Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-20@03:03:09 GMT

انگلیس به دنبال ‍۱۰ هزار داوطلب برای واکسن کرونا

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۴۶۵۶۴

انگلیس به دنبال ‍۱۰ هزار داوطلب برای واکسن کرونا

به گزارش فارس به نقل از دیلی‌میل، محققان انگلیسی به دنبال استخدام بیش از ۱۰ هزار داوطلب برای مرحله بعدی کارآزمایی‌های بالینی واکسن ویروس کرونا هستند.

دانشمندان انگلیسی قصد دارند، حدود ۱۰ هزار و ۲۶۰ نفر را برای آزمایش واکسن دانشگاه آکسفورد استخدام کنند.

مراحل کار آزمایی واکسن مذکور در ژانویه آغاز شد و در مرحله اول کارآزمایی بالینی ۱۶۰ داوطلب در میانگین سنی ۱۸ تا ۵۵ سال مورد بررسی قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزاران داوطلب برای دو مرحله بعدی کارآزمایی‌های بالینی که می‌تواند به واکسن کرونا ویروس منجر شود، لازم است. تمام این افراد به زودی جذب می‌شوند.

فازهای دوم و سوم  آزمایش واکسن توسعه یافته توسط دانشگاه آکسفورد شامل افزایش شمار داوطلبان و در عین حال افزایش دامنه سنی آنها و افرادیست که بیش از سایر افراد در معرض ابتلا به ویروس کرونا هستند.

واکسن احتمالی کرونا مبتنی بر آدنوویروس‌های شامپانزه است که از لحاظ ژنتیکی چنان تغییر یافته‌اند که قادر به تکثیر SARS-CoV-۲ در باشند. 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۶۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید درباره آزمایش بالینی ایمپلنت مغزی نورالینک

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ویرد، نوا اربا نخستین شرکت‌کننده در مطالعه ایمپلنت مغزی نورالینک، درماه ژانویه برای کاشت این چیپ مغزی تحت یک روش موفقیت آمیز در مؤسسه قرار گرفت. این فناوری که به‌عنوان رابط مغز و کامپیوتر یا BCI شناخته می‌شود، برای تبدیل سیگنال‌های مغزی به دستوراتی استفاده می‌شود که کامپیوتر یا سایر دستگاه‌های خارجی را کنترل می‌کند. هدف نورالینک این است که افراد مبتلا به فلج مغزی یا فلج اندام‌ها را قادر سازد تا فقط با افکار خود از مکان نما یا صفحه کلید استفاده کنند.

درماه مارس، آرباگ پس از کاشت تراشه مغزی توانایی خود را در استفاده از این سیستم در یک پخش زنده کوتاه در پلتفرم رسانه اجتماعی X نشان داد. او ۸سال پیش به‌دلیل یک حادثه غواصی از شانه به پایین فلج شد. اربا همچنین گفت که از رابط نورالینک برای اجرای بازی ویدئویی Civilization استفاده می‌کند.

شرکت نورالینک هم در یک پست وبلاگ نوشت: «ما تصمیم گرفتیم با مؤسسه بارو براساس تخصص گسترده آنها در مراقبت از بیماران با شرایط پیچیده عصبی شریک شویم.» بارو نیز در یک بیانیه مطبوعاتی شراکت را اعلام کرد. این مؤسسه در حال حاضر بیش از ۳۰۰کارآزمایی بالینی فعال دارد و حدود ۶هزار جراحی مغز و اعصاب در سال انجام می‌دهد.

یکی از انتقاداتی که کارشناسان به نورالینک وارد کرده‌اند این است که تاکنون هیچ تحقیقی را منتشر نکرده است یا مطالعه خود را در ClinicalTrials.gov که یک مخزن آنلاین برای تحقیقات مربوط به کارآزمایی انسانی است فهرست نکرده است.

بیشتر بخوانید:

فوائد تماشای تلویزیون | چشم‌های‌تان به شما دروغ نمی‌گویند

در عوض، به‌روزرسانی‌های مربوط به آزمایش از طریق پست‌های شبکه‌های اجتماعی توسط شرکت یا خود ماسک، که بنیانگذار شرکت است، منتشر می‌شود. این شرکت در پاییز گذشته بروشوری را منتشر کرد که جزئیاتی در مورد این مطالعه ازجمله اطلاعات اولیه در مورد نحوه عملکرد دستگاه و افرادی که واجد شرایط شرکت هستند را ارائه می‌دهد. اعلامیه سایت آزمایشی، نمایش پخش زنده اربا و پست اخیر وبلاگ نورالینک برخی از این کمبودها را پر می‌کند.

کد خبر 845593 برچسب‌ها ایلان ماسک بیماری - سکته مغزی مغز کامپیوتر - تراشه

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید درباره آزمایش بالینی ایمپلنت مغزی نورالینک
  • کسب مجوز استفاده از پوست‌های تک‌لایه و دولایه برای درمان بیماری‌های پوستی
  • لیگ ربات‌های امدادگر خط مقدماتی طراحی شد
  • بعد از ۹ سال؛ لیگ برتر انگلیس بدون نماینده در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اروپا
  • حذف بازی تکراری از مراحل دوم به بعد جام حذفی انگلیس در فصل آینده
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • با پادشاه اردن و همسر و فرزندانش آشنا شوید؛ از همسر فلسطینی تا دختر خلبان (+عکس)
  • کابوس «رئال» از حضور در «اتحاد»/ «سیتی» به دنبال تکرار تاریخ است