Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور در گفتگو با وزیر کشور ترکیه با تأکید بر لزوم ممانعت از انجام اقدامات خراب‌کارانه از سوی نیروهای تروریستی در مرزهای مشترک ایران با کشورهای همسایه گفت: برای انجام هرگونه همکاری آماده هستیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور با «سلیمان سویلو» وزیر کشور ترکیه، تلفنی گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشور ترکیه در این گفتگوی تلفنی ضمن تبریک عید فطر، با اشاره به اقدام اخیر آمریکا در تحریم دکتر رحمانی فضلی گفت: از نظر ما، این اقدام صحیح نیست و ما این اقدام را محکوم می‌کنیم.

وزیر کشور ترکیه در همین زمینه با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها هر زمان که ذهنشان با مسأله‌ای مواجه می‌شود، به تهدید و تخریب و تحریم دست می‌زنند، خاطر نشان کرد: ما در کنار شما هستیم و بر این موضع ثابت قدم هستیم.

رحمانی فضلی نیز در این گفتگوی تلفنی، ضمن تبریک عید سعید فطر به وزیر کشور، دولت و مردم ترکیه و ضمن تشکر از تماس تلفنی همتای ترکیه‌ای خود از موضع وزیر کشور ترکیه در محکوم کردن اقدام آمریکا تشکر کرد و گفت: دولت آمریکا درصدد است به هر طریق در امور داخلی کشورهای دیگر دخالت کند.

وزیر کشور ریشه اصلی اعلام تحریم‌های اخیر آمریکا را شکست طرح آنها برای مداخله داخلی در ایران دانست و گفت: آمریکا در ایجاد بی ثباتی، نا امنی و جنگ داخلی در ایران شکست خورده است.

رحمانی فضلی با یادآوری حمایت‌های آمریکا از تروریست‌های دشمن مردم ایران از جمله؛ منافقین و سلطنت طلب‌ها و سایر معاندین گفت: در جریان اغتشاشات آبان ماه سال گذشته، رسانه‌های آمریکایی در تحریک اغتشاشات و کمک به آن، هر آنچه که در توان داشتند به میدان آوردند اما به نتیجه مطلوبشان نرسیدند.

رئیس شورای امنیت کشور یادآوری کرد: امنیت داخلی کشور برای مردم ما، دولت و برای رهبری ما امر بسیار مهمی است و به هیچ وجه به کشورهای بیگانه بویژه آمریکا اجازه مداخله در مسائل کشور، داده نمی‌شود.

رحمانی فضلی تصریح کرد: آمریکا تمام مردم ایران را حتی در این شرایط سخت ناشی از شیوع بیماری کرونا تحریم کرده است و بنده و فرماندهان ناجا هم بخشی از مردم هستیم که تحریم شدیم.

وزیر کشور با محکوم کردن حمایت‌های امریکایی‌ها از تروریست‌های منطقه مثل داعش و تکفیری‌ها اظهار کرد: کشورهای منطقه از جمله کشورهای همسایه باید تلاش کنیم در جهت تقویت امنیت منطقه و تعمیق مناسبات سیاسی اقتصادی و امنیتی، بیش از گذشته فعال باشیم.

وزیر کشور با اشاره به شکست امریکایی‌ها در سیاست‌های یکجانبه و ظالمانه آنها در منطقه خاطرنشان کرد: اقدامات اخیر دولت آمریکا، مصرف داخلی دارد و مرتبط با انتخابات آمریکا است و به طور قطع، نتیجه‌ای برای طراحان در پی نخواهد داشت.

وی ضمن ابراز خرسندی از همکاری‌های خوب بین ایران و ترکیه در حوزه‌های مختلف، از جمله در زمینه مسائل مرزی، مقابله با جرایم سازمان یافته و تروریسم گفت: ارتباط و تعاملات نیروهای امنیتی، انتظامی و نظامی دو کشور بسیار خوب است و باید در این خصوص، نقاط تماس را تقویت کنیم و همکاری مشترک را بیشتر کنیم.

رحمانی فضلی با تاکید بر لزوم ممانعت از انجام اقدامات خراب کارانه از سوی نیروهای تروریستی در مرزهای مشترک ایران با کشورهای همسایه افزود: در این زمینه، برای انجام هر گونه همکاری آماده هستیم و دغدغه‌های طرفین حتماً در تعاملات سطوح ذیربط دو وزارتخانه پیگیری خواهد شد.

