Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی روز شنبه در دیدار با مسئولان کمیته‌های قرارگاه مواسات و همدلی مؤمنانه که در شبستان امیرالمؤمنین(ع) مسجدالنبی(ص) برگزار شد، اظهار داشت: با فعالیت مجموعه قرارگاه همدلی، مواسات جان تازه‌ای گرفت و هیچگاه مانند این زمان زیبایی‌های مواسات را مشاهده نکرده بودیم و از این پس این نهال نیازمند رسیدگی جدی‌تر است تا با ثبات و پایداری دائمی بتواند دست جامعه دینی را بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان قزوین انتقال تجربیات مفید و مؤثر در حوزه مواسات را به سایر نقاط کشور بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: استان قزوین تجربیات بسیار خوب، نو و مفیدی در این ایام کسب کرد و لازم است تجربیات مواساتی استان را با سایر استان‌ها به اشتراک بگذاریم تا شاهد هم‌افزایی بیشتر باشیم.

وی شناسایی ظرفیت‌های مواساتی را بسیار مهم دانست و گفت: باید نیازهای دقیق نیازمندان و منابع تأمین آنها با سامانه دقیقی شناسایی شود چرا که ادامه کار مجوعه‌ مواسات، نیازمند تقویت‌ ساز و کارهاست و امیدواریم این مهم تحقق یابد تا بنایی محکم برای ادامه کار ایجاد شود.

آیت‌الله عابدینی تدوین برنامه‌های بلندمدت برای ریشه کن شدن فقر را رسالت جدید و پس از کرونای قرارگاه مواسات دانست و تأکید کرد: باید از این پس با نگاه ایجاد اشتغال و رفع نیازهای نیازمندان به صورت پایدار و دائمی فکر کنیم تا شاهد ریشه کن شدن فقر در جامعه و توانمند شدن نیازمندان باشیم.

امام جمعه قزوین تصریح کرد: در این ایام برای مواسات فرهنگی و تبلیغی در کنار مواسات معیشتی و تقویت روحیه جامعه در مقابله با بیماری کرونا بسیار خوب عمل شد و مساجد نیز در حرکت مواساتی، محور قرار گرفتند و این مهم برکات بسیاری به همراه داشت.

وی با بیان اینکه در حرکت مواسات، ادبیات اکرام به جای اطعام دیده شد، اضافه کرد: این موضوع، رشد فرهنگی و دینی جامعه را نشان می‌دهد و موجب اثرگذاری بیشتر برنامه‌ها و برکات بیشتر کارها می‌شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا استان قزوین نماینده ولی فقیه در استان قزوین کمک های مردمی پروندهٔ خبری رفتار مومنانه و همدلانه ایرانیان در روزگار کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استان قزوین نماینده ولی فقیه در استان قزوین کمک های مردمی ویروس کرونا استان قزوین نماینده ولی فقیه در استان قزوین کمک های مردمی استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۲۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند

عطیه رزازی مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: مشکل اصلی جامعه ما افزایش روند چاقی در گروه سنی کودک و نوجوان است که طبق بررسی‌های به عمل آمده، ۲۰ درصد کودکان و نوجوانان استان دچار چاقی شکمی هستند.

وی با بیان اینکه استان قزوین هم‌پای شاخص‌های کشوری پیش می‌رود، اما جزو استان‌هایی است که چاقی در آن یک زنگ خطر محسوب می‌شود، اضافه کرد: برای این معضل باید مداخلاتی از خانه و توسط والدین شروع شود و کل خانواده باید طبخ مواد غذایی را اصلاح کنند تا به کاهش اضافه وزن، تناسب اندام و شرایط اغذیه سالم برسیم.

رزازی با بیان اینکه دریافت مواد غذایی باید متناسب با شرایط هر انسانی در نظر گرفته شود و تحرک بدنی و فعالیت فیزیکی نیز با توجه به سن وی باید تعریف شود، افزود: دانش آموزان در برنامه ریزی‌های کشوری، باید روزی یک ساعت فعالیت بدنی و میانسالان روزی نیم ساعت تحرک فیزیکی مناسبی داشته باشند.

این مسئول چاقی را تجمع بیش از اندازه چربی در بدن به نسبت قد انسان تعریف کرد و گفت: در یک فرد بزرگسال با ۱۶۰ سانتی متر قد، ۶۰ کیلوگرم وزن طبیعی محسوب می‌شود و اگر این وزن به ۷۰ کیلوگرم برسد، دچار چاقی می‌شود، اما کودک و نوجوان به این دلیل که در سن رشد قرار دارند، تغییرات قد با توجه به سن آنها اتفاق می‌افتد و نمی‌توان یک وزن مشخصی تعیین کرد، بلکه چاقی کودکان و نوجونان با نمودار‌های استاندارد رشد مشخص می‌شود که وزن و قد آن‌ها در چه وضعیتی قرار دارد.

مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: وضعیت اقتصادی در کشور و سواد مردم در مصرف کیک، شیرینی، شکلات و فست فود دست به دست هم داده تا شاهد افزایش اضافه وزن در کودکان و نوجوانان باشیم.

رزازی به عوامل موثر در چاقی و اضافه وزن اشاره کرد و افزود: برخلاف باور عموم که ژنتیک را علت اصلی چاقی می‌دانند، اما تغییر الگوی زندگی از جمله شیوه زندگی ماشینی در عصر شهرنشینی، نوع رژیم غذایی و نداشتن تحرک بدنی از دلایل اصلی افزایش روند چاقی محسوب می‌شوند.

مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: تحقیقات نشان داد که به علت افزایش قیمت مواد غذایی همانند گوشت و میوه و سبزیجات، مردم غذا‌هایی با قیمت ارزان همانند نان، برنج، ماکارانی که دارای کربوهدیرات ها، روغن هستند را مصرف می‌کنند که ارزش سیرکنندگی بیشتری دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • جامعه باید نحوه ارتباط با گروه‌های ویژه را آموزش ببیند
  • نظام مسائل باید حلقه واسط در توانمندسازی بانوان باشد
  • احکام متناسب با جرم در پرونده‌های مرتبط با حجاب صادر شود
  • حل مشکلات اصلی بانوان را نباید به حاشیه راند
  • امروز مؤسسات بسیاری با فکر اندیشمندان دینی تأسیس شده‌ است
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • سه ویژگی نخست تواصی در مسیر «اخوت»
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد
  • ماموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است نه عمرانی
  • حوزه های علمیه از اساسی ترین پایگاه های فرهنگی جامعه هستند