Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) از انتشار آخرین گزارش تحلیلی سامانه نماگر کووید ۱۹ در دنیا و ایران در این پایگاه خبر داد و میزان رشد متوسط روزانه مبتلایان به این ویروس طی دهه دوم اردیبهشت در دنیا را کاهشی اعلام کرد.

محمدجواد دهقانی گفت: برابر آمارها، میزان رشد متوسط روزانه مبتلایان به کووید۱۹ طی دهه دوم اردیبهشت در جهان  از ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶۵ درصد در دهه دوم  اردیبهشت به ۱.۷۸ درصد در دهه سوم اردیبهشت کاهش یافته اما در ایران میزان رشد متوسط روزانه در همین بازه زمانی از ۱.۴ درصد به ۱.۴۸ درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره روابط عمومی و همکاری‌های علمی بین المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دهقانی افزود: متوسط نرخ رشد روزانه بیماری در کشور در دهه دوم فروردین ماه ۵.۳۷ درصد بود که در دهه سوم همین ماه به ۲.۴۵ و دردهه اول اردیبهشت به حداقل میزان خود در طول ۳ ماه گذشته یعنی ۱.۳۲درصد کاهش یافته بود. متاسفانه این میزان متوسط رشد روزانه در دهه دوم اردیبهشت  به ۱.۴ افزایش و در دهه سوم مجددا به ۱.۴۸ درصد افزایش یافت و این در حالی است که روند رشد متوسط روزانه سایر کشورها در همین بازه زمانی کاهشی بوده است.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) تاکید کرده است که با توجه به اینکه روند رشد متوسط روزانه  دنیا و نیز سایر کشورها در طول یک ماه گذشته به طور مستمر کاهشی بوده است ادامه این روند برای کشور نگران کننده است.

وی ادامه داد: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برای تسریع فرایند اطلاع رسانی در زمینه یافته‌های جدید علمی در مورد ویروس کووید-۱۹ و کمک به پژوهشگران، سیاست‌گذاران حوزه سلامت و عموم مردم و نیز پاسخ دهی مطلوب به همه گیری جهانی، سامانه نماگرکووید-۱۹ (ISC COVID-۱۹ Visualizer) را از ابتدای بروز بیماری راه‌اندازی کرده است. اطلاعات این پایگاه شامل جدیدترین مقالات علمی تمام متن منتشرشده و پیش چاپ و نیز آمار مربوط به وضعیت انتشار بیماری بر اساس نقشه جهانی از وضعیت همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ بوده و با جستجو در آن تازه ترین آمار مبتلایان، مرگ و میر، درمان‌شدگان و همچنین نسبت‌های ابتلا به جمعیت به تفکیک هر کشور و مقایسه بر اساس نمودار زمانی-مکانی قابل مشاهده است.

دهقانی خاطرنشان کرد: این سامانه به درخواست سازمان همکاریهای اقتصادی کشورهای عضو دی هشت (D۸) برای بهره برداری کشورهای عضو، در ماه گذشته با حضور نمایندگان کشورهای عضو این سازمان به دعوت مرکز بهداشت و حمایت اجتماعی سازمان  D۸(D۸-HSP) و نیز مرکز بهداشت جهانی(Chatham House) لندن به صورت ویدیو کنفرانس رونمایی و در وبگاه آن سازمان به آدرس (http://developing۸.org/) قرار گرفت.

سرپرست ISC  گفت: در حال حاضر حدود ۱۸۰۰۹ مدرک از آخرین یافته‌های علمی در خصوص ویروس کووید-۱۹ در قالب مقاله تمام متن چاپ شده و پیش چاپ در این سامانه در دسترس محققان و پژوهشگران قرار دارد و البته این اطلاعات به طور روزانه به روز رسانی می‌شود. از این تعداد پژوهش، کشورهای آمریکا، چین و انگلیس به ترتیب با ۲۸۱۲، ۲۴۰۶و ۱۲۲۴ مقاله بیشترین مشارکت علمی را در مقایسه با سایر کشورهای دنیا در این حوزه داشته‌اند. سایر کشورها از جمله ایتالیا ( ۱۱۷۹ مدرک)، فرانسه(۴۴۷ مدرک)، کانادا( ۴۳۹ مدرک)، هند (۴۱۷ مدرک)، آلمان (۴۱۲ مدرک) و استرالیا (۳۳۵ مدرک) به ترتیب در جایگاه‌های چهارم تا نهم قرار دارند. کشور ایران با ۲۸۳ مقاله جایگاه دهم دنیا را در پژوهش و تحقیق و یافته‌های جدید در خصوص ویروس کووید-۱۹ دارد.

