Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@21:52:04 GMT

روند رو به افزایش اپیدمی مسمومیت با متانول در کشور

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۵۶۶۷۱

روند رو به افزایش اپیدمی مسمومیت با متانول در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، «وبینار مدیریت و کاهش خطر اپیدمی مسمومیت با متانول» با هدف آمادگی و پاسخ هماهنگ نظام سلامت کشور در برابر تهدید سلامت ناشی از اپیدمی مسمومیت با متانول در کشور با حضور نمایندگان معاونت های درمان و بهداشت وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو، آزمایشگاه مرجع سلامت، سازمان پزشکی قانونی کشور، دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و اساتید سم شناسی بالینی و مسمومیت های دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شهید بهشتی، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نفیسه میر کتولی رئیس دبیرخانه پدافند غیرعامل وزارت بهداشت، با اشاره به روند رو به افزایش اپیدمی مسمومیت با متانول در کشور، از این معضل به عنوان یک تهدید امنیت سلامت نام برد و بر ضرورت تقویت هماهنگی های درون بخشی نظام سلامت جهت آمادگی و پاسخ جامع و هماهنگ نظام سلامت به آن تاکید کرد.

وی افزود: ستاد پدافند غیر عامل وزارت بهداشت، بنابر قوانین و اسناد بالادستی موجود من جمله بند (ر) ماده ۷۴ قانون برنامه ششم توسعه و سند راهبردی پدافند و مدیریت تهدیدات، آسیب‌ها، حوادث و مسمومیت‌های شیمیایی در نظام سلامت کشور، با هدف حفاظت از سرمایه های انسانی و تامین امنیت سلامت کشور، مدیریت و کاهش خطر مسمومیت با متانول را در دستور کار خود قرار داده و با مشارکت و همکاری کلیه ذی نفعان برنامه ریزی های کوتاه مدت و بلند مدت آمادگی و پاسخ هماهنگ و منسجم نظام سلامت را انجام می دهد.

در این جلسه از ابعاد گوناگون به معضل مصرف و مسمومیت با متانول در کشور و روند رو به افزایش اپیدمی های و پاسخ فعلی نظام سلامت پرداخته شد و نمایندگان معاونت های بهداشت و درمان و آزمایشگاه جامع سلامت وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی ضمن تشریح وضعیت موجود در خصوص برنامه ها و اقدامات تشخیصی، پیشگیری و درمانی خود به همراه چالش ها و دستاوردها توضیحات کاملی را ارائه کردند.

در پایان جلسه نیز مقرر شد تمامی بخش های ذی ربط ضمن معرفی نماینده مطلع خود جهت اقدامات و برنامه ریزی های آتی، پیشنهادات و برنامه های آمادگی و پاسخ خود را به ستاد پدافند غیر عامل ارسال کنند.

کد خبر 4933244

منبع: مهر

کلیدواژه: مسمومیت متانول وزارت بهداشت ویروس کرونا وزارت بهداشت کیانوش جهانپور کووید 19 فاصله گذاری اجتماعی سعید نمکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سازمان غذا و دارو چاقی علیرضا زالی کودکان تغذیه پیوند عضو آلزایمر مسمومیت با متانول در کشور آمادگی و پاسخ وزارت بهداشت نظام سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۶۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • صندلی های خالی دستیاری پزشکی تهدیدی جدی برای نظام سلامت
  • پایش سلامت روان در کشور؛ دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • اعلام رسمی نتایج «پیمایش ملی سلامت روان» در ابتدای تابستان
  • تاکید بر اولویتی به نام سلامت روان
  • افزایش ۳۵ درصدی خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی در چهارمحال و بختیاری