Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-24@11:32:59 GMT

آزادسازی خرمشهر نقطه عطف دفاع مقدس است

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۵۰۴۵۶

آزادسازی خرمشهر نقطه عطف دفاع مقدس است

معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه آزادسازی خرمشهر نقطه عطف هشت سال دفاع مقدس است، گفت: باید از گنج با برکت دفاع مقدس در جهت ارائه دستاوردهای آن به نسل جوان استفاده کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست تخصصی ستاد برگزاری چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس با حضور امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش و تعدادی از معاونین آجا در ستاد ارتش انجام و برنامه‌های این ستاد رسماً آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دریادار سیاری در این نشست که فرماندهان یگان‌های آجا در مناطق و یکان‌های ارتش از سراسر کشور نیز به صورت ویدئو کنفرانس در آن حضور داشتند با بیان اینکه چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس آجا با شعار محوری «ما قوی هستیم» از روز سوم خرداد روز آزادسازی خرمشهر آغاز می‌شود، گفت: الحمدلله و همانگونه که همه مستحضرید ارتش جمهوری اسلامی ایران با همراهی سایر نیروهای مسلح از امتحان مبارزه با بیماری کرونا که ظرف چند ماه گذشته کشور را درگیر کرده بود با تلاش و برنامه ریزی هایی که انجام شد و نیروهایی که پای کار آمدند سرافراز بیرون آمد و بار دیگر فدایی ملت بودن را به منصه ظهور رساند.

وی افزود: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی باعث شده امروز پادگان‌ها و مراکز نظامی ما در بهترین و سالم‌ترین وضعیت باشند و کارکنان و خانواده‌های ما و سربازان اطمینان دارند که سالم‌ترین محیط، پادگان‌ها هستند و این وضعیت باید تا رفع این بیماری ادامه یابد.

معاون هماهنگ کننده ارتش تاکید کرد: سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر عزیز است و ما درود می‌فرستیم به روح شهدا و امام شهدا و عرض سلام داریم خدمت همه پیشکسوتان و خانواده شهدای عملیات بیت المقدس. عملیات بیت المقدس ویژگی‌های خاصی را برای ما به ارمغان آورده است به نحوی که شرکت کنندگان در عملیات بیت المقدس شامل ارتش، سپاه بسیج مردمی و جهاد سازندگی در این عملیات تمام توان و نیروهای خود را پای کار آورده بودند.

دریادار سیاری همچنین به ویژگی‌های عملیات بیت المقدس اشاره کرد و گفت: فاصله بین دو عملیات فتح‌المبین و بیت‌المقدس تنها یک ماه بود در حالی که برای آماده شدن در این عملیات بزرگ نیاز به زمان بیشتری وجود داشت اما نیروهای مسلح ما در کمتر از یک ماه بعد از عملیات فتح‌المین، عملیات بزرگ دیگری به نام بیت‌المقدس را رقم زدند.

وی اظهار داشت: وسعت منطقه عملیات در این عملیات ۱۰ برابر عملیات طریق القدس و دو برابر عملیات فتح‌المبین بود یعنی ۶۰۰۰ کیلومتر. مداومت عملیات نیز در عملیات بیت‌المقدس بسیار چشمگیر بود به نحوی که عملیات آفندی ۲۶ روزه کار بسیار بزرگی بود که در عملیات بیت المقدس انجام شد.

معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه تأمین نیرو، سلاح، شناسایی، کنترل دشمن و غیره در طول ۲۶ روز کاری بسیار عظیم بود، افزود: عملیات عبور از رودخانه نیز بسیار مهم و پیچیده بود که در عملیات بیت المقدس انجام شد و پنج لشکر در طول شب از رودخانه عبور کردند و به لطف خدا و همت رزمندگان این کارها انجام شد و تعجب جهانیان را برانگیخت.

دریادار سیاری توکل به خدا، توسل به ائمه اطهار (ع) و تکیه بر نیروهای رزمنده را نیز در این عملیات بسیار مهم و چشمگیر دانست که باعث شد این عملیات معجزه گونه به پیروزی برسد.

وی در مورد نتایج عملیات بیت المقدس نیز به آزادسازی بیش از ۶ هزار کیلومتر مربع از خاک کشور، آزادسازی خرمشهر پس از ۱۹ ماه اسارت که دشمن با انبوهی از امکانات حتی فکرش را هم نمی‌کرد که ایران بتواند خرمشهر را آزاد کند، اسارت بیش از ۱۹ هزار نفر از دشمن و به هلاکت رسیدن ۱۶ هزار نفر از دشمن بعثی، انهدام بیش از ۶۰۰ دستگاه انواع خودرو و بیش از ۶۶۰ فروند بالگرد و هواپیما در این عملیات به عنوان تنها بخشی از دستاوردهای این عملیات اشاره کرد و گفت: در عملیات بیت المقدس رژیم بعث عراق بی اعتبار و بی آبرو شد و توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در جنگ و مقابله با دشمن به نمایش درآمد. بالندگی و غرور نیز در بین مردم اوج گرفت.

معاون هماهنگ کننده ارتش به سخن ماندگار امام (ره) در پایان عملیات بیت المقدس که فرمودند «خرمشهر را خداوند آزاد کرد» و فتح خرمشهر فتح خاک نیست بلکه فتح ارزش‌های اسلامی است نیز اشاره کرد و افزود: عملیات بیت المقدس به خاطر خداباوری و همدلی، هماهنگی، انسجام و پشتیبانی خوب ملت و تکیه بر ارزش‌های اسلامی به پیروزی رسید.

دریادار سیاری با بیان اینکه آزادسازی خرمشهر نقطه عطف هشت سال دفاع مقدس است، گفت: باید از گنج با برکت دفاع مقدس در جهت ارائه دستاوردهای آن به نسل جوان استفاده کرد.

وی در ادامه به برنامه‌های اجرایی چهلمین سال آغاز دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: از امروز سوم خرداد سال ۱۳۹۹ تا پایان سال برنامه‌های چهلمین سال دفاع مقدس دنبال می‌شود و انتظار ما از تمامی نیروها و یکان‌های آجا در گرامیداشت چهلمین سال دفاع مقدس این است که با انتقال تجارب دفاع مقدس، این تجارب را به نسل جوان منتقل نمایند. به آزادگان و پیشکسوتان نیز توجه لازم را داشته و از آنها برای سخنرانی و انتقال تجارب شان دعوت کنند.

معاون هماهنگ کننده ارتش اضافه کرد: هدایت الهی فرماندهی ولی فقیه و وحدت و همدلی تمام اقشار جامعه در کسب این پیروزی باید در این چهل و سه هفته به خوبی تبیین شود. تبیین آثار و دستاوردهای عملیات بیت المقدس و پیروزی‌های به دست آمده نیز انجام بشود.

دریادار سیاری همچنین به تفصیل به برنامه‌های نیروهای آجا و سازمان‌های وابسته در طول ۴۳ هفته گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس اشاره کرد.

در ادامه این جلسه، فرماندهان یگانها و مناطق عملیاتی ارتش به ارائه نقطه نظرات خود و برنامه‌های یگان‌های متبوعشان در گرامیداشت چهلمین سال آغاز دفاع مقدس به صورت ویدئو کنفرانس پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون هماهنگ کننده ارتش عملیات بیت المقدس آزادسازی خرمشهر دریادار سیاری سال دفاع مقدس چهلمین سال انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۰۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع ۴۰۰ نقطه پرحادثه در کشور/ احداث بزرگراه اهواز خرمشهر در دستور کار

تین نیوز

داریوش امانی امروز (۴ اردیبهشت ماه) در حاشیه بازدید از پایانه مرزی شلمچه با اشاره به برنامه های سفر خود به خوزستان و موضوع اقدامات مربوط به اربعین اظهار کرد: از ورودی ماشین آلات راهداری در گمرک خرمشهر بازدید شد و به دنبال این هستیم که مباحث قانونی آن حل تا هرچه سریعتر ترخیص شوند و بتوانیم از این ماشین آلات برای فعالیت های اربعینی و اقتصادی استفاده کنیم.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: بازدید از پایانه های اربعینیِ شلمچه و چذابه از دیگر برنامه های سفر است.  از سال گذشته اقداماتی برای بهسازی پایانه ها آغاز شد و تاکنون ادامه دارد که شامل بهسازی و ایمن سازی راه های استان به ویژه راه های منتهی به مرزها است. این اقدامات از سال گذشته آغاز و از ابتدای امسال نیز به استان ابلاغ و اعتبار لازم در نظر گرفته شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بهسازی محوطه پایانه ها افزود: از ابتدا بحث بر این بود که زائران از ابتدای ورودی پایانه مرزی باید در یک تونل سرد، سایه بان و مه پاش ها عبور کنند. سال گذشته، بیشترین تعداد نصب سایه بان را داشتیم امسال نیز این کار ادامه خواهد داشت. همچنین محوطه سازی، بهسازی پایانه ها و احداث سرویس های بهداشتی انجام می شود.

