Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر شاه‌بندری روز شنبه به مناسبت سالروز تاسیس این صندوق در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در استان ۱۶۳ هزار و ۵۱۳ نفر به عنوان جامعه هدف شامل روستاییان، عشایر و شهرهای زیر۲۰ هزار نفر هستند، که می‌توانند از مزایای بیمه اجتماعی بهره‌مند شوند و از این تعداد ۹۶هزار و ۹۸۵ نفر در مناطق روستایی و عشایری ساکن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: از جامعه هدف روستایی  ۲۹ درصد معادل ۲۶ هزار و ۲۷۹ نفر عضو این صندوق شده‌اند.

شاه‌بندری با بیان اینکه ۶۶هزار و ۵۲۹ نفر از جمعیت هدف در مناطق شهری زیر۲۰ هزار نفر جمیعت ساکن هستند، افزود: ۲۶هزار و ۲۷۹ نفر از این تعداد معادل ۳.۷ درصد جمعیت هدف زیرپوشش بیمه اجتماعی قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۲۰۰ نفر از بیمه شدگان از مزایای بازنشستگی پیش از موعد، مستمری از کارافتادگی و مستمری فوت استفاده می‌کنند، گفت: ۶ هزار نفر بیمه شده نیز صندوق نیز به دلیل عضویت در سایر بیمه‌ها به واسطه استخدام و تمدید نکردن حق بیمه در حالت بیمه شده غیر فعال هستند.

شاه بندری اظهار داشت: در مجموع بیش از ۳۵ هزار نفر از جمعیت هدف روستایی و عشایری و شهرهای زیر۲۰ هزار عضو این صندوق هستند، که از این تعداد پنج هزار نفر را زنان تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه  این صندوق در سال ۸۴ تاسیس شده است، گفت: رفاه، آرامش و آسایش اقشار روستایی و عشایری و جلوگیری از مهاجرت به شهرها، و رعایت عدالت اجتماعی از اهداف تاسیس این صندوق بیمه‌ای است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر چهارمحال و بختیاری گفت: نبود اطلاع و آگاهی جامعه هدف از خدمات قابل ارائه در این صندوق، اختیاری بودن عضویت در صندوق و پایین بودن میزان اعتماد به بیمه اجتماعی با توجه به  اینکه میزان حق بیمه دریافتی از مردم کمتر از سایر بیمه‌هاست از مهمترین مشکلات برای جذب بیمه شده جدید است.

وی گفت: فقر مالی در جامعه هدف، پایین بودن استقبال جوانان و زنان از بیمه اجتماعی به دلیل نداشتن تمکن مالی از دیگر مشکلات برای جذب بیمه اجتماعی در استان است.

شاه‌بندری افزود: فرهنگسازی و اطلاع‌رسانی در خصوص مزایا وشرایط جذب بیمه روستاییان و عشایر برای تمام افراد به خصوص جوانان، زنان سرپرست خانوار، بی‌سرپرست و بدسرپرست، بافندگان فرش و روستاییان ازراه‌های افزایش جذب بیمه شدگان است.

وی با اشاره به اینکه بازنشستگی و پرداخت مستمری پیری، مستمری از کارافتادگی و مستمری فوت برای بازماندگان بیمه شده ازمزایای این بیمه است، گفت: شرایط عضویت در این صندوق داشتن ۱۸ سال تا ۵۰ سال سن است.

به گفته وی، مبلغ حق بیمه همه ساله توسط هیات امنا صندوق بیمه در هشت سطح درآمدی تصویب می‌شود که متقاضیان یکی از سطح‌های درآمدی را انتخاب و ۱۵ درصد درآمد ماهیانه خود را به‌ عنوان حق بیمه باید پرداخت کنند،که ۱۰ درصد این میزان حق بیمه را دولت پرداخت می‌کندو پنج درصد برعهده فرد متقاضی است.

وی اظهارداشت: در استان چهارمحالو بختیاری هم ‌اکنون ۳۳ دفتر کارگزاری بیمه اجتماعی فعال است.

به گزارش ایرنا،چهارمحال و بختیاری با نزدیک یک میلیون نفر جمعیت، دارای ۱۰ شهرستان، ۴۲ شهر، ۱۹ بخش، ۳۹ دهستان و بیش از ۸۰۰ روستای دارای سکنه است که ۶۴ درصد در شهرها و بقیه در روستاها سکونت دارند.

برچسب‌ها صندوق روستایی- عشایری چهارمحال وبختیاری توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق روستایی عشایری چهارمحال وبختیاری توسعه روستایی صندوق روستایی عشایری چهارمحال وبختیاری توسعه روستایی بیمه اجتماعی صندوق بیمه جامعه هدف هزار نفر جذب بیمه بیمه شده حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۴۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیماران مبتلا به «اس ام ای» از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج

مدیر کل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: با تشکیل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، بیماران مبتلا به «اس ام ای» از مزایای این صندوق بهره مند هستند.

به گزارش ایسنا محمد اسماعیل کاملی در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر سازمان بیمه سلامت چه خدماتی به بیماران SMA ارائه می دهد، گفت: با تشکیل صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج، درصورتی که اطلاعات بیماران مبتلا به اس ام ای در سامانه بیماری های نادر وزارت بهداشت (RDA) ثبت شده باشد، از مزایای صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج بهره مند می شوند.

مدیر کل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در خصوص پوشش دارویی این بیماران گفت: بعد از معرفی بیمار به منظور دریافت دارو از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت به سازمان بیمه سلامت، فارغ از نوع بیمه پایه، با مراجعه بیمار به داروخانه های منتخب از مزایای صندوق بهره مند می‌شوند.

وی تصریح کرد: بیماران مبتلا به هر سه تیپ بیماری SMA TYPE۱, SMA TYPE۲, SMA TYPE۳ از مزایای صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج در خصوص خدماتی از جمله آزمایش، پرتوپزشکی، توانبخشی، خدمت پزشک، ویزیت و دارو (بر اساس ضوابط ابلاغی) بهره مند می شوند.

کاملی تاکید کرد: بیماران منتسب به نشان بیماری SMA می توانند با رعایت ضوابطی از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج با ارائه مدارک و مستندات به ادارات کل استانی، پس از طرح و بررسی و در صورت تایید در کمیته های مربوطه برای خدمات خارج از ضوابط ابلاغی بهره‌مند شوند.

به گزارش وبدا، وی تاکید کرد: هرگونه تغییر آتی در نحوه پوشش مبتنی بر ضوابط ابلاغی از مبادی ذیصلاح خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عضویت ۱۰ هزار همدانی در صندوق بیمه کشاوران، روستائیان و عشایر
  • عضویت  ۱۰ هزار روستایی،کشاورز و عشایر همدانی در صندوق بیمه اجتماعی
  • افزایش سن بازنشستگی در سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف می‌شود؟
  • بهره مندی بیماران SMA از مزایای صندوق بیماری‌های خاص-صعب‌العلاج
  • بهره مندی بیماران SMA از مزایای صندوق صعب‌العلاج
  • بهره‌مندی بیماران مبتلا به «اس ام ای» از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج
  • بهره مندی بیماران «اس ام ای» از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج
  • بهره مندی بیماران مبتلا به اس‌ام‌ای از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج
  • بهره مندی بیماران مبتلا به «اس ام ای» از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج
  • خداحافظی خانه‌های چهارمحال و بختیاری با دود و بوی نفت