وزیر کشور در بخش دیگری از مکالمه تلفنی همتای ترکیه‌ای خود خواستار افزایش فعالیت‌های مناطق مرزی اقتصادی، بازارچه‌ها و گذرگاه‌ها در جهت تقویت بیش از پیش روابط اقتصادی دو کشور شد.

وی در همین زمینه با اشاره به گشایش ایجاد شده برای کامیون‌های برخی از دیگر کشورها و در عین حال، مشکلات موجود برای تردد کامیون‌های ایرانی در مرزهای ترکیه خواستار اقدام مؤثر همتای خود در این زمینه و تسهیل و گشایش در این خصوص شد.

وی همچنین با اشاره به مشکلات حادث در خط لوله گاز میان ایران و ترکیه توسط تروریست‌ها در خاک ترکیه، خواستار پیگیری‌های جدی همتای خود برای تسریع در روند تعمیرات این خط لوله شد.

وزیر کشور ضمن تشکر از همکاری‌های مرزی ابراز امیدواری کرد با توجه به ارتقا و انتصاب فرمانده سابق مرزبانی ایران به عنوان جانشین ناجا، همکاریی های بین مرزبانان دو کشور تقویت شود.

وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران با مرور تلاش‌های سلیمان سویلو برای گسترش همکاری‌ها گفت: ما جنابعالی را دوست و برادر خودمان می‌دانیم و از همکاری‌ها محبت‌های شما تشکر می‌کنیم.

وزیر کشور در ادامه با اشاره به توفیقات جمهوری اسلامی ایران در زمینه مبارزه با بیماری کرونا و یادآوری اینکه به یاری خدا بسیاری از شهرهای ایران در وضعیت سفید قرار گرفته است گفت: در تمامی زمینه‌ها مخصوصاً مقابله با کرونا آمادگی کمک به کشور دوست و برادر ترکیه را داریم.

وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران در همین زمینه افزود: هم اکنون اکثر فعالیت‌ها در ایران با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، ترویج استفاده از ماسک و اقلام بهداشتی و سایر آموزش‌های لازم به مردم در حال بازگشایی است.

سلیمان سویلو وزیر کشور ترکیه نیز در این تماس تلفنی، با ابراز خرسندی از موفقیت‌های ایران در مهار ویروس کرونا بر لزوم تبادل تجربیات و همکاری‌های دو کشور در این زمینه تاکید کرد. وی همچنین نسبت به پیگیری موارد مطرح شده از سوی وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران قول مساعد داد و ابراز امیدواری کرد: دیدارهای حضوری مسئولان وزارت کشور دو طرف در آینده نزدیک تجدید شود.

رحمانی فضلی نیز با تبریک مجدد عید فطر بر آمادگی برای میزبانی از همتای خود در ایران تأکید کرد.

انتهای پیام/4079/

منبع: آنا

کلیدواژه: ترکیه وزیر کشور رحمانی فضلی جمهوری اسلامی ایران وزیر کشور ترکیه رحمانی فضلی همکاری ها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۷۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دولت سیزدهم برای بازگرداندن امور اقتصاد به مردم

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه تولید و صادرات در کشور باید مورد تکریم قرار گیرد، گفت: با تاکید رئیس جمهور بر اجرای سند تحول دولت، تلاش‌هایی در دو سال گذشته برای بازگرداندن امور به سوی مردم و مشارکت آنها در اداره کشور انجام شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، "سید احسان خاندوزی در حاشیه بازدید از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، اظهار داشت: به دلیل نقش و کار ویژه‌های چندگانه، نمایشگاه قرآن به یک محفل فرهنگی و معنوی ویژه تبدیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: یک غفلت راهبردی پنهان در دهه‌های گذشته وجود داشته که آن منحصر کردن حوزه اداره امور به یک طبقه خاص از دیوان سالاران کشور بوده است.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه این رویکرد به طور روشن مغایر با ایده‌های بنیانگذارانه جمهوری اسلامی است، افزود: بر اساس فرمایشات امام خمینی و همچنین مهم‌ترین سند حقوقی کشور یعنی قانون اساسی، اداره امور باید به نحوی صورت گیرد که آحاد مردم، فرصت خودسازی معنوی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و مشارکت در رهبری کشور را پیدا کنند.