امانی با اشاره به بحث حمل و نقل و ناوگان در اربعین گفت: با توجه به مشکلاتی که در تامین ناوگان اتوبوسی و لوکوموتیو وجود دارد، اقداماتی در حال انجام است و ناوگان موردنیاز از طریق تولید داخل و واردات تامین می شود. امیدواریم بتوانیم تعدادی ناوگان جاده ای و مسافربری را از کشورهای اطراف وارد کنیم و از سویی در حال مذاکره با دولت عراق هستیم تا بتوانیم در ایام اربعین از ناوگان عراقی استفاده کنیم و وارد کشورمان شوند و تردد داشته باشند تا بخشی از زائران از این طریق جابجا شوند.

وی ادامه داد: اولویت ویژه تر ما، بهسازی راه های اربعین و رفع نقاط پرحادثه محورهای منتهی به پایانه های مرزی است. در حال حاضر بهسازی روشنایی، نصب نیوجرسی، خط کشی و روکش آسفالت از اقداماتی است که در حال انجام است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پروژه برای راه های اربعینی تعریف شد. امسال نیز بخشی از مطالبات پیمانکاران تامین و برای کارهای باقی مانده تامین اعتبار انجام شده است.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای افزود: در بحث جاده اهواز -خرمشهر، احداث بزرگراه در دستور کار است که شرکت ساخت در حال پیگیری است. اگر تامین اعتبار شود، بخشی از آن به اربعین امسال می رسد. جاده موجود نیز در اولویت است و هرگونه مشکلات روشنایی، خط کشی، روکش آسفالت و رفع نقاط پرحادثه، انجام می شود.

وی با اشاره به وجود ۸۸۷ نقطه پرحادثه گفت: هزار و ۵۰۰ نقطه پرحادثه از قبل داشتیم که سال گذشته نزدیک به ۷۶۰ نقطه برطرف شد. از ۸۸۷ نقطه ای که با پلیس به نتیجه رسیدیم که بر اساس استانداردها قطعا جزو نقاط پرحادثه هستند، نزدیک به ۴۰۰ نقطه رفع شد و تعهد این است که تا پایان این دولت کل نقاط برطرف شوند.

امانی عنوان کرد: امسال ۴۸۷ نقطه باقی مانده را در برنامه گذاشته ایم که حتما برطرف شوند. از آن طرف، در مسیرهای اربعینی نزدیک به ۱۲۰ مورد نقطه پرحادثه وجود داشت که اکنون ۷۰ مورد آن برطرف شده است.

وی ادامه داد: نیازمندی استان ها در بخش راه ها و پایانه های مرزی استخراج شدند و برآورد می شود نزدیک به هزار میلیارد تومان مطالبات پیمانکاران پرداخت شود و دو هزار میلیارد تومان اعتبار برای فعالیت های اربعینی نیاز است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بازدید جامعه ورزش کشور از یادمان‌های دفاع مقدس در جنوب غرب خوزستان
  • رفع ۴۰۰ نقطه پرحادثه در کشور/ احداث بزرگراه اهواز خرمشهر در دستور کار
  • درختان محور قزوین به اقبالیه جابه جا می‌شوند
  • رفع ۷۰ نقطه حادثه خیز در مسیر‌های منتهی به مرز‌ها
  • تجلیل از پیشکسوتان ارتش نوعی «جهاد تبیین» برای نسل امروز
  • انقلاب اسلامی یک قاعده جدیدی در جهان ایجاد کرده است
  • شهید زاهدی از عناصر تأثیرگذار در دفاع مقدس و بعد از آن بود
  • آینده جهان از شب عملیات «وعده صادق» تغییر کرد
  • انقلاب اسلامی قاعده جدیدی در جهان ایجاد کرده است
  • دو شهرک‌نشین اسرائیلی در بیت المقدس با خودرو زیر گرفته شدند