Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-24@22:04:59 GMT

هشدار مقامات انگلیس نسبت به خطر بیماری لژیونر

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۵۹۶۱۷

هشدار مقامات انگلیس نسبت به خطر بیماری لژیونر

آفتاب‌‌نیوز :

در انگلیس به علت احتمال تکثیر باکتری کشنده لژیونلا در لوله‌های آب در طول دوران قرنطینه خانگی به کسبه توصیه کرده‌اند که لوله‌های آب ساختمان را پیش از شروع به کار به طور کامل تخلیه کنند.

اداره بهداشت عمومی انگلیس روز گذشته (سه‌شنبه) گفت: توکار بودن لوله‌های آب ممکن است باعث رشد باکتری‌ها مخصوصاً در فصل گرم سال شود و سلامت عمومی را به خطر اندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باکتری لژیونلا به طور طبیعی در لوله‌های آب وجود دارد و باعث بیماری لژیونر می‌شود که نوعی ذات‌الریه شدید است و ۱۰ درصد از مبتلایانش را به کام مرگ می‌کشد.

بیماری لژیونر (Legionnaires' disease یا Legionellosis) نوعی از بیماری سینه‌پهلو (پنومونی) است که توسط باکتری‌های گرم منفی هوازی از سرده لژیونلا و بخصوص گونه لژیونلا پنوموفیلا ایجاد می‌شود. علائم بالینی در ابتلا با گونه‌های دیگر خفیف بوده و شبیه به آنفلوآنزا است ولی در گونه پنوموفیلا سینه‌پهلوی حاد بروز می‌نماید.

این اداره گفت: وجود این باکتری در لوله‌کشی آب ساختمان‌هایی که در دوره قرنطینه در انگلیس بلااستفاده بوده‌اند احتمالاً برای سلامتی خطر دارد.

بخش بهداشت و ایمنی این اداره اعلام کرد: بیماری لژیونر مخصوصاً برای افراد بالای ۴۵ سال، سیگاری‌ها و کسانی که بیماری‌های مزمن دارند خطرناک است.

بخش بهداشت و ایمنی گفته است این باکتری‌ زمانی تکثیر و پخش می‌شود که آب در دمای بالا (بین ۲۰ تا ۴۵ درجه سانتیگراد) راکد بماند.

در راهنمای اداره بهداشت عمومی که در هفته جاری منتشر شد آمده است که هر از گاهی تخلیه کردن لوله‌های آب در طول دوره قرنطینه برای جلوگیری از رشد باکتری‌ها لازم است.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، در این راهنما هم‌چنین آمده همه سازمان‌هایی که لوله‌کشی آب دارند و در این مدت تعطیل بوده‌اند باید این اقدامات را انجام دهند اما تأکید کرده مراکز خدمات دندانپزشکی، آرایشگاه‌ها، باشگاه‌های ورزشی و هتل‌ها بیشتر در معرض خطرند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بیماری لژیونر انگلیس بیماری لژیونر لوله های آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۹۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار صندوق بین‌المللی‌ پول نسبت به مصادره دارایی‌های روسیه

مدیر بخش اروپایی صندوق بین‌المللی پول طی اظهاراتی هشدار داد که هرگونه اقدام در جهت مصادره دارایی‌های بلوکه شده روسیه باید با پشتوانه قانون انجام شود تا از خطر تضعیف سیستم مالی جهانی جلوگیری شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، آلفرد کامر، مدیر بخش اروپایی صندوق بین‌المللی پول طی اظهاراتی هشدار داد که هرگونه اقدام در جهت مصادره دارایی‌های بلوکه شده روسیه باید با پشتوانه قانون انجام شود تا از خطر تضعیف سیستم مالی جهانی جلوگیری شود.

اتحادیه اروپا و سایر کشورهای گروه 7 حدود 300 میلیارد دلار از دارایی‌های بانک مرکزی روسیه را از زمان شروع جنگ اوکراین در سال 2022 بلوکه یا مسدود کرده‌اند.

از این مبلغ، 196.6 میلیارد یورو (211 میلیارد دلار) در اختیار اتاق تهاتر یوروکلیر مستقر در بلژیک است. از سال گذشته میلادی، این وجوه نزدیک به 4.4 میلیارد یورو سود به همراه داشته است.

تردید صندوق بین‌المللی پول درباره مصادره دارایی‌های روسیهفشار آمریکا به دیگر اعضای گروه 7 برای تصاحب دارایی‌های روسیه

کامر روز جمعه در یک نشست مطبوعاتی با تکرار اظهارات قبلی صندوق بین‌المللی پول در مورد این موضوع گفت: در رابطه با مصادره دارایی‌های روسیه... نظر ما این است که حوزه‌های قضایی و دادگاه‌های مربوطه باید تصمیم گیری کنند.

وی افزود: از طرف ما آنچه مهم است این است که هر اقدامی انجام شود، پیامدهای عملکرد سیستم پولی بین‌المللی در نظر گرفته شود.

کامر سخنان کریستالینا جورجیوا، مدیر عامل صندوق بین المللی پول را به یاد آورد که "باید مراقب پیامدهای ناخواسته" چنین اقداماتی بود.

کامر گفت: دوباره، این مسئله یک سیستم چندجانبه مبتنی بر قوانین و یک سیستم پولی و مالی بین‌المللی است که به خوبی کار می‌کند، که همه ما باید به آن احترام بگذاریم، زیرا در دهه‌های گذشته رفاه را به ارمغان آورده است.

صندوق بین‌المللی پول قبلاً هشدار داده بود که برنامه‌های غرب برای توقیف دارایی‌های مسدود شده روسیه می‌تواند تهدیدی برای سیستم پولی جهانی باشد و خطرات غیرقابل پیش‌بینی را در پی داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقامات آرژانتینی از طرح اتهامات بی پایه نسبت به شهروندان کشورهای دیگر پرهیز کنند
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • هشدار جدی/ اگر این 7 غذا را دوباره گرم کنید و مصرف کنید مرگ آور خواهد بود
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • هشدار به ساوتگیت: برای موفقیت این ستاره را حذف کن
  • امضای ۸ سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و پاکستان
  • هشدار صندوق بین‌المللی‌ پول نسبت به مصادره دارایی‌های روسیه
  • (ویدئو) داستانِ روح، اتفاقی باورنکردنی در جنگ غزه