Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@04:57:42 GMT

استان کرمان از وضعیت سفید شیوع ویروس کرونا خارج شد

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۵۰۳۷۲

استان کرمان از وضعیت سفید شیوع ویروس کرونا خارج شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان از افزایش ۲۰ درصدی بستری‌های کرونا در استان خبر داد و گفت: استان کرمان از وضعیت سفید شیوع ویروس کرونا خارج شده است. ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۹ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حمیدرضا رشیدی‌نژاد بعد از ظهر امروز در ستاد استانی مدیریت ویروس کرونا در کرمان که با حضور محمدصادق بصیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان برگزار شد با بیان اینکه افزایش تعداد موارد مثبت مبتلا به ویروس کرونا را داریم که به دلیل آن است که شناسایی افراد مبتلا در استان زیاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش چشمگیر مبتلایان به کرونا در استان کرمان / شیوع کرونا در جنوب کرمان افزایش یافتگزارش| رشد صعودی ابتلا‌ به کووید 19 در استان کرمان / وقتی "سلامتی" برای مردم اهمیت ندارداستان کرمان برای مقابله با ویروس کرونا سختگیرانه عمل کرد

وی با بیان اینکه وضعیت استان کرمان از وضعیت سفید خارج شده و حدود 20 درصد آمار بستری‌های ناشی از ویروس کرونا در استان افزایش پیدا کرده است گفت: کم شدن محدودیت‌ها باعث افزایش بیماران مبتلا به کرونا شده که از قبل هم پیش‌بینی شده بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با ابراز اینکه لازم است بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جامعه و فاصله‌گذاری اجتماعی تاکید شود گفت: اگر رعایت پروتکل‌های بهداشتی را داشته باشیم بازگشایی‌ها و رفع محدودیت‌ها نمی‌تواند اثری در شیوع ویروس کرونا داشته باشد.

وی با بیان اینکه امیدواریم به‌گونه‌ای عمل شود که باعث تعطیلی مجدد استان نشود افزود: اصناف و مغازه‌داران خوب عمل کردند اما بعضی اقشار و ادارات پروتکل‌های لازم را رعایت نمی‌کنند.

رشیدی‌نژاد با اشاره به اینکه آمار استان رو به افزایش است که بخشی از آن به‌دلیل افزایش تعداد آزمایشگاه‌ها و شناسایی به موقع افراد مبتلا است گفت: هر بازگشایی و رفع محدودیت بسته به رعایت پروتکل‌های بهداشتی دارد که اگر رعایت‌ شود امکان بازگشایی وجود دارد.

وی با بیان اینکه جان مردم مهمتر از هر چیزی است افزود: ابتلا به ویروس کرونا سن خاصی ندارد و اگر چه یک فرد مسن درگیر ویروس کرونا شود بیشتر آسیب می‌بیند و امکان فوت وجود دارد اما فرزندان ناقلان خوبی هستند که باید از ابتلای آنها به ویروس کرونا جلوگیری کرد.

انتهای پیام/511/ی

R7860/P/S6,67/CT11 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا استان کرمان ویروس کرونا استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۰۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه

به گزارش خبرنگار مهر، سیدامیرمحسن ضیایی رئیس جامعه اورولوژی ایران، روز سه شنبه در نشست خبری بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی، گفت: همایش سالیانه جامعه اورولوژی، فرصت مغتنم برای گردهمایی همکاران با آشنایی با تازه‌های رشته اورولوژی و تبادل تجربیات است.

وی افزود: برای مراقبت از کلیه‌ها و دستگاه ادراری، دو رشته مهم نفرولوژی و اورولوژی را داریم که اهمیت رشته اورولوژی در بحث مراقبت و درمان، بیشتر خودنمایی می‌کند.

ضیایی ادامه داد: بیماری‌های کلیوی، مجاری ادراری، سرطان‌های دستگاه ادراری و…، همگی تحت الشعاع رشته اورولوژی است.

وی تاکید کرد: اورولوژی جزو رشته‌های پیشرو بوده که وابسته به دستگاه است.

رئیس جامعه اورولوژی ایران افزود: در سطح منطقه، جزو بهترین ارائه دهندگان خدمات تشخیصی و درمانی بیماری‌های اورولوژی هستیم.

ضیایی با اشاره به اهمیت عمل‌های جراحی کم تهاجمی، تاکید کرد: در حال حاضر کمتر از ۵ درصد جراحی‌های سنگ کلیه به شکل باز انجام می‌شود.

وی افزود: سنگ‌های ادراری، پروستات، عفونت‌های دستگاه ادراری و سرطان‌های دستگاه ادراری، به ترتیب شایع‌ترین بیماری‌های اورولوژی محسوب می‌شوند.

رئیس جامعه اورولوژی ایران، از افزایش سطح سواد سلامت جامعه به عنوان یکی از دلایل افزایش تشخیص بیماری‌ها نام برد و تاکید کرد: اگر کشور بر روی سواد سلامت جامعه سرمایه‌گذاری کند، می‌توان از افزایش بار بیماری‌ها جلوگیری کرد.

در ادامه، محمدعلی زرگر عضو هیأت جامعه اورولوژی ایران گفت: جامعه اورولوژی هر سال در اردیبهشت ماه یک کنگره برگزار می‌کند که هدف آن، به روزرسانی اطلاعات و معلومات همکاران اورولوژیست است.

وی افزود: پروستات، یکی از بیماری‌های شایع است که دو نوع خوش خیم و بدخیم دارد.

زرگر ادامه داد: جامعه اورولوژی ایران از جایگاه بالایی در دنیا برخوردار است و شاید در بحث دسترسی به دستگاه‌های مورد نیاز با محدودیت مواجه باشیم.

وی از فشارخون و دیابت به عنوان دو عامل نارسایی کلیه نام برد و افزود: نارسایی کلیه یکی از بیماری‌های هزینه ساز است.

رباب مقصودی استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیأت مدیره جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: عمل‌های جراحی کم تهاجمی در کشور از رشته اورولوژی شروع شده و خیلی از جراحی‌ها با این روش انجام می‌شود.

وی افزود: با عمل‌های کم تهاجمی برای درمان سنگ کلیه، بیمار می‌تواند خیلی سریع به شرایط عادی باز گردد.

مقصودی ادامه داد: یکی از معضلات خانم‌ها در سنین بالا، عارضه بی اختیاری ادراری است که اقدامات درمانی در کشور برای این عارضه به خوبی انجام می‌شود.

وی افزود: جراحی کم تهاجمی، فیلد زیادی از بیماری‌های اورولوژی را در بر می‌گیرد.

محمدهادی رادفر عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: ایران، یکی از دو کشور برتر رشته اورولوژی در منطقه است.

وی افزود: در حال حاضر پیشرفته‌ترین اعمال جراحی رشته اورولوژی در اقصی نقاط کشور انجام می‌شود.

رادفر گفت: جامعه اورولوژی ایران در انجمن جهانی این رشته بسیار فعال است.

بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، در روزهای ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) برگزار می‌شود.

کد خبر 6086051 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی های جدید