خاندوزی گفت: ما میراث‌دار یک انحراف جدی در اداره امور و سیاستگذاری‌ها در دهه‌های گذشته هستیم که آن انحراف نه تنها به فراهم کردن مشارکت مردم در مدیریت اقتصادی کشور اعتقادی ندارد، بلکه آن را مخل پیشبرد اهداف و منافع خود می‌داند.

وزیر اقتصاد ادامه داد: به همین جهت ساختارهایی را در دهه‌های اخیر شکل داده‌اند که به واسطه آنها انگیزه مشارکت مردم در امور اقتصادی کشور و سایر حوزه‌ها کاهش یابد.

وی اظهار داشت: نهاد سازی‌هایی که در طول دهه‌های گذشته انجام شده برای این بوده که عامه مردم را کم توجه و بی‌تفاوت کرده و آنها را در موضع دفع قرار دهند و فضا را برای مشارکت آنها ایجاد نکرده و حتی سنگ‌اندازی کنند.

وی خاطرنشان کرد: در نتیجه این اقدامات با طیف گسترده‌ای مواجه هستیم که اساساً انگیزه و تمایلی برای مشارکت در اداره کشور ندارند.

خاندوزی ادامه داد: نهاد سازی‌های نادرستی که در گذشته انجام شده هزینه مشارکت را بالا برده و مانع نقش آفرینی مردم شده است.

وزیر اقتصاد تصریح کرد:  در نتیجه این اقدامات، ظرفیت‌های گسترده انسانی فکری و سرمایه‌های خرد به حاشیه رانده شده است، در حالی که این ظرفیت‌ها و سرمایه‌ها می‌توانستند در اداره کشور نقش آفرینی کنند.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم گفت: با تاکید رئیس جمهور بر اجرای سند تحول دولت، تلاش‌هایی در دو سال گذشته برای بازگرداندن امور به سوی مردم و مشارکت آنها در اداره کشور انجام شد.

خاندوزی خاطرنشان کرد: تلاش شده است با روش‌های مختلف موانع مشارکت زدوده شده و هزینه‌های مشارکت 85 میلیون نفری در ساخت اقتصاد کاهش یابد.

وی افزود: در عرصه اقتصاد، جلوه تحول این است که بسیاری از اموری که مردم از آن مطلع نبودند و سال‌های طولانی در نهانخانه‌ها باقی مانده بودند در دولت سیزدهم درهایشان گشوده شد تا بدین ترتیب مردم از اطلاعات آنها آگاهی یابند.

خاندوزی با بیان اینکه تلاش کردیم  مردم بدانند که بدهکاران بانکی چه افراد و شرکت‌هایی هستند، اضافه کرد: بر اساس اطلاعات منتشر شده مردم دانستند که بیشترین میزان چرخش مالی در چه بخش‌هایی صورت گرفته است.

وزیر اقتصاد ادامه داد: اطلاعات ارزشمندی از شرکت‌های دولتی وجود داشت که به دلیل قرار گرفتن در نهان خانه‌ها کسی از آنها مطلع نبود، به طوری که مشخص نبود که از محل دارایی‌های مردم چه میزان زیان توسط این شرکت‌ها ایجاد شده است.

وی گفت: برای اولین بار اطلاعات مربوط به حوزه عمومی اقتصاد که حق عموم مردم است را منتشر کردیم.

وزیر اقتصاد اضافه کرد: البته این اقدامات تازه اول کار است ما تلاش می‌کنیم پس از این بتوانیم مسیرهای نظارت عمومی و پاسخگو کردن مدیران را هموار کنیم.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه گام دوم اقدامات مجاز کردن مردم عامه مردم برای نقش آفرینی بیشتر بود، ادامه داد: در گذشته آنها باید التماس کرده یا رشوه می‌دادند تا بتوانند سرمایه خود را وارد یک حوزه اقتصادی کرده و پروژه‌ای را اجرا کنند، اما با فعال سازی درگاه ملی مجوزها این‌ مشکلات برطرف شد.

