Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سردار سید کمال هادیانفر اظهار کرد: برابر قانون پلیس راهنمایی و رانندگی جدا از پلاکی که روی خودرو در طرح تعویض پلاک نصب می‌کند باید یک پلاک سومی هم روی ماشین‌ها نصب می‌کردند که به آن پلاک سوم می‌گویند، پلاک سوم یک قانون است.

وی افزود: این پلاک در قالب دو چیپ روی پلاک و زیر شیشه جلو و زیر آئینه باید نصب شود که این چیپ اطلاعات VIN و سایر اطلاعاتی که نیاز است در یک حجم مشخص (۳۰ تا ۹۰ کیلوبایت) در آن چیپ گنجانده می‌شود و اطلاعات به صورت RFID در اختیار پلیس قرار می‌گیرد تا مأموران راهور بتوانند با دست افزارهایی که دارند این اطلاعات را بخوانند و به هویت اصلی مالک و خودرو پی ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا نصب پلاک سوم بر روی خودروها یک قانون است که در سال ۸۶ تصویب شده است اما در چند سال گذشته اجرایی نشده و به آن اهمیتی داده نشده است.

سردار هادیانفر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا توانایی عملیاتی کردن این طرح را در داخل کشور داریم، گفت: با تدبیر فرمانده ناجا این موضوع در کمیسیون فناوری ناجا تصویب شد و قرار شد تا شرایطی را برای ساخت و تولید این چیپ‌ها ایجاد کنیم، فعلاً بحث مطالعات تمام شده و کار تولید در نمونه‌ها انجام می‌شود.

فعلاً پلاک سوم برای همه لازم‌الاجرا نیست

وی خاطرنشان کرد: امسال بنا داریم خودروهایی که به مراکز شماره‌گذاری کشور مراجعه می‌کنند، یعنی افرادی که برای نقل و انتقال و یا سند زدن می‌آیند یا شماره‌های جدیدی که قرار است به پلاک‌ها اضافه شود مجهز به پلاک سوم شوند. البته فعلاً این طرح به صورت سراسری برگزار نمی‌شود و فقط برای افرادی است که گفته شد.

پلاک سوم هویت اصلی یک خودرو را در لحظه به پلیس اعلام می‌کند

رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه پلاک سوم مزایای بسیار فوق‌العاده‌ای برای راننده و مالک خودرو دارد، گفت: یکی از موضوعاتی که در مورد پلاک سوم مطرح است، بحث مقابله با سرقت است. در سرقت‌هایی که رخ می‌دهد باید اصالت خودرو ثابت شود که فعلاً تنها ملاک اصالت برای پلیس پلاک است. مثلاً پلاک را می‌زنیم نوشته پراید سفید، پلاک شماره فلان با سامانه من همخوانی دارد ولی من شاسی موتور و VIN را در لحظه ندارم تا بررسی کنم ببینم آن خودرو سرقتی است یا خیر، درست که در دست افزار این مشخصات را دارم ولی نمی‌توانم کاپوت هر ماشینی را بالا بزنم و شاسی را چک کنم.

به گفته سردار هادیانفر تمامی اطلاعات در چیپ‌ها که موسوم به پلاک سوم هستند وجود دارد که مأموران راهور می‌توانند در لحظه ارکان خودرو را با اطلاعاتی که نزد پلیس است تطبیق دهند و در لحظه ثابت می‌شود که این خودرو سرقتی است یا خیر.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه این طرح از چه زمانی اجرا می‌شود، گفت: بنا داریم برای آبان ماه این طرح را برای افرادی که بالاتر گفته شد، اجرایی کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: آفتاب

کلیدواژه: پلاک خودرو پلاک سوم خودرو پلاک سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۸۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروها در چه شرایطی دچار تخلف ساکن می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی اصغر شریفی، در خصوص تعریف تخلفات ساکن توضیح داد و افزود: تخلف ساکن عبارت است از اینکه، راننده خودرو خود را در محلی نامناسب و غیرمجاز پارک کرده و یا در داخل خودرو می‌نشیند که باعث بروز بی نظمی و ایجاد ترافیک در عبور و مرور برای دیگر خودروها در آن محدوده می‌شود.

وی ادامه داد: در ماده ۱۶۳ آئین نامه راهنمایی و رانندگی به صراحت به این موضوع اشاره دارد، و محل‌هایی که توقف در آنها ممنوع اعلام شده را بیان داشته است.

سرهنگ شریفی گفت: شرکت‌کنندگان در آزمون آئین نامه هم به این نکته توجه داشته باشند که اگر سوالی در این خصوص بود، بدانند که توقف در حریم تقاطع‌ها در فاصله ۱۵ متری ممنوع است.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: حتی شیرهای آتش نشانی هم حریم دارند و توقف در حریم آنها به منظور دسترسی آتش‌نشانان در مواقع اضطراری ممنوع است.

وی گفت: اطراف چراغ‌های راهنمایی و رانندگی، ورودی و خروجی مراکز امدادی مانند آتش نشانی و بیمارستان‌ها در فاصله ۱۵ متری آنها نیز ممنوع است.

کد خبر 6085259

دیگر خبرها

  • منتظر ابلاغ آیین نامه واردات خودرو هستیم
  • وزیر صمت: مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد
  • خودروها در چه شرایطی دچار تخلف ساکن می شوند
  • پلاک‌گذاری تاکسی‌های برقی در انتظار نامه شورای عالی ترافیک
  • تشریح سیاست های راهبردی سال جاری کانون در مرکز چالدران
  • پلاک گذاری تاکسی های برقی در انتظار نامه شورای عالی ترافیک
  • تعیین تکلیف پلاک‌گذاری تاکسی‌های برقی تا دو هفته آینده
  • پلاک گذاری تاکسی های برقی تهران به کجا رسید؟ | توضیحات سرپرست تاکسیرانی درباره آخرین وضعیت تاکسی
  • توقیف ۱۱ دستگاه خودرو حامل ۶هزار لیتر سوخت قاچاق
  • تداوم اجرای طرح نور در اصفهان / این طرح در اماکن عمومی، واحدهای صنفی و خودروها اجرا می‌شود