Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-25@15:18:21 GMT

کسری بودجه کویت به 40 درصد‌ تولید ناخالص داخلی

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۵۳۵۲۱

کسری بودجه کویت به 40 درصد‌ تولید ناخالص داخلی

بانک ملی کویت پیش بینی کرده کسری بودجه این کشور در سال مالی که از اول آوریل آغاز می شود به ۴۰ درصد تولید ناخالص داخلی کویت می رسد.

 

به گزارش  پول نیوز به نقل از بلومبرگ، وقتی کسری بودجه یک کشور برابر با دو پنجم کل تولید ملی آن کشور باشد، اقتصاددان ها کاملا گیج می شوند. این شرایطی است که در حال حاضر برای کویت به وجود آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کویت که در میان ثروتمندترین کشورهای جهان قرار دارد، تا حالا کمترین بسته های کمک مالی را در میان سایر اقتصادهای عرب حاشیه خلیج فارس ارائه داده است. طبق یک اطلاعیه دولتی در این هفته، افزایش کمک به شهروندان کویتی در بخش خصوصی باعث کسری بودجه بیشتر دولت کویت می شود.

 

بانک ملی کویت پیش بینی کرده کسری بودجه این کشور در سال مالی که از اول آوریل آغاز می شود به 40 درصد تولید ناخالص داخلی کویت می رسد، یعنی دوبرابر مقداری که موسسه اعتبار سنجی فیچ ماه قبل اعلام کرده بود. این کسری بودجه بیشترین مقدار از زمان جنگ خلیج فارس در 1991 و وقایع پس از آن است. طبق گزارش صندوق بین‌المللی پول انتظار نمی رود کسری بودجه هیچ کشوری در سال مالی جاری از 30 درصد بیشتر شود.

 

وابستگی شدید کویت به نفت مقصر اصلی این کسری بودجه بالاست. فروش هیدروکربن ها 90 درصد کل درآمد دولت این کشور را تشکیل می‌دهد. قیمت نفت در حال حاضر نصف قیمتی است که کویت برای متعادل نگه داشتن بودجه خود نیاز دارد. کویت سالانه 10 درصد از درآمد خود را به صندوق ثروت ملی منتقل میکند.

 

طبق یک نظرسنجی از شرکت‌های فعال در کویت، 45 درصد این شرکت ها فعالیت های خود را طی بحران کرونا متوقف کرده‌اند، 22 درصد با تامین مالی خود مشکل دارند و 80 درصد نمی ‌توانند بیش از 6 ماه هزینه های ثابت خود را تامین کنند.

 

دولت کویت 500 میلیون دینار (1.6 میلیارد دلار) برای مبارزه با همه گیری ویروس کرونا اختصاص داده است. بانک مرکزی کویت شرایط وام گیری را تسهیل کرده و برای بخش های حیاتی اقتصاد نقدینگی مجزایی در نظر گرفته است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پول نیوز صندوق بین المللی پول کویت کرونا بانک مرکزی کویت کسری بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۳۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد

سخنگوی دولت با بیان اینکه پاکستان ششمین کشور مقصد صادراتی ایران است، گفت: در این دولت سعی می‌شود همسو با افزایش تولید و اشتغال‌زایی، از همه بازارهای داخلی و خارجی استفاده شود.

به گزارش شانا، علی بهادری‌جهرمی امروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌) در نشست خبری با اشاره به سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان و امضای هشت سند همکاری بیان کرد: سعی می‌شود همسو با افزایش تولید و اشتغال‌زایی، از همه بازارهای داخلی و خارجی استفاده شود. امروز روز آخر سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان است و سپس به سریلانکا می‌رود که در آنجا طرف‌ها اسناد همکاری امضا می‌کنند و افتتاح‌ بعضی از طرح‌های اجرا شده از سوی پیمانکاران ایرانی را هم خواهیم داشت.

وی افزود: در سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان، توسعه همکاری‌های امنیتی یکی از محورهای گفت‌وگوست که در زمینه تبادلات تجاری و امنیتی بین دو کشور اثرگذار است. پارسال نیز سهم ارزش ارزی صادرات و تنوع سبد کالاهای صادراتی را افزایش دادیم.

سخنگوی دولت با بیان اینکه پاکستان ششمین کشور مقصد صادراتی ایران است، گفت: در این سفر حجم تجارت بین ایران و پاکستان در گام نخست ۱۰‌ میلیارد دلار هدف‌گذاری شده است.

بهادری‌جهرمی تصریح کرد: در سفر سریلانکا نیز افزون بر امضای تفاهم‌نامه‌هایی در حوزه‌های کشاورزی، اقتصادی و تجاری، ابرپروژه چندمنظوره دو سد و نیروگاه و انتقال آب که از سوی پیمانکاران ایرانی احداث شده است، بهره‌برداری می‌شود.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی رشد اقتصادی برای کشورهای گروه ۷ و بریکس در ۲۰۲۴
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • اسلحه واجب‌تر از نان شب؛ رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی
  • رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی در سطج جهانی
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • پیشرفت فیزیکی بیمارستان کسری به ۹۸ درصد رسید
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • به‌زودی، قیمت‌گذاری شوینده‌ها حذف می‌شود
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد / وعده داخلی‌ سازی المان‌ های اصلی اتوبوس برقی