Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، مسعود مردانی روز شنبه در گفتگو با ایرنا افزود: روند رو به کاهش ابتلا به کرونا در ۲۰ استان کشور همچنان ادامه دارد و حدود ۱۰ استان مانند خوزستان، کرمانشاه، سمنان یا برخی مناطق تهران هنوز در وضعیت هشدار هستند. البته موارد شناسایی ابتلا به این ویروس در کشور رو به افزایش است و علت آن افزایش بیماریابی و شناسایی مبتلایان خفیف با انجام بیشتر تست مولکولی در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در مجموع روند اپیدمی کرونا در کشور نزولی است اما انتقال ویروس کرونا همچنان رخ می دهد. مشکل اینجاست که خیلی از مردم تصور می کند، اپیدمی کرونا تمام شده و دیگر نیازی به رعایت پروتکل ها نیست به همین علت اکنون بسیاری از مردم در مسافرت هستند و به شمال کشور رفته اند.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: مردم ایران باید بدانند که اپیدمی کرونا تمام نشده است. این بیماری هنوز وجود دارد و باید هوشیاری و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند، اصول بهداشت فردی و اجتماعی نیز باید رعایت شود.

وی افزود: اکنون که بسیاری از اماکن عمومی از جمله اماکن مذهبی، ادارات و دانشگاهها باز شده، رعایت اصول بهداشتی، بیش از پیش ضروری است در غیر این صورت دوباره با اوج گرفتن بیماری کووید ۱۹ در کشور و یک فاجعه انسانی روبرو می شویم.

مردانی گفت: برای رعایت اصول بهداشتی در اماکن عمومی دستورالعمل ها و پروتکل هایی اعلام و ابلاغ شده اما خیلی از این پروتکل ها در عمل رعایت نمی شود. حتی بسیاری از این پروتکل ها قابلیت اجرایی ندارد و امکان نظارت بر اجرای آنها وجود ندارد.

وی ادامه داد: اکنون شاهد هستیم که در برخی ادارات اصلا پروتکل های بهداشتی از جمله ماسک زدن رعایت نمی شود. البته در مطب های خصوصی خیلی در این زمینه سختگیری می شود، ماسک می زنند و حتی کف کفش مراجعه کنندگان را ضدعفونی می کنند اما در بسیای از اماکن عمومی خبری از اجرای پروتکل های بهداشتی نیست، مثلا در اتوبوس ها و متروها خیلی از مردم ماسک نمی زنند.

وی افزود: در بسیاری از اماکن مذهبی هم می بینیم که پروتکل های بهداشتی مثل ماسک زدن و رعایت فاصله اجتماعی رعایت نمی شود و خیلی از مردم اصلا اعتقادی به رعایت پروتکل های بهداشتی ندارند.

عضو کیته کشوری مبارزه با بیماری های عفونی گفت: افزایش مسافرت مردم به شهرهای مختلف نگران کننده است و اگر به همین شکل لجام گسیخته مسافرت ها ادامه پیدا کند، گرفتاری کرونا در ماههای آینده ادامه پیدا می کند.

وی ادامه داد: کاهش موارد شدید بیماری کووید ۱۹ و بهبود وضعیت کشور این امید را ایجاد کرد که بتوانیم در آینده نزدیک اپیدمی کرونا را به مرحله کنترل برسانیم تا مردم برای زندگی عادی روزمره دغدغه ای نداشته اند اما اگر این مسافرتها و لجام گسیختگی در رعایت پروتکل های بهداشتی ادامه پیدا کند. اپیدمی کرونا تا آخر سال همچنان ادامه پیدا می کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا پروتکل های بهداشتی ادارات اماکن فاصله گذاری اجتماعی ماسک کووید ۱۹ پروتکل های بهداشتی رعایت نمی شود اپیدمی کرونا اماکن عمومی ادامه پیدا پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۲۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بیش از ۴۰ هزار نفر در رشته علوم آزمایشگاهی فعال هستند. این رشته در ایام کرونا در صف اول مواجهه با ویروس کرونا بود و در سایر مواقع نیز از جمله رشته‌هایی است که در ارتباط مستقیم با عوامل عفونی و ویروسی است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   آقای یار محمدی از جمله افرادی که ۳۲ سال در این رشته کار کرده و همکارانی داشته که در حین کار به علت آلودگی با نمونه ویروسی به هپاتیت مبتلا شده است. آقای یار محمدی در این باره گفت: متاسفانه برخی همکاران ما در این رشته بعلت مواجهه با نمونه‌های ویروسی به ایدز و هپاتیت آلوده شدند و برخی جانشان را از دست دادند. البته پیگیری‌های ما نشان می‌دهد هنوز مصوبه هیات وزیران در سال ۹۵ در خصوص اعمال سختی کار برای رشته آزمایشگاه اجرایی نشده است. محسنی بند پی گفت: باید این مصوبه در بخش خصوصی همچون بخش دولتی شامل حال شاغلین رشته آزمایشگاه شود و رفتار دوگانه‌ای نباید در این دو بخش وجود داشته باشد. از دیگر مشکلات این رشته محدودیت‌هایی است که برای اداامه تحصیل فارغ التحصیلان آن وجود دارد. موضوعی که سال هاست وزارت بهداشت در حال پیگیری آن است حسین درگاهی در این باره گفت: کمیته‌های تخصصی در حال بررسی این موضوع هستند و در صورت نیاز سنجی برای این رشته اجرا میشود. خبر خوب اینکه روز گذشته شورای انقلاب فرهنگی اعلام کرد ۳۰ فروردین در تقویم کشور به نام روز آزمایشگاه ثبت شده است.

دیگر خبرها

  • نصب بنرهای اموات در ورودی های شهر دهدشت ممنوع است
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • ممنوعیت بردن حیوانات خانگی به برخی اماکن عمومی
  • ایده‌ای جالب و بهداشتی برای استفاده در مکان‌های عمومی (فیلم)
  • تصفیه روزانه ۲۸ هزار متر مکعب فاضلاب در شهر خوی
  • وظایف فرهنگی۲۳ دستگاه در زمینه حجاب وعفاف
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • جمع آوری هزار و ۷۹۵ کیلو گرم مواد غذایی غیر بهداشتی در فیروزه
  • معدوم ۱۲ تن مواد غذایی فاسد در طرح نوروزی غرب خراسان
  • پلمب ۱۳۸ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی فاسد در طرح سلامت نوروزی سبزوار