Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-20@00:54:50 GMT

توزیع ۳۰۰ بسته حمایتی میان نیازمندان در اندیمشک

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۴۸۴۰۷

توزیع ۳۰۰ بسته حمایتی میان نیازمندان در اندیمشک

بیروم‌وند گفت: اداره بهزیستی اندیمشک در طی سه مرحله رزمایش کمک مومنانه در ماه رمضان بیش از ۳۰۰ بسته حمایتی هر کدام به مبلغ ۲۰۰ هزار تومان میان نیازمندان و مشاغل آسیب‌دیده از ویروس کرونا توزیع کرد.

«فرحناز بیروم‌وند» در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اندیمشک، در خصوص اقدامات اداره بهزیستی اندیمشک در ماه رمضان اظهار کرد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری رزمایش کمک مومنانه، این رزمایش در شهرستان اندیمشک در جهت عمل به دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اداره بهزیستی اندیمشک افزود: در راستای برگزاری رزمایش کمک مومنانه جلساتی با حضور از روسای ادارات، بسیج، سپاه پاسداران و خیرین برگزار و مقرر شد که در سه مرحله کمک‌های انسان‌دوستانه خیرین جمع‌آوری شده و توسط بسیجیان درب منزل نیازمندان با حفظ کرامت انسانی، به آنها تحویل داده شوند.

 

وی اذعان داشت: اداره بهزیستی اندیمشک در طی سه مرحله رزمایش کمک مومنانه بیش از ۳۰۰ بسته حمایتی هر کدام به مبلغ ۲۰۰ هزار تومان میان نیازمندان و مشاغل آسیب‌دیده از ویروس کرونا توزیع کرد.

 

بیروم‌وند تصریح کرد: اداره بهزیستی اندیمشک بیش از سه‌هزار معلول و مددجو تحت پوشش خود دارد که از خیرین و عموم مردم انتظار می‌رود در راستای کمک به این افراد تحت پوشش و نیازمندان ما را یاری کنند.

 

وی عنوان کرد: اداره بهزیستی اندیمشک با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در تمامی زمینه‌ها فعالیت‌هایی جهت پیشگیری و رعایت نکات بهداشتی در مراکز تحت نظارت داشته و در راستای حفظ و نگهداری بیماران در مراکز و کمپ‌های بهبودی نیز رعایت نکاتبهداشتی را در اولویت قرار داده است.

 

رئیس اداره بهزیستی اندیمشک بیان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مراکز آموزشی در جهت رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، با استفاده از فضای مجازی آموزش‌ها به‌صورت آنلاین در حال انجام هستند.

 

وی با بیان اینکه بر اساس فتوای مراجع تقلید مومنان می‌توانند زکات فطره و اموال خود را به سازمان بهزیستی جهت توزیع میان معلولان و ایتام تحت پوشش پرداخت کنند یاد آور شد: به‌منظور رعایت دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی و رفاه حال روزه‌داران، کارت عضو شبکه شتاب به شماره ۶۳۶۷۹۵۷۰۷۲۷۲۳۲۹۴ جهت پرداخت غیرحضوری اختصاص پیدا کرده است.

 

پایان پیام/661

منبع: شبستان

کلیدواژه: رزمایش کمک مومنانه آموزش آنلاین زکات فطره اندیمشک رزمایش کمک مومنانه ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۸۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میراب‌ها و توزیع عادلانه آب در کن | مدت آبرسانی چگونه با پنگان محاسبه می‌شد؟

همشهری آنلاین- سمیراباباجانپور: علت شکل‌گیری این شغل هم به دلیل درگیری‌های مختلفی بود که بر سر تقسیم سهم آب میان باغداران صورت می‌گرفت. بنابراین، مأموران امنیتی به این نتیجه رسیدند تا مسئولیت تقسیم کار را به ریش‌سفیدان یا معتمدان محله‌ها و روستاها بسپارند تا جلو بروز خیلی از اختلافات و درگیری‌ها گرفته شود.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

جالب است بدانید مهم‌ترین ابزار میراب‌ها که عموماً به شکل وراثتی در این شغل مشغول بودند، وسیله‌ای به نام «پنگان» بود که میراب همراه آن می‌بایست در ابتدای مجرای آب بنشیند تا ساعت آبیاری هر باغ و زمین کشاورزی مشخص شود. پنگان هم متشکل از دیگی پر از آب بود که کاسه‌ای سوراخ‌دار را در آن می‌انداختند تا از آب پر شود. هر بار که کاسه از آب پر می‌شد، معادل آن یک سنگ در داخل دیگ می‌انداختند و گفته می‌شود هر کاسه را به‌ ازای حدودا هفت دقیقه آبیاری محاسبه می‌کردند.

کاسه پنگان

علیرضا بزرگی، یکی از باغداران قدیمی کن، در مورد وظایف میراب‌ها می‌گوید: «میراب‌ها غیر از تقسیم آب میان زمین‌های کشاورزی و باغ‌ها، مسئول پر کردن آب‌انبارهای عمومی، حوض و آب‌انبارهای خانه‌ها نیز بودند. حاج محمد عشوری آخرین میرآب کن بود که به شکل سنتی این شغل را انجام می‌داد. او از سربند، آب را می‌آورد و به باغ‌های کن می‌رساند.

مرحوم محمد عشوری، اخرین میراب محله کن

این وظیفه را یک روز در میان برای خانه‌ها و باغ‌ها به‌صورت متناوب انجام می‌داد و در این یک روز باید هم حوض خانه‌ها و آب‌انبارهای خانگی را پر می‌کرد. جالب اینکه در زمان آب‌رسانی به خانه‌ها، مردم بسیار مراعات می‌کردند در مسیر جوی و رودخانه آلودگی ایجاد نکنند، چرا که این آب مصرف شرب خانگی هم داشت.»

کد خبر 844284 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • توزیع یک هزار و ۸۴۰ تن کود یارانه‌ای در شهرستان چالدران در سال ۱۴۰۲
  • ازدواج فامیلی عاملی برای افزایش آمار معلولان
  • جمع‌آوری یک میلیارد ریال زکات فطریه در خلیل‌آباد
  • جلوگیری از ورود دام مازاد به مراتع همدان
  • دامداران ضوابط قرق مراتع را رعایت کنند
  • در توزیع مصوبات سفر‌های هیات دولت به فارس عدالت رعایت شده است
  • افزایش تولید واحدهای صنعتی سمنان با ارائه بسته‌های حمایتی در دستور کار است
  • رزمایش کره‌جنوبی در نزدیکی مرز کره‌شمالی
  • توزیع حدود هشت هزار تن کود یارانه‌ای در شهرستان میاندوآب در سال ۱۴۰۲
  • میراب‌ها و توزیع عادلانه آب در کن | مدت آبرسانی چگونه با پنگان محاسبه می‌شد؟