Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست گیلان ضمن اعلام هشدار به کارگاه‌های سورتینگ و بسته‌بندی محصولات کشاورزی در استان گفت: تخلیه پسماند و ضایعات ناشی از این فعالیت‌ها در طبیعت ممنوع است. ۰۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۱ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

ساسان اکبری‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، اقدام برخی از کارگاه‌های سورتینگ و بسته‌بندی محصولات کشاورزی استان گیلان در جهت تخلیه پسماند و ضایعات ناشی از فعالیت‌هایشان در طبیعت را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: تخلیه پسماند و ضایعات ناشی از این فعالیت‌ها در طبیعت ممنوع است و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست گیلان از افزایش فعالیت واحدهای سورتینگ محصولات کشاورزی در استان که تعدادی از آن‌ها فاقد مجوزهای لازم برای فعالیت هستند سخن گفت و عنوان کرد: خدشه‌دار کردن طبیعت و رهاسازی پسماند خط قرمز محیط‌زیست محسوب می‌شود و بدون شک طبق قانون با واحدهای متخلف برخورد خواهد شد.

اکبری‌پور انتقال گسترده محصولات کشاورزی مانند سیر، کاهو و سایر سبزیجات از سایر استان‌ها به گیلان جهت سورت، بسته‌بندی و انتقال به سردخانه برای صادرات را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: انتظار داریم در این مسیر به مسائل زیست‌محیطی هم توجه ویژه شود و صاحبان واحدهای مورد اشاره این موضوع را در اولویت قرار دهند.

تغییر دستوری نوع آرد نانوایی های سنتی/ احتمال بازگشت به مشکل ضایعات نان در دهه 70ستاد اجرایی فرمان امام(ره) تولید کاغذ با ضایعات نیشکر را کلید زد/ آینده مبهم تولیدکنندگان نوشت‌افزار در سایه کروناجمع‌آوری بنگاه‌های ضایعاتی شهر سمنان؛ عملیات ساخت مرحله دوم شهرک بازیافت سمنان در حال انجام است

وی با بیان اینکه اخیراً پرسنل یگان حفاظت محیط‌زیست گیلان در حین انجام گشت، کنترل و پایش مناطق در سطح استان به تعدادی از عوامل این دسته از واحدها برخورد کردند ابراز داشت: برخی از این واحدهای بسته‌بندی به صورت شبانه اقدام به تخلیه پسماند و ضایعات حاصل از بسته‌بندی محصولات خود در طبیعت می‌کنند.

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست گیلان با تأکید بر اینکه در همین رابطه تاکنون تعداد 12 نفر متخلف به جهت ایجاد آلودگی در محیطزیست به مراجعه قضایی استان معرفی شدند گفت: از تمام صاحبان این واحدها انتظار داریم با نظارت کامل بر تمام عوامل خود از ریخت و پاش ضایعات در مسیر جادهای استان و سایر مناطق جداً خوداری کنند.

اکبری‌پور بارگیری و تخلیه پسماند‌های فعالیت مراکز سورتینگ و بسته‌بندی محصولات کشاورزی به مراکز مشخص شده در هر شهرستان را لازم و ضروری خواند و اظهار داشت: حفاظت و صیانت از داشته‌های ارزشمند طبیعی وظیفه‌ای همگانی است بنابراین تمام افراد و گروه‌ها باید در این راه مقدس با محیط‌زیست همکاری کنند.

وی حضور فعال و گسترده محیط‌بانان گیلان برای صیانت از محیط زیست آن هم در شرایطی که بسیاری از کارمندان دولت پس از شیوع کرونا و به اجبار در قرنطینه بودند را مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: رشد 300 درصدی آمار کشفیات محیط‌بانان نسبت به سال گذشته در همین ایام نشانگر این حضور مقتدر محسوب می‌شود.

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست گیلان ضمن اشاره به دستور مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست استان، مبنی بر بسیج تمام امکانات و نیروها در راستای جلوگیری از اقدامات تخریبی متخلفان در ایام شیوع ویروس کرونا افزود: پرسنل این یگان به صورت مستمر عملیات پایش و کنترل را در مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست گیلان انجام می‌دهند.

اکبری‌پور توجه ویژه به اهمیت حفظ و حراست از مناطق تحت مدیریت محیط زیست استان گیلان را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: ایجاد تعامل قانون‌مند با دوستداران محیط‌زیست که علاقه‌مند به همکاری نزدیک و کمک به حفظ حیات‌وحش دارند از جمله اولویت‌ها و برنامه‌های یگان حفاظت محیط‌زیست استان محسوب می‌شود.

انتهای پیام/614/ ز

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گیلان بسته بندی محصولات کشاورزی اکبری پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۶۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان از ثبت تصاویری از گله بزرگ‌ترین گونه گوزن جنگل‌های هیرکانی در این جنگل‌ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، حمزه عشوری امروز_ چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ اظهار کرد: کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرود پس از هفته‌ها تلاش شبانه روزی موفق به ثبت تصاویر زیبا از چهار رأس گوزن قرمز (مرال) در ارتفاعات جنگلی این شهرستان شدند.

وی افزود: پایش دوره‌ای و منظم زیستگاه‌ها و همکاری جوامع محلی از مهم‌ترین عوامل افزایش جمعیت این گونه باارزش در استان گیلان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان خاطرنشان کرد: مرال یا گوزن قرمز یکی از نمادهای تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی و از گونه‌های حمایت شده و شکار ممنوع در زیستگاه‌های استان گیلان است.

عشوری با بیان اینکه مرال یا گاو وحشی به طور معمول در دوران حیات خود یک بار زاد و ولد می‌کند، تصریح کرد: امن بودن محیط زندگی این حیوان برای ادامه‌ی بقای آن از اهمیت زیادی برخوردار است و محیط‌بانان با حضور و تلاش شبانه روزی در جنگل‌ها زیستگاه‌ها را برای حیات وحش امن می‌کنند.

وی ادامه داد: زمان جفت‌گیری مرال‌ها از نیمه دوم شهریور تا نیمه دوم مهرماه انجام می‌شود و چنانچه شرایط برای زادآوری مرال‌ها مناسب نباشد، سبب کاهش زادآوری و به‌هم ریختگی در جمعیت مرال‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان گفت: تنوع سرزمینی و ویژگی‌های آب و هوایی، استان گیلان را به تابلوی متنوع و چشم‌نواز از حیات وحش در شمال ایران تبدیل کرده است.

کد خبر 747472

دیگر خبرها

  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در باغملک
  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • یگان حفاظت محیط زیست خراسان شمالی رتبه اول عملکرد کشوری را کسب کرد
  • ممنوع شدن توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • لطفا طبیعت را جارو نکنید!
  • توقیف ۲۰ خودروی تخلیه نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • پاکسازی حاشیه سد مهاباد به مناسبت روز جهانی زمین پاک
  • ٢۵ خودروی عملیاتی محیط‌بانی رونمایی شد
  • ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان