Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-19@02:14:40 GMT

تاثیر مثبت طرحی به نام مثبت زندگی

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۴۴۵۵۸

تاثیر مثبت طرحی به نام مثبت زندگی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، دکتر گوهردهی مدیر کل بهزیستی مازندران در توضیح مزایای تاسیس مراکز مثبت زندگی گفت: بر اساس بند چهار ماده ۲۶ قانون در راستای تحقق شاخص‌های سلامت اجتماعی و رعایت حقوق شهروندی، دستورالعمل تاسیس مراکز خدمات بهزیستی به نام مثبت زندگی از اواخر پارسال به استان‌ها ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این مراکز با هدف افزایش آگاهی عموم افراد جامعه از وظایف و خدمات سازمان بهزیستی، تسهیل دسترسی گروه‌های هدف به خدمات سازمان، کاهش تردد‌های غیرضروری به مراکز، ایجاد شفافیت در فرآیند ارائه خدمات، تقویت رویکرد خانواده محور و اجتماع محور در ارائه خدمات، ارتقاء کمی و کیفی خدمات بهزیستی تاسیس خواهند شد.

دکتر گوهردهی گفت: مراکز مثبت زندگی به صورت محلاتی در استان دایر خواهند بود و ۲۲ خدمت سطح یک  از جمله ثبت درخواست فرزندخواندگی، ارائه آموزش‌های تشکیل و تحکیم خانواده، آگاه سازی برای پیشگیری از معلولیت‌ها، غربالگری‌ها، جلب مشارکت‌های مردمی را بدون صدور پروانه فعالیت جداگانه از بهزیستی ارائه خواهند داد.

مدیر کل بهزیستی مازندران افزود: با توجه به محله محور بودن این مراکز، سعی خواهد شد تا جامعه تحت پوشش سازمان در نزدیکترین فاصله از محل سکونت خود خدمات درخواستی را دریافت کنند.

او در خصوص فرایند تاسیس این مراکز، گفت: از تاریخ ۲۲ اردیبهشت ماه، فراخوان ثبت نام الکترونیکی مراکز توسط بهزیستی کشور و به شکل متمرکز برای مدت ۱۵ روز منتشر شده است، که تاکنون  ۲۶۸ متقاضی از استان در چهار بخش روانشناختی، مددکاری، علوم تربیتی و علوم اجتماعی اقدام به ثبت‌نام کردند.

دکتر گوهردهی افزود: مراحل فعالیت این مراکز از ثبت نام متقاضیان در تاسیس تا روند خدمت رسانی به جامعه هدف و همه اقشار جامعه به صورت الکترونیکی است.

او گفت: پس از اتمام فرایند ثبت‌نام و بررسی مدارک و صلاحیت‌ها، مجوز موافقت اصولی به مدت سه ماه صادر خواهد شد، اگر متقاضی طی این مدت اقدام به تاسیس مرکز نکند، مجوز او باطل شده و به متقاضی دیگری فرصت داده می‌شود.

مدیر کل بهزیستی مازندران با بیان اینکه از نظر استقبال افراد در استان برای تاسیس این مراکز، رتبه هشتم  کشور را داریم، افزود: خدمات این مراکز برای مددجویان به صورت رایگان بوده و از افراد عادی فقط هزینه‌های پیشخوانی و ثبت‌نام دریافت می‌شود.

دکتر گوهردهی گفت: در مرحله اول، ۱۰۵ مرکز مثبت زندگی در استان تاسیس خواهد شد و سپس به مراتب این مراکز افزایش خواهند یافت؛ حداقل مساحت بنای مرکز باید ۷۰ متر مربع باشد.

مدیر کل بهزیستی مازندران افزود: ثبت نام سامانه مراکز خدمات بهزیستی  مثبت زندگی به نشانی  http://centers.behzisti.ir فعال و آماده ثبت درخواست متقاضیان است لذا افراد متقاضی از ۲۲ اردیبهشت ماه به مدت ۱۵ روز فرصت دارند تا با مراجعه به این سامانه درخواست خود را به صورت الکترونیکی ثبت کنند.

انتهای پیام/ م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی مازندران مددکاری اجتماعی خدمات مشاوره روانشناسی مدیر کل بهزیستی مازندران مثبت زندگی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۴۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۶.۶ میلیون نفر از جاذبه‌های گردشگری خوزستان بازدید کردند

به‌گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین ارسطوزاده با بیان اینکه در بازه زمانی ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۲ تا ۲۴ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ متوسط بازدید از هر جاذبه در استان خوزستان بیش از ۸۸ هزار نفر ثبت شده است، گفت: در بازه زمانی یادشده، ۲۶ میلیون و ۶۱۸ هزار و ۲۳۲ بازدید از جاذبه‌های گردشگری خوزستان صورت گرفت که از این تعداد، هفت میلیون و ۹۲۳ هزار و ۴۸۱ بازدید مربوط به جاذبه‌های تاریخی، هفت میلیون و ۵۸۳ هزار و ۵۲۲ بازدید مربوط به جاذبه‌های طبیعی، سه میلیون و ۱۲۵ هزار و ۲۷۹ بازدید مربوط به جاذبه‌های دست‌ساز، دومیلیون و ۷۳۳ هزار و ۳۹۸ هزار و ۶۰۲ بازدید مربوط به جاذبه‌های مذهبی، چهار میلیون و ۸۴۲ هزار و ۹۱۳ بازدید مربوط به جاذبه‌های تفریحی، ۲۲۳ هزار و ۷۰۳ بازدید مربوط به جاذبه‌های فرهنگی، یک‌هزار و ۴۸۷ بازدید مربوط به گردشگری سلامت و ۶۸ هزار و ۳۲۳ بازدید نیز مربوط به موزه‌های استان بودند؛ ضمن اینکه در این مدت آمار ۴۵۰ هزار و ۹۲۲ نفر بازدید نیز برای نمایشگاه‌های دائمی و غیردائمی مربوط به صنایع‌دستی به ثبت رسید.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز خوزستان با بیان اینکه میزان بازدید از جاذبه‌ها امسال حدود ۴۲ درصد افزایش داشت، ادامه داد: بر اساس جمع‌بندی انجام شده، دزفول با ثبت ۱۰ میلیون و ۵۶۸ هزار و ۳۴۹ نفر بازدید اولین شهر پربازدید استان در بازه زمانی یک‌ماهه لقب گرفت و شوشتر با ثبت پنج‌میلیون و ۶۰۳ هزار و ۸۲۷ نفر بازدید در رتبه دوم قرار گرفت؛ همچنین اندیکا با بازدید دو میلیون ۳۱۷ هزار و ۱۲۰ نفری، شوش با یک میلیون و ۲۶۰ هزار و ۵۹۹ بازدید و کارون با یک میلیون و ۱۷۴ هزار و ۱۸۰ نفر بازدید هم در رده‌های سوم تا پنجم پربازدیدترین شهرستان‌ها جای گرفتند.

وی اضافه کرد: بر اساس آمار ثبت‌شده نیز شهرهای ایذه، مسجدسلیمان، شادگان، لالی، بندر ماهشهر، بهبهان، اندیمشک، امیدیه، اهواز، گتوند، باوی، دزپارت، باغ‌ملک، هندیجان، رامهرمز، حمیدیه، رامشیر، هفتکل، دشت‌آزادگان، هویزه و آقاجری در جایگاه‌های بعدی بیشترین تعداد بازدید قرار گرفتند.

ارسطوزاده در ادامه میزان اقامت گردشگران در اقامتگاه‌های رسمی، غیررسمی و اضطراری سطح استان تا ۲۴ فروردین‌ماه را در مجموع سه میلیون و ۶۳۱ هزار و ۱۹۹ نفرشب‌اقامت عنوان و با اشاره به اشغال حدود ۸۰ درصدی ظرفیت هتل‌ها و دیگر تأسیسات اقامتی در این ایام بیان کرد: ۶۳ درصد از گردشگران در اقامتگاه‌های غیررسمی، ۱۶ درصد در اقامت‌گاه‌های رسمی و ۲۱ درصد در اقامت‌گاه‌های اضطراری اقامت کردند.

وی تصریح کرد: میزان اقامت در اقامت‌گاه‌های رسمی در مجموع ۵۷۱ هزار و ۵۷۷ نفر شب اقامت بود که از این تعداد، ۷۱ هزار و ۶۹۲ نفر در هتل‌ها، هشت هزار و ۳۵۱ نفر در هتل‌آپارتمان‌ها، دو‎ هزار و ۹۰۹ نفر در هتل‌سراهای سنتی، ۱۸ هزار و ۴۰۳ نفر در مهمان‌پذیرها، ۳۲ هزار و ۳۷۳ نفر در اقامت‌گاه‌های بوم‌گردی، ۱۴۸ هزار و ۳۳۸ نفر در خانه‌مسافرها، ۳۰ هزار و ۵۱۰ نفر در مجتمع‌های گردشگری، ۶۷ هزار و ۶۸۰ نفر در زائرسراها، ۴۵ هزار ۸۳۶ نفر در اردوگاه‌ها، ۱۱۳ هزار و ۴۹۷ نفر در مناطق نمونه گردشگری، ۳۱ هزار و ۶۶۶ نفر در مجتمع‌های خدمات بین‌راهی و ۳۲۲ نفر در پارک‌های ملی طبیعت‌گردی اقامت داشتند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان ادامه داد: از میزان سه میلیون و ۶۳۱ هزار و ۱۹۹ اقامت ثبت‌شده در سطح استان خوزستان، شهرستان دزفول با ثبت یک میلیون ۷۰۴ هزار و ۴۰۸ نفرشب‌اقامت، بیشترین میزان اقامت از سوی گردشگران در سطح استان را به خود اختصاص داد و شوشتر با ۵۹۰ هزار ۸۳۷ نفرشب‌اقامت و اهواز با ۳۵۵ هزار و ۱۹۸ نفرشب‌اقامت در رده‌های دوم و سوم جای گرفتند.

