Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@05:30:02 GMT

ضیافت همدلی

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۴۷۹۰۲

ضیافت همدلی

خبرگزاری مهر؛ گروه مجله- فاطمه میرزاجعفری: هرسال ماه رمضان که می‌رسید شور و شوق خاصی در دل‌های همه ما پیدا می‌شد؛ بساط نذری و افطاری بود که در هر خانه برپا می‌شد، نزدیکی‌های افطار صف طویلی از مردم در کوچه هایمان می‌دیدیم که مشغول خرید نان یا آش و حلیم برای افطاری بودند.
حالا اما دو ماهی است که ویروسی میکروسکوپی سر از کشور ما درآورده است و همانطور که عید نوروز سال ۹۹ متفاوت با سال‌های گذشته بود ماه رمضان هم متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته شور و شوقی که در دل همگی برای ورود به ماه بندگی وجود داشت بیشتر شده است اما دیگر از بساط نذری و سفره‌های افطار و یا صف‌های خرید نان، آش و حلیم خبری نیست اما یادمان نرود که افراد بسیاری در گوشه و کنار شهر و دیارمان هستند که هزینه سفره‌های افطار ما می‌تواند گره از مشکلات آنان باز کند.
کرونا با آمدنش بسیاری از کسب و کارها را تعطیل و بعضی‌ها را به مرز ورشکستگی رساند و مشکلات را مخصوصاً برای اقشار کم درآمد بیشتر کرد خلاصه هر کسب و کاری که درآمدش در گرو حضور و خرید مردم بود به دلیل تعطیلی‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا متحمل ضرر و زیان‌های بسیاری گشت.
کمک مومنانه در ماه رمضان
هر چند که از روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا و بروز مشکلات اقتصادی به خصوص برای اقشار کم درآمد گروه‌های جهادی و مردمی در غالب پویش‌های مختلف اقدام به کمک، یاری و همدلی کردند اما سخنان مقام معظم رهبری در روز نیمه شعبان در خصوص بروز مشکلات و سخت شدن شرایط زندگی برای برخی افراد جامعه به علت تبعات ناشی از کرونا شور دیگری در کمک‌ها ایجاد کرد ایشان در این سخنرانی به مردم توصیه کردند: «افرادی که توانایی و تمکل مالی دارند، فعالیت‌های وسیعی را به منظور کمک به نیازمندان آغاز کنند، به خصوص که در آستانه ماه مبارک رمضان که ماه انفاق و ایثار است، قرار داریم، خوب است که در ماه مبارک رمضان یک رزمایش گسترده برای مواسات، همدلی و کمک مومنانه به نیازمندان و فقرا در جامعه شکل بگیرد.»
اگر بخواهید بدانید رمز موفقیت ما تا به امروز برای شکست کرونا چه بوده است باید بگوییم همین کمک‌های مردمی و کنار هم قرار گیری افراد جامعه در کنار کادر درمانی، پرستاران و پزشکان توانست ما را در امتحان کرونا سربلند کند؛ امتحانی که هنوز هم تا زمان پایان یافتن این روزها ادامه دارد و می‌تواند در غالب کمک مومنانه خودش را نشان دهد چراکه در این روزها که بساط نذری و سفره‌های افطارمان برپا نیست می‌توانیم سفره افطار را به خانه همنوعان خود ببریم و در کنار یکدیگر از پس مشکلات برآییم.
از فردای نیمه شعبان نهادها و سازمان‌های مختلف رزمایش مواسات را شروع کردند و مردم نیز آرام آرام به آنها پیوستند و حالا دراین روزهای مبارک بسیاری از نیازمندان بسته‌های معیشتی را دریافت کردند و بسیاری دیگر از این اقشار در روزهای آینده مشمول این هدیه خواهند شد.
رزمایش کمک مومنانه تا کنون در ۱۶ استان در ماه مبارک رمضان به اجرا درآمده است و تاکنون ۵/۳ میلیون از این کمک‌ها جمع آوری و در میان اقشار نیازمند توزیع شده است.
گروه‌های جهادی نیز که قبل از شروع ماه مبارک رمضان در حال انجام فعالیت‌هایی از قبیل ضدعفونی کردن معابر و خیابان‌ها، تولید ماسک و گان پزشکی، تهیه آبمیوه برای بیماران کرونایی بودند با توصیه رهبری رزمایش همدلی و کمک مومنانه را در دستور کار خود قرار دادند.
چطوری کمک کنیم؟
هر سال با فرا رسیدن ماه رمضان همه ما در تدارک پهن کردن سفره افطاری و یا برپا کردن بساط نذری‌هایمان بودیم حالا اما چرخ روزگار جوری چرخیده که برای حفظ سلامتی خود و عزیزانمان باید از همدیگر دور باشیم اما حساب کردن برپا کردن بساط افطار و نذری کار سختی نیست و با یک حساب سرانگشتی می‌توانید هزینه سفره افطار هر ساله تان و یا نذری را بدست آورید البته افرادی هم بودند که هرسال شاید این برنامه‌ها را نداشتند اما مقداری از حقوقشان و پس اندازشان را در قالب انفاق، صدقه و … در اختیار نیازمندان قرار می‌دادند.
همانطور که گفتیم این روزها می‌توانید سری به گروه‌های جهادی که در محله یا شهر خود دارید بزنید و کمک‌های خود را به دست آنان رسانده تا آنان از طریق پویش کمک مومنانه بدست نیازمندان برسانند. البته با یک نگاه کوچک در فضای مجازی خواهید دید که این روزها هشتگ کمک مومنانه تبدیل به ترند شبکه‌های اجتماعی شده است به این ترتیب به راحتی می‌توانید با یکی از گروه‌ها و پویش‌ها ارتباط گرفته و کمک‌های خود را به دست آنان برسانید.
شاید ویروس کرونا یک امتحان است تا قدر با هم بودنمان را بیشتر بدانیم تا فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی را به خاطر آوریم، همان فرهنگی که به وقت بروز مشکلات رخ می‌نماید تا به همسایه‌های شرقی و غربی خود نشان دهیم که دست به دست هم می‌دهیم تا از پس مشکلات بر بیاییم به آنها که مهد آزادی و تفکر اند اما به هنگام بروز مشکلات قفسه‌های فروشگاه‌ها را خالی می‌کنند. کرونا برای ایران امتحان همدلی بود تا همگی در کنار یکدیگر در شرایط تحریم و زیر سایه کرونا نگذاریم عده‌ای درد نداری بر مشکلات‌شان اضافه کند.
 

کد خبر 4914241

منبع: مهر

کلیدواژه: ماه مبارك رمضان کمکهای مردمی ضیافت افطار گروههای جهادی صفحه اول روزنامه ها دکه روزنامه مطبوعات ایران توییتر ویروس کرونا پیام توییتری ماه مبارك رمضان اینفوگرافیک صفحه اول روزنامه های ورزشی نهج البلاغه ایران امام علی ع روزنامه های سراسری ماه مبارک رمضان بروز مشکلات کمک مومنانه ماه رمضان بساط نذری گروه ها کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۷۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • همدلی نخبگان و مدیران گره‌گشای مشکلات استان است
  • تأکید استاندار لرستان بر همدلی بین نخبگان و مردم
  • همدلی بین نخبگان و مدیران گره‌گشای مشکلات استان است
  • دلداری پرز به لاپورتا قبل از ال‌کلاسیکو!
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • (تصاویر) ضیافت شام رئیس امارات به افتخار سلطان عمان