Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-18@22:48:58 GMT

به مازندران سفر نکنید، کرونا در کمین است

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۵۲۹۹۲

به مازندران سفر نکنید، کرونا در کمین است

براساس آمار رسمی تا پایان روز جمعه دوم خردادماه جاری در مجموع در بیمارستان‌های تحت پوشش دو دانشگاه علوم پزشکی بابل و مازندران ۳۳۷ بیمار با وضعیت حاد تنفسی و مبتلا به ویروس کرونا همچنان تحت درمان قرار دارند که حدود ۱۵ درصد از مجموع بیماران کرونایی تحت درمان در ۳۱ استان کشور را به خود اختصاص داده است.

با وجود این که روند ابتلا به ویروس کرونا در استان مازندران از مدت‌ها قبل رو به کاهش گذاشت، ولی همچنان آمار بیماران کرونایی در این خطه شمال کشور بالاست به گونه‌ای که تاکنون هیچ یک از شهر‌های ۵۸گانه آن در بین شهر‌های با وضعیت سفید قرار نگرفت و تمام این شهر‌ها از لحاظ وضعیت ابتلا به این ویروس در وضعیت زرد و قرمز قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر گونه رفتار‌های پر خطر و عادی سازی عملکرد‌ها می‌تواند، چراغ قرمز را برای تمام مناطق این استان که از قبل کرونا بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال خسارت اقتصادی را متحمل شد، روشن کند و این زیان‌ها و خسارت‌ها را همچنان افزایش دهد.

بالا بودن آمار بیماران کرونایی و آلودگی به این ویروس در تمام شهرستان‌های استان مازندران، خستگی مفرط کادر درمان و درمانگران استان که حدود ۱۰۰ روز همچنان درگیر این ویروس ناشناخته هستند، به همراه اورده است.

کاهش تخت‌های بیمارستانی از دو هزار تخت به ۵۰۰ تخت و برگشت اکثر بیمارستان‌های استان به روال عادی کاری برای درمان سایر بیماران و فعال نبودن حدود نیمی از ظرفیت اقامتگاه‌های استانی برای پذیرایی از مسافران از جمله دلایلی است که به نظر می‌رسد نشان می‌دهد این استان مقصد اول پذیرایی از مسافران به خصوص در تعطیلات عید فطر برای نخستین بار در دهه‌های اخیر امسال نمی‌تواند استقبال گرمی از مسافران داشته باشد.

اگرچه به صورت غیر رسمی استارت سفر به استان مازندران با وجود هشدار‌ها با شلوغی جاده‌ها زده شد و تعداد زیادی مسافر از اقصی نقاط کشور از جمله پایتخت به مازندران امدند، ولی در آستانه شروع رسمی تعطیلات عید فطر مسوولان استان امیدوارند تا با هشدار‌ها برای تامین سلامت بیشتر این مسافرت‌ها کمتر شود.

با افزایش سفر مسافران به استان مازندران که از اواخر وقت چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه سال جاری شروع و پیش بینی می‌شود در روز جاری در آستانه تعطیلات رسمی عید سعید فطر به اوج خود برسد، نگرانی مسوولان و درمانگران استان را نسبت به برگشت موج دوم ویروس کرونا دو چندان کرد به گونه‌ای که دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای چندمین بار در روز‌های اخیر از مسافران خواست تا از سفر‌های غیر ضرور به این خطه شمال کشور برای در امان ماندن از ویروس کرونا خودداری کنند.

طبق اظهارنظر مسوولان گردشگری استان مازندران مراکز اقامتگاهی باید ۵۰ درصد از ظرفیت خود را به صورت متوالی در اختیار مسافران قرار دهند و پس از هر بار خروج مسافران اقامتگاه اشغال شده باید تا ۲۴ ساعت پس از ضد عفونی پذیرش جدیدی نداشته باشد.
زنگ خطر

مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت:: افزایش آمار مسافران ورودی به این خطه شمال کشور با وجود این که ما همچنان آمار بالایی از لحاظ تعداد بیماران کرونایی را در وضعیت حاد تنفسی در بیمارستان‌های استان داریم، به نوعی زنگ خطر افزایش بیماران را به صدا در آورد.

دکتر فرهنگ بابا محمودی در گفتگو با ایرنا افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که با وجود کم شدن آمار بیماران کرونایی و شدت این بیماری در سطح کشور و به خصوص استان مازندران، همچنان این خطه شمال کشور آماده پذیرایی از مسافران را حداقل در این تعداد زیادی که برآورد می‌شود را ندارد.

رییس اسبق دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران اظهارداشت: عادی سازی رفتار نسبت به ویروس کرونا آن هم با برداشتن برخی محدودیت‌ها و برگشت به کار مشاغل کم خطر و پر خطر، می‌تواند بار دیگر درگیری استان و کشور را به بیماری کرونا نسبت به گذشته افزایش دهد به گونه‌ای که مسوولان را وادار به تصمیم مجدد برای تعطیلی تمام فعالیت‌های روزمره بکند.

