Web Analytics Made Easy - Statcounter

شصتمین جشنواره بین‌المللی انیمشن انسی فرانسه امسال میزبان نمایش دو اثر کوتاه از انیمشن‌سازان ایران خواهد بود.

به گزارش ایسنا، جشنواره سالانه انیمیشن انسی که امسال برای اولین بار به سبب شیوع ویروس کرونا به صورت آنلاین برگزار می‌شود، دو انیمشن کوتاه ایرانی «قدم یازدهم» و «ما فقط یک سیاه داریم» را به نمایش خواهد گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«قدم یازدهم» ساخته مریم کشکولی‌نیا در بخش فیلم‌های کوتاه مخاطبان جوان و «ما فقط یک سیاره داریم» به کارگردانی عقیل حسینیان هم در بخش فیلم‌های سفارشی این رویداد سینمایی حضور دارند. 

همچنین فیلم کوتاه «سگ‌ها» به کارگردانی محمد باباکوهی اشرفی و شش فیلمساز دیگر به عنوان محصول فرانسه در بخش رقابتی فیلم‌های کوتاه فارغ‌االتحصیلان به روی پرده خواهد رفت. 

امسال در بخش رقابتی اصلی جشنواره انیمیشن انسی، ۱۰ انیمیشن بلند «بینی یا توطئه ماوریکس» ساخته «آندری کرژانوفسکی» (روسیه)، «بکُش و این شهر را ترک کن» به کارگردانی «ماریوژ ویلژینسکی» (لهستان)، «خون آشام کوچک» ساخته «ژوان اسفار» (فرانسه)، «ضربان جنگل: فیلم» به کارگردانی «برنت داوس» (موریس)، «لوپین III اولین» به کارگردانی «تاکاشی یامازاکی» (ژاپن)، «۷ روز جنگ» به کارگردانی «یوتا مورانو» (ژاپن)، «داستان زنجبیل» ساخته «کنستانتین شرکین» (روسیه)، «خانواده پاگنده» ساخته «بن استسن» و «جرمی دگروسون» (بلژیک، فرانسه)، «فاجعه ، کودکی از مارتا جین کاناری» ساخته «رمی شایه» (فرانسه، دانمارک) و «ناهوئل و کتاب جادویی» ساخته «ژرمن آکونا» (شیلی) با هم رقابت می‌کنند. 

جشنواره فیلم‌های انیمیشن «انسی» یکی از معتبرترین رویدادها در عرصه پویانمایی در سطح بین‌المللی است که هر ساله در ماه ژوئن در شهر انسی فرانسه برگزار می‌شود، شروع این جشنواره به سال ۱۹۶۰ برمی‌گردد که در ابتدا به‌صورت دوسالانه برگزار می‌شد اما از سال ۱۹۹۸ به رخدادی سالانه تبدیل شده است.

شصتمین جشنواره بین‌المللی انیمیشن انسی امسال به صورت مجازی و از تاریخ ۱۵ تا ۳۰ ژوئن (۲۶ خرداد تا ۱۰ تیر) برگزار می‌شود.

لینک کوتاه: asriran.com/0033tN

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: انیمیشن جشنواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۸۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سینمایی‌های فهرست تایم ۲۰۲۴ / دل تورو درباره میازاکی چه نوشت؟

در حالی که مجله تایم هر سال فهرست ۱۰۰ چهره تاثیرگذار سال را معرفی می‌کند، امسال نیز چندین چهره سینمایی و هنری در این فهرست جای گرفتند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، حدود یک پنجم از ۱۰۰ چهره تاثیرگذار امسال مجله تایم را بازیگران، فیلمسازان و خوانندگان تشکیل داده‌اند.

به رسم هر سال درباره هر چهره، یک چهره مطرح دیگر چند خطی می‌نویسد. امسال گی‌یرمو دل‌تورو وظیفه نوشتن درباره هایائو میازاکی را برعهده داشت.

وی نوشت: من در کودکی انیمیشن‌های هایائو میازاکی را که برای استودیو تویی ساخته شده بود، کشف کردم؛ فیلم‌هایی مانند «دنیای شگفت انگیز گربه‌ها و چکمه‌ها» و سریال‌هایی مانند «هایدی» و «مارکو» که در آنها سبک و تاثیرگذاری او به شکل گسترده‌ای قابل شناسایی بود. وقتی در بزرگسالی با «همسایه من توتورو» روبه‌رو شدم، ذهنم به آن آثار قبلی برگشت، و متوجه شدم که این مرد چقدر دوران کودکی من را شکل داده است.

آثار میازاکی احساس نادری را برمی‌انگیزد؛ تشخیص نوعی زیبایی که در دنیای واقعی غیرممکن است و بنابراین فقط در فیلم‌های او وجود دارد. با این حال او در مورد حرص و آز، جنگ و خشم انسانی نیز یک واقع‌گرای بی‌رحم است. او می‌داند ما به این سیاره شکل می‌دهیم و نابودش می‌کنیم و انسان‌ها بهترین‌ها و بدترین‌های جهان ما هستند.

دل تورو افزود: او کاملاً اصیل است. خالق بی‌نظیری که به طور کامل در هنرش حضور دارد. او تأثیرگذارترین کارگردان انیمیشن در تاریخ این رسانه و یکی از ۱۰ داستان سرای مورد علاقه من در کل است. «پسر و مرغ ماهی‌خوار» یک شاهکار ظریف است که کششی را اعمال می‌کند که بسیاری از آن را به شدت احساس می‌کنیم.

در این فهرست بلیک لایولی درباره آمریکا فررا نوشت، دنیل کالویا درباره دِو پاتل، پتی اسمیت درباره دوآ لیپا، تام هارپر درباره عالیا بات، لنی کراویتس درباره کولمن دومینگو، اوکتاویا اسپنسر درباره جفری رایت، تاراجی پی هنسون درباره فنتسیا بارینو، کیت هادسون درباره لسلی اودوم جونیور، ایتن هاوک درباره جیمز مک براید نویسنده، رایان رینولدز درباره مایکل جی.فاکس بازیگر کانادایی، اوزو آدوبا درباره داوین جوی راندولف بازیگر سیاهپوست برنده اسکار امسال و رشیدا جونز درباره سوفیا کاپولا.

در فهرست تاثیرگذارترین سال پیش چهره‌هایی مانند درو بریمور، آستین باتلر، کالین فارل، مایکل بی جردن، لی میشل، اوبری پلازا و زویی سالدانا جای داشتند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رشد گیشه سینمای ژاپن به لطف انیمه‌ها استقبال چینی‌ها از انیمیشن ژاپنی «پسر و مرغ ماهی‌خوار» / فروش نزدیک به ۱۰۰ میلیون دلار اعطای نخل طلای افتخاری کن به استودیو انیمیشن سازی جیبلی ژاپن

دیگر خبرها

  • اضافه شدن ۱۳ فیلم دیگر به بخش‌های مختلف جشنواره کن
  • برگزیده شدن دو اثر ایرانی در جشنواره فیلم کودکان هند
  • نمایش «ملودی» در جشنواره انیمیشن «ورونژ»
  • آخرین مصوبات شورای پروانه ساخت آثار غیرسینمایی
  • صدور پروانه ساخت برای ۴ فیلم کوتاه
  • سریال‌های ایستاده در صف شبکه نمایش خانگی
  • سینمایی‌های فهرست تایم ۲۰۲۴ / دل تورو درباره میازاکی چه نوشت؟
  • هت‌تریک فیلم‌های ایرانی در جشنواره بین‌المللی هند
  • «شهرک» در بخش مسابقه جشنواره بین‌المللی «کازابلانکا»
  • ۱۳ فیلم در زمستان گذشته روی پرده هنر و تجربه رفتند