وی گفت: در این بخش، اندیکا، ایذه، امیدیه، ماهشهر، بهبهان، اندیمشک، لالی، دزپارت، شوش، کارون، باغ‌ملک، مسجدسلیمان، هندیجان، گُتوند، هفتکل، رامهرمز، شادگان، باوی، دشت‌آزادگان، آقاجری، حمیدیه، رامشیر و هویزه در رده‌های چهارم تا ۲۶ قرار گرفتند.

ارسطوزاده در ادامه عنوان کرد: در بازه زمانی یک‌ماهه، ۲۶ میلیون و ۴۹۷ هزار و ۷۰۵ تردد در جاده‌های مواصلاتی استان به ثبت رسید؛ ضمن این‌که میزان ترددهای ورودی به استان یک میلیون و ۳۰۸ هزار و ۴۱۷ و ترددهای خروجی نیز یک میلیون و ۲۴۹ هزار و ۹۳۰ مورد بود.

وی در ادامه به ۲۴۴ مورد بازدید نظارتی انجام‌شده در سطح استان طی مدت‌زمان نوروز تا عید فطر اشاره کرد و گفت: از این تعداد، ۱۰۹ مورد بازدید از مراکز اقامتی، ۶۶ مورد از دفاتر و شرکت‌های خدمات مسافرتی و ۴۴ بازدید از رستوران‌ها، مراکز پذیرایی و بین راهی انجام شده است؛ ضمن این‌که در این مدت درمجموع ۹ فقره تشویق به مراکز اقامتی و مراکز پذیرایی اعطا شده است. همچنین ۱۵ واحد تأسیسات گردشگری شامل مراکز اقامتی و دفاتر و شرکت‌های خدمات مسافرتی نیز در این مدت تذکر دریافت کردند.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز خوزستان همچنین اضافه کرد: طی این مدت تعداد ۱۰ فقره شکایت از مراکز اقامتی، هشت فقره از جاذبه‌های گردشگری و ۱۳ فقره شکایت نیز از دفاتر خدمات مسافرتی و گشت‌ها در سطح استان دریافت شد و این در حالی بود که شکایتی از مراکز پذیرایی و بین‌راهی تا پایان نوروز واصل نشد.

وی با بیان این‌که طی ایام نوروز، همکاران ما و بازرسان مخفی به طور مستمر از کمپ‌ها، ظرفیت اقامتگاه‌ها و امکانات گردشگران بازدید می‌کردند و در خصوص آسیب‌های احتمالی که ممکن بود برای مسافران اتفاق بیفتد به صورت روزانه رصد و پیگیری می‌کردند، گفت: جریان مسافرت به استان خوزستان در تعطیلات بهاری ۱۴۰۳، نشان داد که کیفیت خدمات‌رسانی در سطح استان خوب بود و همه هدف ما نیز این بود که رضایت مردمی را جلب کنیم.

کد خبر 6081538

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۲۵۰۰ مددجو از خدمات هنری بهزیستی
  • بررسی عملکرد مراکز مهر خانواده در سلماس
  • بیش از ۲۶.۶ میلیون نفر از جاذبه‌های گردشگری خوزستان بازدید کردند
  • شهرداری‌ها پیشگام در خدمات‌رسانی به مناطق تحت تاثیر سیل جنوب کرمان
  • افزایش بیش از شش هزار واحدی شاخص بورس تهران
  • بهزیستی دیلم بر اشتغال افراد درمان‌شده از اعتیاد نظارت داشته باشد
  • فعالیت ۷۹ کتابخانه عمومی در استان بوشهر
  • ارائه خدمات ویژه به نابینایان و ناشنوایان در کتابخانه‌های بوشهر
  • شاخص بورس در سطح دو میلیون و ۲۰۰ هزار واحد ماند
  • ساختار مراکز مشاوره دانشگاه‌ها تغییر کرد