Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس اطلاعات به دست آمده شرکت اوبر سعی دارد تا با کمک مالی به کارمندان خود، تأثیر کاهش درخواست سفر را جبران کند، اما به نظر می‌آید این امر کافی نیست. شیوع ویروس کرونا باعث شده فعالیت شرکت‌های خدمات اتومبیل‌رانی دشوار شود و این امر فشاری دوچندان بر روی رانندگان این شرکت‌ها دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوبر نیز برای حفظ شغل کارمندان خود تا به حال بیش از ۱۹ میلیون دلار برای حمایت از سفیران خود و مقابله با تأثیرات کرونا خرج کرده است. این خبر ممکن است در ظاهر خوب به نظر آید، اما مبلغ اهدا شده تنها یک قطره از اقیانوس درآمد ۱۴ میلیارد دلاری سال پیش اوبر حساب می‌شود.

توضیحات تکمیلی از تلاش اوبر برای حفظ شغل کارمندان خود

مبلغ اهدا شده به عنوان کمک مالی کارمندان، برای هر یک از ۱۲۳۵۰ سفیر دارای صلاحیت لازم مطابق با ۶۵۰ دلار محاسبه شده است. در نگاه اول مبلغ اهدایی در نظر کارمندان کم جلوه می‌کند، اما لازم به ذکر است این شرکت ۱.۳ میلیون سفیر در آمریکا و کانادا دارد در نتیجه کمک مالی به تمامی آن‌ها می‌تواند امری غیرممکن تلقی شود. شرکت اوبر تصمیم گرفت تا بر اساس محل زندگی و درآمد هر فرد صلاحیت آن را برای دریافت کمک مالی بسنجد، با تمامی این اوصاف برخی رانندگان معتقدند اوبر از روی عمد شرایط برخورداری از مبلغ اهدایی را دشوار ساخته است.

در ادامه برخی از سفیران اوبر در اعتراضی اعلام کرده‌اند که آن‌ها به دلیل سیاست عجیب اوبر در بستن قرارداد، قادر به دریافت کمک‌هزینه‌های پس از استعفا نیستند. در پی این موضوعات شرکت مذکور ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را مقصر دانست و درخواست داد تا کارمندانش را در فهرست واجدالشرایطی‌ها برای دریافت حقوق بیکاری قرار دهد.

در آخر به نظر می‌آید که شرکت اوبر نتوانسته به طور کلی رضایت کارمندان حاضر و حتی قدیمی خود را برآورده کند. این شرکت پس از شیوع ویروس کرونا همواره تلاش داشته تا به نحوی مشکلات خود را دور بزند و یا آن‌ها را نادیده بگیرد با این حال آن‌چنان که انتظار داشته موفق عمل نکرده است.

بیشتر بخوانید: استفاده Noghty Dog از قابلیت‌های توئیتر برای مقابله با لودهندگان داستان The Last of Us 2

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت اوبر اعتراضات مردمی ویروس کرونا کمک مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۷۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبه ۲۶۳ میلیون دلاری برقی ایران از ترکیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مهرداد اقلیمی در این خصوص توضیح داد: بیش از یک دهه پیش قراردادی بین شرکت توانیر از ایران و شرکت خصوصی ترکیه‌ای گنت منعقد شد که در سال‌های منتهی به ٢٠١٦ میلادی به دلیل امتناع شرکت مذکور در پرداخت بدهی بابت واردات برق از ایران، صادرات به این کشور قطع و متوقف شد.

وی افزود: بر این اساس شرکت توانیر مطالباتی حدود ٢٦٣ میلیون دلار از شرکت یاد شده بابت بهای برق فروخته شده دارد که به رغم تمام پیگیری‌ها و اقدامات انجام شده از جمله مذاکرات طرفین و تلاش‌های دیپلماتیک از مجاری مختلف، همچنان بلا وصول مانده است.

به گفته اقلیمی، شرکت توانیر به منظور وصول مطالبات خود، قصد طرح اختلاف در مرجع داوری پیش بینی شده در توافقنامه فی مابین را دارد که مطابق آن مؤسسه داوری سوئیس به عنوان مرجع داوری انتخاب شده است.

مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق توانیر در پایان خاطرنشان کرد: براساس اصل ١٣٩ قانون اساسی و با هماهنگی معاونت حقوقی ریاست جمهوری لایحه دولت برای ارجاع موضوع به داوری تنظیم و برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال شده بود که به دنبال طرح موضوع در جلسه مورخ ١٩ فروردین امسال مجلس، ارجاع موضوع به داوری بین المللی به تصویب نمایندگان مجلس رسید.

کد خبر 6080741 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • گوگل کارمندان بیشتری را اخراج می کند
  • صادرات ۱۳ میلیون دلاری مکمل و دارو‌های گیاهی
  • مطالبه ۲۶۳ میلیون دلاری برقی ایران از ترکیه
  • صادرات ۱۳۰ میلیون دلاری محصولات آرایشی و شوینده
  • تحصن کارمندان گوگل در اعتراض به همکاری این شرکت با رژیم صهیونیستی
  • تعدیل بیش‌ از ۱۰ درصد از کارمندان تسلا توسط ایلان ماسک
  • رانندگان اسنپ و تپسی، زیر بار کمیسیون
  • بیش از ۱۰ درصد کارمندان تسلا اخراج می‌شوند
  • تسلا بیش از ۱۰ درصد نیروی کار خود را اخراج می‌کند
  • بیش‌ از ۱۰ درصد کارمندان تسلا اخراج می‌شوند