دکتر بابا محمودی خاطرنشان کرد: مسافران در صورت امکان از سفر به استان مازندران و حتی هر استان دیگری پرهیز کنند و چنانچه به هر دلیلی این سفر‌ها انجام می‌شود، باید با رعایت کامل فاصله گذاری هوشمند اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از تجهیزات حفاظتی فردی باشد.

وی اضافه کرد: با روند نزولی بیماری کرونا در استان مازندران، تا حدودی درمانگران ما نسبت به گذشته نفس تازه می‌کنند و هر رفتاری که موجب برگشت اوج بیماری به سطح کشور و استان مازندران شود به نظر می‌رسد دیگر درمانگران ما همانند گذشته توان خدمات رسانی به بیماران را نداشته باشند.
به مازندران سفر نکنید

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران گفت:: هم اکنون ۲۷۴ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه به عنوان یکی از دو دانشگاه علوم پزشکی استان تحت درمان قرار دارند.

دکتر سید عباس موسوی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۶۵ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان‌های این استان بستری شدند که حدود ۳۰ درصد بیشتر از روز قبل از آن بود. در مجموع در ۴۸ ساعت گذشته بیش از ۱۰۰ بیمار جدید کرونایی در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری و حدود ۸۰ نفر نیز مرخص شدند و آمار‌ها نشان می‌دهد که در این مدت زمان بیماران ما بیشتر از بهبودیافتگان است.

وی اضافه کرد: اگرچه روند ابتلا به ویروس کرونا در استان مازندران با همکاری مردم و تلاش درمانگران ما روند نزولی به خود گرفت و نسبت به ماه‌های اولیه شیوع این ویروس از وضعیت بهتری برخورداریم، ولی همچنان این استان آمادگی برای سفر و پذیرایی از مسافران ندارد.

رییس ستاد مقابله با ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران افزود: مسافران در صورت امکان از سفر غیر ضرور به استان مازندران به دلیل وضعیت ویروس کرونا که تمام شهرستان‌های ما را به زنگ زرد و قرمز در آورده، امتناع کنند و در صورتی که به ناچار قصد سفر به این استان را دارند، باید فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی و حفاظت فردی را رعایت کنند.

دکتر موسوی افزود: هر گونه رفتار‌های عادی پنداری تا از بین رفتن بیماری کرونا می‌تواند خطر ساز باشد و باید از هر رفتار خارج از فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی از سوی بومیان و مسافران پرهیز شود.

وی خاطرنشان کرد: استان مازندران از لحاظ ویروس کرونا در وضعیت مدیریت و کنترل این بیماری قرار دارد و هنوز تا مهار این ویروس فاصله زیادی داریم و رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌تواند ما را به مهار این ویروس نزدیک کند.

رییس ستاد مقابله با کرونا شهرستان بابل محل استقرار یکی از دو دانشگاه علوم پزشکی استان نیز پیشتر نسبت به سفر مسافران در تعطیلات عید فطر به این شهرستان تحت مدیریتش به دلیل بالا بودن آمار بیماران کرونا هشدار داد.

قربانعلی ولیزاده گفت: هم اکنون ۶۷ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل تحت درمان قرار دارد و با این وضعیت تعطیلات عید فطر زمان مناسبی برای سفر به این شهرستان نیست.

وی اظهار داشت: حضور گردشگران در شهر بابل انتشار ویروس کرونا را گسترده‌تر می‌کند و این موضوع مشکلاتی را برای شهروندان و کادر درمانی ایجاد خواهد کرد.

استاندارمازندران که همزمان رییس ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا را این خطه شمال کشور بر عهده دارد گفت: خطر ویروس کرونا در این استان به مرحله مهار نرسیده و همچنان خطر این بیماری جدی است.

احمد حسین زادگان افزود: در حال حاضر نیز روزانه تعدادی از مردم به دلیل ابتلا به ویروس کرونا، در بیمارستان‌های استان مازندران بستری می‌شوند و در مجموع همچنان حدود ۳۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های این خطه شمال کشور بستری هستند.

حسین زادگان اضافه کرد: بررسی آماری نشان می‌دهد که تعداد مسافران ورودی به استان مازندران در حال افزایش است و همه ما به خصوص فرمانداران باید برنامه‌های خود را برای اجرای رعایت فاصله گذاری و حفاظت فردی از سوی مردم به کار بگیریم.

وی ابراز امیدواری کرد تا مردم با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و حفاظت فردی بتوانند بر ادامه شرایط ایجادی و تداوم کاهش محدودیت‌های ناشی از ویروس کرونا کمک کنند.

وی اضافه کرد: به هر حال همچنان سلامت به عنوان برنامه اولویت دار ما محسوب می‌شود، ولی نسبت به روز‌های اول شیوع کرونا، وضعیت استانی بهتری داریم و باید در کنار سلامت به معیشت مردم نیز توجه شود و برداشتن برخی محدودیت‌ها نیز برای کمک به اقتصاد و معیشت است.

رییس ستاد استانی مقابله با کرونا در مازندران بار دیگر از مسافران و مردم استان خواست تا با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و بهره گیری از برنامه‌های حفاظت فردی و عمومی بر تداوم روند کاهشی ابتلا به ویروس کرونا تا مهار این بیماری کمک کنند.

