Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-18@12:42:19 GMT

اطلاعات iOS 14 پیش از عرضه رسمی افشا شد

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۵۲۰۶۹

اطلاعات iOS 14 پیش از عرضه رسمی افشا شد

گزارش‌های منتشر شده حاکی از آن است که جزئیات جدیدترین نسخه سیستم عامل iOS پیش از انتشار رسمی افشا شده و در اختیار کاربران غیرمجاز قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اسناد تازه منتشر شده از سوی چند منبع آگاه نشان می‌دهد جزئیاتی زیادی از سیستم عامل iOS 14 پیش از عرضه رسمی در اختیار کاربران قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیستم عامل iOS 14 طبق اعلام اپل احتمالا در بازه زمانی 24 تا 28 شهریور سال جاری در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. حالا شواهد حاکی از آن است که اپل از اسفند ماه سال گذشته اطلاعات زیادی از این سیستم عامل را افشا کرده است. به نظر می‌رسد اپل این اطلاعات را در مذاکره‌های مشترک با طرف‌های چینی و در ازای دریافت مبلغ بسیار زیادی در اختیار آن‌ها قرار داده است.

از طرفی شرکت‌های چینی که با اپل همکاری می‌کنند پس از دریافت اطلاعاتی مهم از سیستم عامل iOS 14 آن را به هکرها و کاربران غیرمجاز فروخته‌اند. هنوز مشخص نیست اپل دقیقا چه اطلاعاتی را در دسترس شرکت‌های فناوری قرار داده و اطلاعات افشا شده چگونه می‌تواند به امنیت کاربران آیفون آسیب وارد کند؟

قطعا شرکت‌های تبلیغاتی بسیار زیادی در دنیا برای یافتن اسنادی از هویت کاربران گوشی‌های آیفون تلاش می‌کنند و حاضر هستند برای هرگونه داده‌ای در این خصوص هزاران دلار پرداخت کنند. چنین اتفاقی امنیت کاربران آیفون را به مخاطره انداخته و آن‌ها را به طعمه‌های جذاب برای هکرها تبدیل می‌کند.

کارشناسان فناوری معتقدند اگر چنین اقداماتی به طور کامل درست باشد و تقریبا تمامی اسناد iOS 14 منتشر شده باشد کاربران این سیستم عامل باید در آینده و هنگام بروزرسانی نرم‌افرا گوشی خود به شدت مراقب باشند.

افشا اطلاعاتی مهم از سیستم عامل iOS نه تنها به حیث شرکت اپل بلکه به اعتیار فروشندگان و کارشناسان این شرکت لطمه زیادی می‌زند.

انتهای پیام/4144/

منبع: آنا

کلیدواژه: تلفن همراه سیستم عامل افشا اطلاعات سیستم عامل iOS

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۲۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار شبکه شاد به کاربران: به پیام‌های درخواست ارسال اطلاعات اعتنا نکنید

تیم پشتیبانی شبکه شاد در اطلاعیه‌ای با تاکید بر اینکه هیچ درخواستی از کاربران برای ارسال اطلاعات نداشته است، اعلام کرد: همه درخواست‌های ارسالی با هر نام و عنوانی، به قصد ورود به حساب کاربری افراد و سوءاستفاده از آن، صورت می‌گیرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تیم پشتیبانی شبکه شاد در اطلاعیه‌ای با تاکید بر اینکه هیچ درخواستی از کاربران برای ارسال اطلاعات نداشته است، اعلام کرد: همه درخواست‌های ارسالی با هر نام و عنوانی، به قصد ورود به حساب کاربری افراد و سوءاستفاده از آن، صورت می‌گیرد.

در این اطلاعیه که روز سه شنبه منتشر شد، آمده است: به تازگی پیام‌هایی برای تعدادی از کاربران ارسال شده و درخواست می‌کنند که اطلاعات شخصی و خصوصی مربوط به حساب کاربری خودتان را ارسال کنید و حتی مدعی می‌شوند که در صورت عدم ارسال اطلاعات، حساب کاربری آنان در شاد، حذف می‌شود.

در این اطلاعیه تاکید شده است: تیم پشتیبانی شاد، واحد‌های فناوری ادارات آموزش و پرورش و واحد‌های مختلف ستادی و استانی و از مسئولین اجرایی و فنی شاد، هیچ درخواستی برای ارسال اطلاعات کاربری افراد نداشته و نخواهند داشت و همه درخواست‌های ارسالی با هر نام و عنوانی، به قصد ورود به حساب کاربری و سوءاستفاده از آن، صورت می‌گیرد.

شبکه شاد سکوی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در بستر اینترنت است که در زمان همه گیری کرونا طراحی و راه اندازی شد و به مدت دو سال مرجع برگزاری کلاس‌های آنلاین آموزشی مدارس کشور بود. دانش آموزان، والدین آن‌ها و کادر آموزشی مدارس کاربران شاد هستند که سبب شده تا برخی مجرمان اینترنتی و کلاهبرداران فضای مجازی از این بستر برای سوءاستفاده از اطلاعات اشخاص و سرقت از حساب‌های بانکی آنان بهره ببرند.

پیشتر سرهنگ رامین پاشایی معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا در گفتگو با ایرنا با بیان اینکه مجرمان سایبری از هر پیام‌رسانی اعم از داخلی یا خارجی برای کلاهبرداری استفاده می‌کنند، به هموطنان هشدار داده بود که فریب پیام‌های جعلی ارسالی از طریق شبکه‌های داخلی با عناوینی، چون ثبت نام در مدارس را نخورند، زیرا این مجرمان از هر روزنه‌ای مترصد فرصت هستند تا به حساب‌های بانکی شهروندان دسترسی پیدا کنند.

وی، شیوه رایج در این گونه کلاهبرداری‌های اینترنتی را دریافت شماره تلفن کاربر، ارسال کد تایید به شماره مورد نظر و دریافت آن از کاربر عنوان کرد و از مردم خواست که به هیچ عنوان به اینگونه پیام‌ها پاسخ ارسال نکنند و در صورت اعلام شماره تماس، کد تایید را در اختیار مجرمان سایبری قرار ندهند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا در پاسخ به اینکه شبکه‌های اجتماعی داخلی همچون شاد اغلب در اختیار کودکان و دانش آموزان قرار دارد و ممکن است که آنان از روی ناآگاهی قربانی این مجرمان سایبری شوند، توضیح داد: از این منظر باید گفت که اغلب تلفن همراه کودکان و نوجوانان فاقد اپلیکیشن‌های بانکی و اینترنت بانک است و به همین دلیل مجرمان نمی‌توانند از آنان کلاهبرداری کنند.

وی افزود: از آنجا که والدین دانش آموزان نیز کاربران شاد هستند، ممکن است چنین پیام‌هایی برای این گروه ارسال شود که باید مراقب باشند و فریب کلاهبرداران اینترنتی را نخورند.

دیگر خبرها

  • این برنامه جدید، رقیب تازه برای اینستاگرام
  • این برنامه جدید، رقیب تازه اینستاگرام است
  • افت قیمت نفت در پی نگرانی‌ها درباره عرضه جهانی
  • نحوه انتخاب بهترین سیستم عامل برای سرور
  • سیستم عامل هوشمند چینی معرفی شد
  • با افزایش نرخ رسمی ارز، بازار غیررسمی مهار نمی‌شود
  • اطلاعات حساس در سیستم‌های اسرائیل هک شد
  • هشدار شبکه شاد به کاربران: به پیام‌های درخواست ارسال اطلاعات اعتنا نکنید
  • تنش منطقه‌ای، عامل تحریک نرخ ارز در بازار غیر رسمی
  • پیامی عجیب که کلاهبرداران برای کاربران شاد ارسال کردند