Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول کارگروه علمی بررسی آسیب‌های پساکرونا گفت: ۲۰ موضوع و ۲۹ عنوان کتاب در دست تالیف در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، کامران شیوندی در مراسم رونمایی از کارگروه علمی بررسی آسیب‌های پساکرونا که پیش از ظهر امروز در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، اظهار کرد: در سه ماه گذشته که کرونا پدید آمد، با تدبیر رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، ۲۳ دانشگاه کشور و ۱۵ استان در حل مسئله کرونا با ما همکاری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این چند ماه ۴۰ فرصت در پنج گروه شناسایی شده‌ است، همچنین ۵۰ تهدید در ذیل ۶ عنوان احصا شده است. در کمیته روانشناسی، فرهنگی و اجتماعی، خانواده و... ذیل این کارگروه علمی کارهای خوبی صورت می‌گیرد.

مسئول کارگروه علمی بررسی آسیب‌های پساکرونا بیان کرد: ۲۰ موضوع و ۲۹ عنوان کتاب در دست تالیف در نظر گرفته شده است. از نیروهای مسلح می‌خواهیم که یک‌چهارم طرح‌های پژوهشی کارگروه علمی بررسی آسیب‌های پساکرونا را حمایت کنند.

شیوندی گفت: اساتید روانشناسی کارگروه علمی بررسی آسیب‌های پساکرونا، به این نتبجه رسیده‌اند که سازمان بهداشت جهانی، عنوانی را که به اسم فاصله‌گذاری اجتماعی گفته‌اند، درست نیست و درخواست کرده‌ایم که به فاصله فیزیکی تغییر یابد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از تهدیدهای کرونا، آسیب زدن به بازار است و باید فکر جدی برای این مسئله کرد. تعداد قابل توجهی از بازاریان از کرونا آسیب دیده‌اند و می‌توان برای مقابله کرونا راه‌حل‌های علمی خوبی ارائه کرد.

انتهای پیام/۴۱۱۸/4084/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۹۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست علمای یمن از امت اسلامی درباره غزه

انجمن علمای یمن با تاکید بر اهمیت تحریم شرکت‌های آمریکایی و اسرائیلی و شرکت‌های حامی این رژیم، از امت اسلامی خواستند برای حمایت از ملت و آرمان فلسطین بسیج شده و برای رساندن آب و غذا و امکانات به مردم غزه اقدام جدی کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، انجمن علمای یمن با صدور بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن جنایات شنیع اشغالگران صهیونیست علیه مردم فلسطین، خواستار بسیج عمومی و حمایت از غزه و آرمان فلسطین در تمامی سطوح رسانه‌ای، اقتصادی، سیاسی و نظامی شد.

انجمن علمای یمن طی کنفرانسی که در صنعا برای حمایت از غزه برگزار شده بود امت اسلامی را به بسیج عمومی و اقدام برای بسیج مردمی، بسیج نخبگان علمی و فکری و سیاسی و رسانه‌ای جهت حمایت از غزه دعوت کرد. 

علمای یمن در این کنفرانس که تحت عنوان «ندایی به علمای امت اسلامی برای انجام وظیفه خود در نبرد طوفان الاقصی و فتح موعود» برگزار شده بود تاکید کردند که حمایت از غزه و آرمان فلسطین یک تکلیف بزرگ بر گردن همه امت اسلامی در همه سطوح است.

در بیانیه‌ای که انجمن علمای یمن صادر کردند، به اهمیت تحریم اقتصادی کالاها و شرکت‌های اسرائیلی و آمریکایی و همه شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی اشاره و تاکید شده که هرگونه هماهنگی سیاسی و اقتصادی و امنیتی با رژیم اشغالگر باید قطع شود.

صنعا: تا زمانی که جنایات اسرائیل ادامه دارد عملیات‌های یمن متوقف نمی‌شود

علمای یمن از رژیم‌های سازشکار خواستند تا در ماه مبارک رمضان از جنایت عادی‌سازی با اشغالگران عقب‌نشینی و توبه کنند.

در این بیانیه آمده است که مردم در کشورهای عربی و اسلامی باید به رهبری علما برای شکستن محاصره غزه و بازکردن گذرگاه‌ها جهت رساندن غذا و دارو و آب به مردم غزه حرکت کنند و حاکمان خود را برای انجام این کار تحت فشار قرار دهند.

آنها همچنین مجدداً خواستار تجمع جدی و صمیمانه امت اسلامی حول محورهای جهاد و مقاومت و حمایت از مواضع مقاومت در برابر استکبار آمریکا و غرب شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • کشف سرنخ های جدید برای شناسایی بیماری‌های خودایمنی
  • هفته چهارم مارس؛ از داستان سیاره‌خواران فضایی تا قابلیت‌های درخشان هوش مصنوعی
  • بررسی عوامل خارجی و داخلی در کاهش انگیزه پژوهشگران
  • بررسی ۳ هزار و ۸۱۱ مورد درخواست متقاضیان صدور سند برای اراضی زراعی و باغی
  • ۲۰۰ طرح تحقیقاتی حوزه علوم شناختی به نتیجه رسید
  • لزوم آینده‌نگری برای رفع مشکل ترافیک اصفهان/تکمیل رینگ چهارم بودجه و حمایت کافی می‌خواهد
  • کلمبیا، رژیم صهیونیستی را تهدید به قطع روابط سیاسی کرد
  • درخواست علمای یمن از امت اسلامی درباره غزه
  • تولیدات و آسیب‌های علم‌گرایی قرآنی در هند