Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-20@02:28:01 GMT

قربانیان کرونا در آمریکا 96 هزار و 767 نفر

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۴۳۳۷۴

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، تاکنون تاکنون یک میلیون و ۶۲۹ هزار و ۲۵ نفر در آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده و ۳۸۴ هزار و ۱۴۵ نفر بهبود یافته و تعداد ۹۶ هزار و ۷۶۷ نفر نیز جان باخته اند.
قربانیان کرونا در آمریکا ۹۶ هزار و ۷۶۷ نفر

سازمان جهانی بهداشت: آمریکای جنوبی، مرکز جدید شیوع ویروس کرونا
خبرگزاری فرانسه در خبری فوری اعلام کرد سازمان جهانی بهداشت آمریکای جنوبی را مرکز جدید شیوع ویروس کرونا عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشست کمیته امنیت داخلی مجلس سنا
کمیته امنیت داخلی و امور دولتی مجلس سنای آمریکا با تشکیل جلسه استماع موضوع شیوع کرونا در آمریکا و چالش‌های مرتبط با آن را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد. سناتور «توماس کارپر» درباره شرکت «بلو استار استرتجیز» (Blue Star Strategies) صحبت کرد که کمیته امنیت داخلی و امور دولتی مجلس سنا در ارتباط با تحقیقات ازهانتر بایدن پسر جوبایدن درخواست ارائه اسناد و اوراق را از این شرکت مطرح کرده است.
توماس کارپر گفت: مسئولان شرکت بلو استار با این کمیته همکاری کردند و هر زمان که خواستیم اطلاعات ارائه کردند. آن‌ها به درخواست ما برای ارائه اطلاعات پاسخ دادند. نه یکبار و نه دوبار بلکه اخیرا در همین هفته با ما همکاری و صحبت کردند. ما (در ماجرای شیوع کرونا) با بزرگترین بحران از یازدهم سپتامبر به بعد روبرو هستیم. ما افراد زیادی را از دست دادیم که بیشتر از تعداد کشته‌های ما در جنگ ویتنام است. نرخ بیکاری در آمریکا به زودی به سطحی می‌رسد که در زمان رکود بزرگ اقتصادی بود. نیاز شدید به نظارت وجود دارد، اما این کار را نمی‌کنیم.

وی افزود: ما باید قانون ۸۰- ۲۰ را رعایت کنیم یعنی روی ۸۰ درصد اتفاق نظر‌ها تمرکز کنیم و تمرکز را از روی ۲۰ درصد اختلاف نظر‌ها برداریم. باید روی اتفاق نظر‌ها تمرکز کنیم. کار‌های زیادی در این بیماری جهان گیر (کرونا) وجود دارد که باید انجام دهیم. ما باید تمرکز خود را روی این کار‌ها معطوف کنیم نه مسائلی که باعث اختلاف افکنی می‌شوند.

در ادامه این جلسه، رای گیری انجام شد. این رای گیری درباره فراخوان اسناد و اوراق مربوط به شرکت «بلواستار استراتجیز» (Blue Star Strategies) است. بلو استار، یک شرکت مشاور است و زمانی که هانتر بایدن پسر جوبایدن عضو هیئت مدیره‌ی شرکت بوریسما در اوکراین بود، با آن کار می‌کرد.

کمدین آمریکایی: ترامپ دروغ می‌گوید که از هیدروکسی کلروکین استفاده می‌کند

جیمی کیمل با اشاره به سخنان ترامپ که در سفر به میشیگان گفته بود: حدود دو هفته است هیدروکسی کلروکین مصرف می‌کند، گفت: کاملاً روشن است که چه خبر است. او این حرف را زد تا توجه رسانه‌ها را به خود جلب کند، که البته موفقیت آمیز بود. با این حال، اصلاً امکان ندارد او این دارو را خورده باشد. فکر می‌کنید پزشکان کاخ سفید، حتی پزشک خود ترامپ به او قرصی می‌دهند که باعث ایست قلبی اش می‌شود، آن هم فقط به این خاطر که او خواسته است؟ البته که نه.

وی همچنین گفت: آمریکا امروز برای بازدید از کارخانه فورد که اکنون دستگاه‌های تنفس تولید می‌کند، به میشیگان رفته بود. به دستور فرماندار میشیگان، وی باید در آنجا ماسک می‌زد. دادستان کل میشیگان گفت: رئیس جمهور مسئولیت قانونی، اجتماعی و اخلاقی دارد که هنگام بازدید از کارخانه ماسک بزند، اما روشن است که او این کار را نکرد. همه افرادی که در کارخانه کار می‌کردند ماسک زدند، اما او این کار را نکرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۳۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد

کاظم وطن‌خواه در آستانه روز علوم آزمایشگاهی درباره وضعیت شبکه آزمایشگاهی کشور اظهار کرد: بیش از ۷۵۰۰ آزمایشگاه در حوزه بهداشت و درمان در بخش‌های دولتی، خصوصی، سازمان‌ها و نهادهای مختلف به ارئه خدمت مشغول هستند. آزمایشگاه مرجع سلامت در ساختار نظام سطح‌بندی و برنامه‌ریزی شبکه ملی آزمایشگاهی کشور در راس قرار گرفته است. همچنین آزمایشگاه‌های دولتی و خصوصی و آزمایشگاه‌های بهداشتی در حوزه درمان و بهداشت در سطوح مختلف دیگر قرار می‌گیرند.

گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور در دستور کار

وی با بیان اینکه آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت، برنامه گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور را بر مبنای اسناد بالادستی در دستور کار قرار داده، افزود: در حال حاضر،  برنامه راه‌اندازی و تاسیس شبکه‌های آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی در دستور کار آزمایشگاه مرجع سلامت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: لحاظ کردن برنامه شبکه‌های آزمایشگاهی در برنامه‌های ارتقای بهره‌وری وزارت بهداشت در سازمان ملی بهره‌وری ایران و همچنین لحاظ کردن برنامه « ایجاد شبکه آزمایشگاهی بهداشت طبق شیوه‌نامه آزمایشگاه مرجع» در برنامه عملیاتی و ابلاغ  آن به دانشگاه های علوم پزشکی  منتخب برای استقرار شبکه آزمایشگاهی جزو اقدماتی است که به منظور گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور انجام شده است.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت با بیان اینکه استقرار شبکه آزمایشگاهی در سیستم دولتی  در سال ۱۴۰۲ در دانشگاه‌های منتخب به نحو مطلوبی انجام شده، اظهار کرد: طبق اسناد بالادستی، استقرار شبکه آزمایشگاهی در سایر دانشگاه‌های علوم‌پزشکی تا پایان سال ۱۴۰۲ به میزان حداقل ۸۵ درصد به سرانجام رسیده است.

وطن‌خواه با بیان اینکه آزمایشگاه‌های مرجع و همکار کشوری بیشتر در دانشکده بهداشت و انستیتو پاستور ایران مستقر و پاسخگوی نیازهای آزمایشگاهی کشور هستند، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه  تشخیص بسیاری از بیماری‌های تحت مراقبت به تخصص علمی ویژه، صرف هزینه زیاد برای راه‌اندازی آزمایش‌های فوق‌تخصصی و در نتیجه تجهیز آزمایشگاه نیاز دارد که در مواردی به‌دلیل عدم بروز و شیوع کم یا مقطعی بودن بیماری، تاسیس آزمایشگاه تخصصی در همه دانشگاه‌های علوم‌پزشکی مقرون به صرفه نیست، به همین دلیل برای این بیماری‌ها، آزمایشگاه‌های مرجع کشوری بیماری و آزمایشگاه‌های همکار آزمایشگاه مرجع سلامت، انتخاب و اعتبار بخشی شده‌اند.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع کشوری بیماری و آزمایشگاه‌های همکار آزمایشگاه مرجع سلامت علاوه بر شرح وظایف مشترک، درارتباط با بیماری‌های مختلف شرح وظایف خاصی نیز بر عهده دارند. آزمایشگاه‌های مرجع و همکار کشوری عمدتا در دانشکده بهداشت و انستیتو پاستور ایران مستقر و پاسخگوی نیازهای آزمایشگاهی کشور هستند که تعداد آزمایشگاه‌های از این دست، ۲۱ مورد است.

وطن‌خواه با اشاره به ارتقای ظرفیت تشخیص شبکه آزمایشگاهی کشور برای بیماری‌های نوپدید خاطرنشان کرد: ارتقای ظرفیت تشخیص شبکه آزمایشگاهی تشخیص مولکولی و افزایش دامنه آزمایش‌های تشخیصی حوزه معاونت بهداشت از کووید-۱۹ به سایر عوامل بیماری‌زا که منشاء بالقوه تهدیدات زیستی هستند، از جمله CCHF، «تب دانگ»، «چیکن‌گونیا»، «سیاه زخم» و «لپتوسپیروز» در دانشگاه‌های منتخب ظرفیتی را برای تشخیص این گروه از بیماری‌های نوپدید و باز پدید ایجاد کرده که در حال توسعه است.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت درباره هزینه آزمایش‌ بیماری‌های نوپدید گفت: هزینه انجام آزمایش کووید-۱۹ بر اساس تعرفه مصوب گرفته می‌شود و در دیگر موارد براساس محاسبات دقیق و کارشناسی تعیین شده و پس از طی مراحل قانونی به تصویب می‌رسد. در صورت لزوم، تمام این موارد حسب مورد قابل بازنگری است.

وطن‌خواه با اشاره به ضرورت به‌روزرسانی تجهیزات آزمایشگاه‌ها گفت: با توجه به پاندمی کووید-۱۹، حجم زیادی از آزمایش‌های مختلف در شبکه آزمایشگاهی کشور به خصوص در بخش دولتی انجام شد که سبب فرسوده شدن ناوگان تجهیزات آزمایشگاهی شد. تا کنون در دو مرحله و با استفاده از وام بانک جهانی، بخشی از تجهیزات اصلی آزمایشگاهی شامل سل کانتر، اتوآنالایزر، ایمونواسی آنالایزر، میکروسکوپ، کشت خون خودکار، تعیین هویت و آنتی بیوگرام خودکار و همچنین دستگاه RT PCR تامین شده که حدود ۳۰ درصد از نیاز بخش دولتی را برطرف کرده است.

تجهیزات آزمایشگاهی بخش خصوصی نیازمند نوسازی

وی ادامه داد: در بخش خصوصی نیز نیاز به نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی به خصوص سیستم‌های بسته وجود دارد که امیدواریم در تعامل با اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی نسبت به بهبود وضعیت تجهیزات آزمایشگاهی گام‌های موثری برداریم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شرکت ۴۵۰ هزار معلم در طرح مسطورا/ ثبت نام ۶۰۰ هزار داوطلب در کنکور تربیت معلم 
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • لئون گورتسکا و سرژ گنابری اولین قربانیان بازگشت یولیان ناگلزمان به بایرن مونیخ
  • شمار قربانیان سیل در افغانستان به 66 نفر رسید
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است
  • افزایش شمار قربانیان سیل و رعد و برق در پاکستان به ۶۳ نفر
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد