Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@00:58:31 GMT

خلق بیش از 100 اثر بر آستان قدس

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۴۳۳۱۳

خلق بیش از 100 اثر بر آستان قدس

محمدعلی رجبی در ویژه برنامه پوشش روز جهانی قدس و آیین «برآستان قدس» حوزه هنری عنوان کرد: هنرمند موحد به عنوان فردی که با خدای خود عهدی دارد، هنر خود را نیز به عنوان جلوه ای از حقیقت عرضه می کند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ روز جهانی قدس با خلق بیش از 100 اثر با مضامین مرتبط با مبارزات و مجاهدت‌های مردم فلسطین توسط هنرمندان رشته های تجسمی گرامی داشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در آیین «بر آستان قدس» که امروز (جمعه 2 خرداد) نیز در حرم مطهر رضوی ادامه دارد، محمد مهدی دادمان قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی، محسن مومنی شریف رییس حوزه هنری، مجدالدین معلمی معاون هنری حوزه هنری، محمد حمزه زاده رییس سازمان سینمایی حوزه هنری و جمعی از مدیران این مجموعه حضور دارند. 

همچنین بخش هایی از این آیین در «پرونده ویژه» برنامه پوشش روز جهانی قدس در شبکه سه سیما نیز با اجرای سید حسین حسینی و شهرام شکیبا پوشش داده شد. 

محمدعلی رجبی استاد نگارگری و هنرمند پیشکسوت در این برنامه عنوان کرد: هنر در باطن و ذات هنرمند است. هنرمند موحد به عنوان فردی که با خدای خود عهدی دارد، هنر خود را نیز به عنوان جلوه ای از حقیقت عرضه می کند. در دوره جدید بحث هنر برای هنر ملغی شده است و جهان از هنر برای آگاهی بخشی استفاده می کند. 

وی افزود: ما مفتخریم بعد از پیروی انقلاب اسلامی هنر را مثل سایر شئون در جهت کشف حقایق به کار می بندیم. نمونه آن اتفاق «بر آستان قدس» و راهپیمایی قدس به دلیل ماجرای کرونا در فضای مجازی است. این جلوه ای از هنر حقیقی است که هنرمندان تعهد قلبی و روحی خود را در حالیکه به دلیل شرایط امکان حضور در راهپیمایی ندارند، در هنر خود اینجا بروز داده و با مردم مظلوم فلسطین همراهی می کنند. 

این هنرمند همچنین خاطر نشان کرد: اگر اجازه داده شود این اقدامات در رسانه های خارجی و کشورهای دیگر بازتاب داده شود، بسیار مورد استقبال مردم دنیا قرار می گیرد. متاسفانه مبارزات شدیدی علیه صداهای آزادی خواه در غرب صورت می گیرد اما اتفاقاتی نظیر «بر آستان قدس» و تجمع هنرمندان منفرد در کنار هم و تعالی هنرشان در یک رویداد هنری شایسته تحسین است. 

آیین «بر آستان قدس» امروز جمعه ۲ خرداد ماه همزمان با روز قدس در صحن قدس حرم مطهر امام رضا (ع) در حال برگزاری است.

محمدعلی رجبی، مسعود نجابتی، علی وزیریان، خشایار قاضی زاده، سید حمید شریفی آل هاشم، عبدالحمید قدیریان، حسن روح الامین، سید عبدالله حاجی سیدحسن، عباس برزگر گنجی، مازیار بیژنی، مهدی فرخی، منصوره امیری، عباس گودرزی، حسین عصمتی، رضا بدرالسماء، محمود آزاد نیا، زینب رجبی، مهدی حاجی محمدی، محمدصابر شیخ رضایی، ثارالله فرخ، زهرا اسدیان، علی محمد شیخی، حسین یوزباشی، حشمت الله نوروزی گودرزی، محمد روح الامینی، محمد حبیبی، محمدعلی نادری، محمد اسدی جوزانی، غلامرضا قلی پور، نوید سیمبر، ناصر تقی زاده، عبدالمجید شاهواروقی فراهانی، سید مهدی حسینی الهاشمی، محسن اسدی، سعید خاتمی، محمدحسین واحد، حمید قربانپور، کاظم خراسانی، حسین رزاقی، رضا مهدوی، محسن عبادی، روح الله ابوالفضلی، علیرضا خالقی، امیر خالفی، محمدرضا میری، محمود بازدار و… هنرمندانی هستند که از شب گذشته(پنجشنبه یکم خرداد) با حضور در صحن مطهر امام رضا(ع) روند خلق آثار هنری به منظور پاسداشت روز جهانی قدس را آغاز کرده اند. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روز جهانی قدس روز جهانی قدس بر آستان قدس حوزه هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۳۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگذشت استاد کاظم نجفی هنرمند پیشکسوت صنایع‌دستی

به‌گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، دوشنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ضمن تسلیت درگذشت استاد کاظم نجفی هنرمند برجسته و پیشکسوت صنایع‌دستی در رشته چلنگری (آهنگری به شیوه سنتی) اظهار کرد: این هنرمند به‌عنوان آخرین گنجینه زنده بشری برای حفظ، احیا و ثبت‌ملی هنر و فن چلنگری مازندران در فهرست آثار ناملموس کشور بسیار تلاش کرد.   مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با اشاره به تسلط این هنرمند پیشکسوت به تکنیک خاص در چلنگری، افزود: آهنگری سنتی با استفاده از جوش گِل رس به هم و ساخت ابزار و ادوات کشاورزی یکی از شاخص‌های هنری این هنرمند در ساخت محصولات بوده است.   ایزدی آهنگری را یکی از کهن‌ترین روش‌های فرم دهی فلزات برشمرد و تصریح کرد: چلنگری، نوعی آهنگری سنتی است که در آن اشیاء سبک وزن مانند میخ طویله، میخ سرکج، داس، انبر، سیخ، سه پایه، منقل، نعل اسب و جوالدوز ساخته می‌شد.   مرحوم نجفی در سال ۱۴۰۰ به عنوان گنجینه زنده بشری در رشته جلنگری، آهنگری سنتی به شماره ثبت ۱۳۴ در فهرست ناملموس ملی ثبت شده است.

دیگر خبرها

  • هنرمند ایرانی جایزه طراحی زاکا در توکیو را به خود اختصاص داد
  • برآورده کردن آرزوی دانش آموز توسط معلم هنرمند و مهربان
  • برگزاری جشن تولد برای خالو قنبر راستگو هنرمند محبوب هرمزگانی
  • هنرمند سیستان و بلوچستانی جایزه جشنواره ملی دانش سنتی محیط زیست را از آن خود کرد
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • درگذشت استاد کاظم نجفی هنرمند پیشکسوت صنایع‌دستی
  • درگذشت پیشکسوت صنعت چلنگری 
  • درگذشت هنرمند پیشکسوت صنایع دستی مازندران
  • برگزاری یادواره ۸ شهید هنرمند شهرستان بوانات
  • هنرمندی که در ونیز حضور ندارد/ کودکان و مادران غزه در قاب هنرمند