وی گفت: در شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) که خیرین با رئیس جمهور جلسه داشتند پیشنهاد دادند که به دلیل دستاورد دولت در تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، آنها نیز بتوانند مجوز انجمن‌های خیریه را از طریق درگاه ملی مجوزها اخذ کنند.

خاندوزی ادامه داد: با تسهیلات صورت گرفته شرایط برای ورود صدها هزار جوان و شرکت به عرصه کار فراهم شده است.

وی ادامه داد: گام سوم اقدامات مربوط به بخش هایی است که مالکیت و نظارت داشتند، اما امکان مدیریت برای آنها فراهم نبود.

خاندوزی افزود: شرکت‌های سهام عدالت دارای 50 میلیون سهام‌دار بودند که که فقط در پایان سال اطلاعاتی از آنها منتشر می‌شد اما این 50 میلیون نفر هیچ نقشی در مدیریت آنها نداشتند.

وی افزود: برای اولین بار در شورای عالی بورس با همکاری بخش تعاون کشور زمینه‌ای فراهم شد تا کانون‌های سهام عدالت خودشان از بین افراد صاحب صلاحیت و از طریق ساز و کار پایین به بالا نمایندگان خود را برای تصدی صندلی‌های مدیریتی این شرکت‌ها انتخاب کنند.

خاندوزی ادامه داد: انتخابات مجامع استانی دو استان پیش از نوروز برگزار شد و قرار است تا پایان نیمه نخست امسال در 29 استان دیگر نیز این انتخابات برگزار شود.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم در نتیجه تغییر رویکرد مدیریتی که در دولت سیزدهم رخ داده بتوانیم یک شرایط جدید در نوع تعامل سرمایه‌گذاران با سیاستگذاران و نظام اقتصادی کشور فراهم کنیم.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه ضلع دیگر اقدامات مربوط به اصلاح فرهنگ اقتصادی و مناسبات بین اقتصاد و فرهنگ است، گفت: اصلاح فرهنگ اقتصادی بخش دولتی و دیوان سالاری مقدم بر اصلاح فرهنگ عامه مردم است زیرا اثرگذاری بیشتری دارد.

خاندوزی افزود: بنابراین ما تمرکز خود را بر این قرار دادیم که مدیران و سیاستگذاران اقتصادی کشور خودشان با نگاه متفاوت، انتخاب‌های متناسب با فرهنگ انقلاب اسلامی و متناسب با شرایط تحریم اتخاذ کنند.

وزیر اقتصاد ادامه داد: در این راستا اصلاح فرهنگ دیوان سالاری اقتصادی کشور را در دستور کار قرار دادیم تا نوع مناسبات و ارزش‌هایی که باعث می‌شود مدیران با زد و بند و شیوه‌های نادرست ارتقا یابند اصلاح شود.

وی با بیان اینکه در گام بعد به سراغ اصلاح لایه فرهنگ اقتصادی عامه مردم رفتیم، گفت: متاسفانه بسیاری از ابزارهایی که می‌توانستیم برای اصلاح این فرهنگ استفاده کنیم تاکنون استفاده نکرده بودیم.

دیگر خبرها

  • فوتبال ایران ۵۱ هزار دلار جریمه شد/ از سرمربی گرفته تا سه ملی پوش
  • انتخابات آمریکا و یک بازی خراب کن جدی به نام "رابرت کِنِدی" و معاونش خانم شاناهان! (+عکس)
  • انتخابات آمریکا و یک بازی خراب کن جدی به نام "رابرت کِنِدی" با 20 درصد آراء!
  • جولان داعشی‌ها در ترکیه
  • تأکید رئیسی بر فراهم کردن بستر افزایش نشاط اجتماعی
  • وزیر نفت پاکستان: ما به گاز ایران نیاز داریم
  • تلاش دولت سیزدهم برای بازگرداندن امور اقتصاد به مردم
  • افشاگری ظریف در خصوص عدم احیای برجام در تابستان + فیلم
  • موفقیت تیپ ۷۱ سپاه روح الله در دفاع از مرزهای غرب کشور مایه دلگرمی مردم شد
  • دستگیری ۱۴۷ نفر در ترکیه به ظن همکاری با داعش