد زیادی نمادین است.

وزارت خارجه آمریکا به این افشاگری‌ها و سوال اینترسپت که آیا چنین مواضعی و مخالفت با به رسمیت شناخته شدن فلسطین در سازمان ملل مغایر با موضع دولت بایدن در حمایت از راهکار ۲دولتی نیست، پاسخی نداد. این در حالیست که سفیر آمریکا در سازمان ملل چهارشنبه ادعا کرد عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل به راه‌حل ۲دولتی کمک نخواهد کرد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • هدف قرار گرفتن پادگان برانیت ارتش اسرائیل در مرز لبنان و فلسطین
  • ایران پاسخ اتهامات آمریکا اتحادیه اروپا و گروه 7 پس از تنبیه اسرائیل را داد/ سخنگوی وزارت خارجه: تا زمانی که اراده‌ای برای توقف جنایات رژیم اسرائیل و نقض فاحش مقررات بین‌المللی توسط صهیونیست‌ها نباشد، چشم انداز روشنی در مسیر صلح پایدار متصور نیست
  • پاسخ متجاوز
  • افشای دسیسه‌چینی آمریکا علیه عضویت فلسطین در سازمان ملل
  • مشارکت برای مقابله بر دشمن مشترک
  • جمهوری اسلامی برای منطقه نعمت است
  • عملیات «وعده صادق» روحیه ملت‌های مسلمان را تقویت کرد
  • تضعیف روحیه مقامات نظامی اسرائیل به‌دلیل عملیات ایران
  • مخالفت افکار عمومی داخلی و متحدان رژیم صهیونیستی با حمله به ایران
  • رئیسی: ابتکارات دلاورانه مجاهدان یمنی در حمایت از فلسطین، معادلات را به نفع مردم مظلوم غزه رقم خواهد زد