دهقانی یادآور شد: در این سامانه همچنین مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های صادر شده توسط سازمان‌های معتبر دنیا از جمله سازمان بهداشت جهانی (WHO) در حوزه بهداشت، سلامت و مقابله با شیوع بیماری کووید –۱۹  قرار دارد که می‌تواند مورد استفاده عموم قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی کووید 19 پايگاه استنادي علوم جهان اسلام ISC سازمان بهداشت جهانی WHO پایگاه استنادی علوم جهان اسلام رشد متوسط روزانه کووید ۱۹ دهه دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۷۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک قرمز، مورد نظر هواداران آبی - گزارش

به گزارش "ورزش سه"، بالاخره و پس از سال‌ها، به نظر می‌رسد که کلاف سردرگم واگذاری دو باشگاه مطرح پایتخت به نهادهایی به جز وزارت ورزش و پایان داستان پر مشغله و پرحاشیه مالکیت مشترک، نزدیک است که البته این موضوع نیز به واسطه اجرای قوانین و ضوابط کنفدراسیون فوتبال آسیا بوده چرا که در غیر این صورت سرخابی ها حق شرکت در فصل بعد مسابقات باشگاهی قاره را نداشتند.

طی ماه‌های اخیر، سناریوهای مختلفی برای واگذاری استقلال و پرسپولیس مطرح شده بود. از صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تأمین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر گرفته تا هلدینگ خلیج فارس که نام این شرکت ها همگی پیرامون در اختیار گرفتن مالکیت استقلال و پرسپولیس مطرح شده بود که هیچ کدام از آنها نیز به سرانجام نرسیدند.

در نهایت و در روزهای گذشته تصمیم بر آن شد که سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بانک‌ها واگذار شود. در این میان از بانک ملت به عنوان خریدار پرسپولیس و همچنین بانک تجارت به عنوان ارگانی که قرار است مالکیت استقلال را بر عهده بگیرد، نام برده شد. با این حال و همانطور که از قبل نیز پیش‌بینی می‌شد، واکنش‌های کاملاً متفاوتی در فضای هواداری بین دو تیم شکل گرفت که منجر به اعتراض آبی‌ها نسبت به این تصمیم گیری شده است.

با به میان آمدن بحث واگذاری سرخابی‌ها به این دو بانک، طبیعی بود که نخستین موضوع مورد بحث در اینباره، مربوط به میزان درآمد و رتبه‌بندی بانک‌های ملت و تجارت در سال‌های اخیر باشد. جایی که نمودارهای منتشر شده از سوی رسانه های اقتصادی نشان می‌دهد که خریدار پرسپولیس به عنوان سود ده‌ترین بانک کشور، فاصله زیادی با بانک تجارت دارد که همین موضوع سبب شد تا هواداران استقلال نسبت به این نوع از واگذاری معترض باشند.

هرچند که با احتساب درآمدهای سالیانه بانک تجارت باید گفت که به نظر می رسد این بانک قدیمی مشکلی برای صرف هزینه‌های آبی پوشان نداشته باشد اما با انتشار شایعاتی مبنی بر اینکه هولدینگ خلیج فارس به دنبال خرید استقلال بوده و فقط یک مصوبه دولت برای این کار میخواسته، هواداران این باشگاه مدام این اسم را فریاد می‌زنند و  در روزهای اخیر با انتشار هشتگ واگذاری عادلانه نسبت به موضوع خرید باشگاهشان توسط بانک تجارت اعتراض کرده و اعتقاد دارند که این بانک از لحاظ کسب درآمد و سود دهی در سال‌های گذشته، رتبه بسیار پایین‌تری نسبت به خریدار پرسپولیس یعنی بانک ملت دارد.

در این بین هواداران باشگاه پرسپولیس در روزهای اخیر موضعی نسبت به خبر علاقه‌مندی بانک ملت به خرید سهام باشگاه محبوب‌شان نداشته و از این موضوع استقبال کرده‌اند. کمااینکه واگذاری این باشگاه به شرکتی با سرمایه بانک ملت هم اتفاق قابل قبولی برای آنها به نظر می‌رسد اگرچه با انتشار اعتراضهای اولیه برخی واکنشها از درون این نهاد مالی منتشر شده که بی میلی آنها را نسبت به کلیت این واگذاری نشان می‌دهد.

با این حال به نظر می رسد که روند واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بانک های تجارت و ملت نهایی شده و در ابتدا عاملیت پرسپولیس و سپس استقلال به این دو بانک سپرده شده تا ببینیم به مرور زمان آنها از این دو برند بزرگ باشگاهی ایران چه چیز تازه ای بسازند.

همانطور که قبلا هم گفته شده شاید اعتماد به اشخاص برای این واگذاری روش بهتری بود اما این اعتماد از سوی تصمیم‌گیران نسبت به اشخاص وجود ندارد.

دیگر خبرها

  • روزانه یک میلیارد وعده غذایی در جهان دور ریخته می‌شود
  • سوال هفدهم پویش« زندگی با آیه ها»
  • آمار سازمان ملل از گرسنگان در جهان
  • بانک قرمز، مورد نظر هواداران آبی - گزارش
  • چگونه از کدال استفاده کنیم؟ | راهنمای کاربردی سامانه کدال
  • سبزترین بازی‌های المپیک جهان کدامند؟
  • نشست هم‌اندیشی با وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری؛ 27 اردیبهشت 1402
  • اعتبار دانشگاه‌های ۱۴۷ کشور جهان بروزرسانی شد
  • مسابقه روز شانزدهم ماه مبارک رمضان
  • آغاز فراخوان جشنواره استانی علمی، فرهنگی و هنری جوانی جمعیت