ویروس کرونا سی ام بهمن ماه سال جاری در استان مازندران با شناسایی دو بیمار از سوی دانشگاه علوم پزشکی بابل شیوع یافت و با گذشت حدود ۹۲ روز از شیوع این بیماری همچنان بیش از ۳۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل بستری هستند که حدود ۱۵ درصد از کل بیماران کرونایی کشور در استان مازندران تحت مراقبت قرار دارند.

براساس آمار دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل حداقل روزانه بین ۵۰ تا ۷۰ نفر با شرایط حاد تنفسی در بیمارستان‌های استان تحت مراقبت ویژه قرار می‌گیرند و بیش از این تعداد نیز پس از درمان و بهبودی مرخص می‌شوند تا دوران نقاهت را در منزل پیگیری کنند.

براساس اعلام وزارت بهداشت و درمان با ۴۱۳ بیماری که در ۲۴ ساعت گذشته در سطح کشور شناسایی شدند آمار بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های ایران هم اکنون به ۲ هزار و ۳۱۱ رسید و در مجموع از ابتدای شیوع ویروس کرونا آمار مبتلایان به این بیماری در سطح کشور نیز به ۱۳۱ هزار نفر رسید که ۱۰۲ هزار نفر از بیماران پس از بهبودی از بیمارستان مرخص شدند.

همچنین طبق این آمار تا روز گذشته دوم خردادماه هفت هزار و ۳۰۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در سطح کشور جان خود را از دست دادند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: باشگاه پرسپولیس ویروس کرونا تست کرونا پارسی خبر دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان فاصله گذاری اجتماعی دو دانشگاه علوم پزشکی آمار بیماران کرونایی ابتلا به ویروس کرونا مبتلا به ویروس کرونا بیمارستان های استان پذیرایی از مسافران آمار بیماران کرونا پروتکل های بهداشتی استان مازندران استان مازندران ویروس کرونا خطه شمال کشور تعطیلات عید فطر بیمار مبتلا نشان می دهد سطح کشور حفاظت فردی قرار دارند تحت درمان رییس ستاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۲۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ٨ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون عبدالملکی عصر سه‌شنبه در بازدید رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به برخی نیازمندی‌های استان اظهار کرد: کلنگ زنی ۲ بیمارستان در استان، به مطالبه عمومی تبدیل شده است که امیدوارم با همکاری مدیران استانی هر چه سریع‌تر ساخت این ۲ پروژه به اتمام رسیده و به چرخه ارائه خدمات وارد شود.

وی افزود: فراهم کردن انبارهایی برای بیمارستان سیار شهید ماموستا شیخ الاسلام، دارویی و تجهیزات پزشکی و همچنین تأمین ملزومات آزمایشگاهی از جمله نیازمندی‌های ما در حوزه غذا و دارو است که با این کار مهم جایگاه مرجعیت دانشگاه حفظ و ارتقا داده می‌شود.

عبدالملکی به پیشرفت سایر بخش‌های دانشگاه اشاره کرد و گفت: در حوزه آموزشی هشت رشته جدید به دانشگاه اضافه شده که دستیاری عفونی و ارولوژی و PhD پژوهشی پزشکی سلولی ملکولی و نیز احداث دانشکده داروسازی و فناوری‌های نوین از آن جمله است.

وی به ارائه خدمات به مردم در ١٦ بیمارستان دانشگاهی و یک بیمارستان سیار شهید ماموستا شیخ الاسلام اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: بیمارستان سیار برای موارد غیرمترقبه است که نیاز به تکمیل تجهیزات پزشکی و تکمیل محلی برای نگهداری آن داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی استان کردستان مرز باشماق را از مهمترین مرزهای صادراتی کشور برشمرد و اظهار کرد: در این مرز باید به سلامت به عنوان یک مقوله ویژه توجه شود به طوری که فضایی حداقل یک‌هزار متر مربعی برای ارائه خدمات سلامت از قبیل واکسیناسیون، قرنطینه سازی، کنترل قاچاق دارو و مواد آرایشی و پد پالگرد در طرح جامع مرز در نظر گرفته شود.

گفتنی است؛ بازدید از واحدهای مختلف آزمایشگاه معاونت غذا و دارو پایان بخش این دیدار و نشست ٢ ساعته بود.

کد خبر 6080368

دیگر خبرها

  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • سیل در کمین ۱۲۰۰ روستا در سیستان و بلوچستان
  • بیکاری فارغ التحصیلان مازندران بالاتر از میانگین کشور
  • افق‌های جدید، پیش روی هاب پیوند کلیه ایران/ پذیرش بیمار از ۱۲ کشور جهان در بیمارستان فرهیختگان
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • راه‌اندازی ٨ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی کردستان
  • آماده‌باش در ۵ استان در پی هشدار سطح قرمز/ به جنوب سفر نکنید!
  • بازدید وزیر بهداشت از ساخت بیمارستان موقوفه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • برپایی بیمارستان صحرایی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان