Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی گفت: متاسفانه دلیل بالابودن آمار مبتلایان به ویروس کرونا در خوی عدم فاصله گذاری اجتماعی توسط مردم است. ۰۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۸ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم در خوی، شهرستان خوی دومین شهر پرجمعیت آذربایجان‌غربی است که همچنان با آمار بالای مبتلایان به ویروس کرونا نیز در دومین جایگاه این استان قرار داشته و وضعیت قرمز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از زمانی که اولین فرد مبتلا به ویروس کرونا در خوی شناسایی شد، برخی تدابیر جهت کنترل شیوع بیشتر این ویروس اتخاذ شد اما گویا این تدابیر کارساز نبود و مسئولان و مردم آنچنان که باید رو سفید از این آزمون بیرون نیامدند.

متاسفانه آمار مبتلایان به کرونا نسبت به جمعیت این شهرستان تاسف بار است و هر روز به طور متوسط شاهد افزایش مبتلایان به این ویروس هستیم و این در حالی بود که بعد از گذشت چندین هفته از پیدایش این ویروس، شهرها قرنطینه شد  و ورود و خروج مسافران خارج از شهرستان و استان به این شهر ممنوع بود و دائما هشدارها توسط ماشین های سیار در خیابان و کوچه ها به مردم گوشزد می شد.

اما در این میان بودند نهادهایی و نیروهای جهادی که واقعا خوش درخشیدند و شب و روز بدون هیچ چشم داشتی به ضدعفونی کردن معابر می پرداختند یا در تولید ماسک و دستکش مورد نیاز مشارکت کرده و همچنین سبد غذایی نیازمندان را تامین می کردند.

جدیدترین آمار فوتی و مبتلایان کرونا در برزیلکرونا در تل‌آویو -3| آیا صهیونیسم عامل شیوع کرونا است؟آخرین آمار ابتلای به ویروس کرونا در ترکیه/لزوم استفاده از ماسک و حفظ فاصله 1.5 متری

برای پیگیری این موضوع گفت‌‌وگویی با جواد آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی داشت. وی اظهار داشت: ‌بی‌شک عامل موفقیت در کنترل شیوع ویروس کرونا ایجاد اعتماد با اخبار درست بود و رسانه ها پا به پای مسئولان در این زمینه قدم برداشتند و اگر نیز برخی مسئولان مصاحبه نکردند، شاید علت آن عدم ایجاد شبهه با پاسخ‌های سلیقه‌ای بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی تصریح کرد: متاسفانه دلیل بالا بودن آمار مبتلایان به ویروس کرونا در شهرستان خوی عدم فاصله گذاری اجتماعی توسط مردم بود چرا که مردم هم مراسمات چهارشنبه سوری و عید را بدون رعایت نکات بهداشتی انجام دادند و هم اینکه میزان تردد و مسافرت در شهرستان خوی بسیار زیاد بود.

وی افزود: زلزله قطور و اتفاقات ناشی از آن نیز یک عامل افزایش ویروس کرونا در شهرستان های خوی و سلماس بود و حتی میزان جمعیت مسن شهرستان خوی بیشتر بوده که این نیز خود عامل دیگر است اما خوشبختانه در این شهرستان از لحاظ تجهیزات هیچ کمبودی وجود ندارد.

آقازده بیان کرد: یکی دیگر از دلایل بالا بودن آمار متلایان این شهرستان افزایش تعداد نمونه گیری است که این خود نقطه مثبت بوده چرا که حدود 21 درصد از مبتلایان مثبت سرپایی هستند و این کار باعث می شود که افرادی که حتی علایم ندارند و ناقل هستند هرچه سریع تر شناسایی شوند و حتی اطرافیان آن ها تحت کنترل قرار گیرد.

همچنین محرم اکبرزاده شهردار خوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به برخی از فعالیت های شهرداری در این روزها اظهار داشت: با گسترش روند بیماری کرونا در اسفندماه و روزهای پایانی سال98 و در راستای اجرای طرح های جلوگیری از شیوع این بیماری، ارائه خدمات از سوی ناوگان حمل و نقل درون شهری تعطیل شد.

شهردار خوی افزود: طبیعتا پس از اجرای طرح فاصله گذاری و آغاز فرآیند ارائه خدمات از سوی این ناوگان با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و شرایط ویژه پیش آمده بر اثر تعطیلی چند هفته ای این ناوگان، با پیشنهاد شهرداری و تصویب شورای اسلامی شهر خوی بسته حمایتی برای رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری توزیع می شود.   

وی افزود: تعداد بسته های معیشتی یک هزار و 377مورد و شامل سبد مواد غذایی و کالاهای مصرفی با اعتباری بالغ بر دو میلیارد745میلیون ریال خواهد بود.

اکبرزاده همچنین بیان کرد: ضدعفونی معابر و خیابانهای سطح شهر خوی، نوارکشی و استمرار این کار در پارکهای موجود در شهر برای پاکیزگی و سم زدایی از تجهیزات ورزشی و بازی جهت عدم استفاده همشهریان به همراه اطلاع رسانی و درج پیام های مختلف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جمله کارهایی است که تاکنون انجام شده است.

شهردار خوی گفت: 300 بسته سلامت نیز شامل ماسک با کیفیت، دستکش و محلول ضد عفونی برای نیروهای خدماتی توزیع شد.

در ادامه احمد آقاجانپور یکی از کسبه بازار قدیمی این شهر اظهار داشت: از زمانی که قرنطینه اعلام شد بازار هم تعطیل شده و همه کسبه با مسئولان همکاری کردند تا هرچه سریع تر از شر این ویروس خلاصی یابیم اما متاسفانه برخی مردم اصلا به هشدارها توجه نمی کنند و کرونا را مانند سرماخوردگی یک بیماری عادی تلقی می کنند.

وی افزود: اکثر مردمی که به بازار مراجعه می کنند متاسفانه نه ماسکی دارند و نه دستکشی و حتی فاصله گذاری اجتماعی را هم رعایت نمی کنند و برای کارهای غیر ضروری تردد می کنند که این ها خود دلیلی بر افزایش آمار مبتلایان است.

گزارش از حامد علی بک‌زاده

انتهای پیام/7548/ ز

R7548/P/S6,48/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فاصله گذاری اجتماعی ویروس کرونا آذربایجان غربی آمار مبتلایان شهرستان خوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۸۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی با اشاره به اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم گفت: برنامه پیشگیری از تنبلی چشم سال گذشته در بین ۱۶۲ هزار و ۶۸۲ نفر از کودکان ۳ تا ۶ استان اجرا شد.

پروین محمدپوری، با اشاره به برنامه های اجرایی معاونت پیشگیری بهزیستی استان در سال گذشته افزود: در این مدت پنج هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای یکهزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اجرا شد.

محمدپوری، با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی است،اظهارکرد: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروههای هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیبهای اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهادهای مربوطه و شناسایی مناطق آسیب زا در انجام مداخلات لازم از اهداف دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی است.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی، با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان در سال گذشته هم گفت: در این مدت ۹ هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حاد خانوادگی، کودک آزاری، سالمند آزاری، همسرآزاری و معلول آزاری با اورژانس اجتماعی استان برقرار شد که از این تعداد سه هزار مورد پذیرش مداخله انجام و پنج هزار نفر از خدمات سیار بهره مند شدند.

دیگر خبرها

  • افزایش تدریجی دمادر آذربایجان غربی
  • ادای احترام جامعه کار و کارگری آذربایجان غربی به شهدا
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید