Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی سقز با بیان اینکه برای 5 محصول مرکز رشد این دانشگاه به‌دنبال سرمایه‌گذار هستیم، گفت: «بلوک‌های فوق سبک» یکی از محصولات است که برای جلوگیری از آسیب در زمان وقوع زلزله کاربرد دارد.

وفا مرسلی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره فعالیت‌های پژوهشی و دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز اظهار کرد: «این واحد دانشگاهی به‌دنبال سیاست‌های کلی دانشگاه آزاد اسلامی، بیشتر رویکرد تجاری‌سازی را دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «علاوه بر اینکه فعالیت‌های پژوهشی را مانند گذشته از اعضای هیئت علمی‌ دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز خواستار هستیم در برگزاری همایش و مشارکت در فعالیت‌‌های علمی فعال بوده و در دو سال اخیر مرکز رشد را به‌شدت تقویت کرده‌ایم.»

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز درباره چگونگی تقویت مرکز رشد این واحد دانشگاهی گفت: «علاوه بر اختصاص کادر (سیستم اداری) به مرکز رشد برای جذب ایده‌ فراخوان دادیم و در این راستا پنج‌ ایده‌ به محصول رسیدند. برگزاری رویدادهای کارآفرینی با مشارکت ارگان‌های مرتبط در شهرستان سقز و استقرار ایده‌های برتر از فعالیت‌های تقویتی مرکز رشد بوده است.»

«بتن پیش‌ساخته» در مرحله احداث کارخانه

این مقام مسئول با بیان اینکه برای پنج محصول مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به‌دنبال سرمایه‌گذار بوده‌ایم، یادآور شد: «یکی‌ از این محصول‌ها در نمایشگاه دستاوردهای علمی در تهران چند پیشنهاد سرمایه‌گذاری داشت.»

مرسلی اظهار کرد: یکی از محصولات‌ مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز «بلوک‌های فوق سبک» بوده که در زلزله برای جلوگیری از آسیب کاربرد فراوانی دارد و محققان این محصول توانستند موفق عمل کنند و اکنون محصول آماده است.

وی «بتن پیش‌ساخته» را از دیگر دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز عنوان کرد  و افزود: «برای رسیدن به این محصول به شیوه مهندسی معکوس عمل شده و مشابه این محصول در ایران نیست و به‌اندازه‌ای جذاب بوده که توانسته سرمایه‌گذار جذب کند و اکنون در مرحله احداث کارخانه است.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز بیان کرد: «سه محصول دیگر واحد سقز در زمینه محصولات کشاورزی بوده که توانسته‌اند نمونه محصول به بازار بفروشند و با این روند می‌توان گفت که حرکت به سمت دانشگاه نسل چهارم در مرکز رشد این واحد دانشگاهی در حال تقویت است.»

واحد سقز صاحب مجله می‌شود

مرسلی درباره مجلات پژوهشی و تحقیقات علمی واحد دانشگاهی سقز به آنا گفت: «واحد سقز به‌دلیل اینکه در سطح دو واحدهای دانشگاه آزاد قرار دارد، نمی‌تواند کمیته نشریات داشته باشد؛ اما با توجه به اینکه به‌تازگی پیش‌نویسی از بخشنامه مربوط به نشریات از پژوهشگاه ابلاغ شده، مطابق آن بارقه‌های امید برای فعالیت در این زمینه شکل گرفته است.»

وی اظهار کرد: «بنده کمیته نشر مجلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز را تشکیل دادم و از هر گروهی یک همکار را عضو کردم. ابلاغ برای‌‌ مجلات صادر شده و با این اقدامات به‌دنبال یک مجله بین‌رشته‌ای هستیم که امیدوارم به تصویب برسانیم و دانشگاه بتواند صاحب یک مجله بین‌رشته‌ای شود.»

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز درباره طرح‌های درون و برون دانشگاهی خاطرنشان کرد که این دانشگاه دو طرح در زلزله‌شناسی به شهرداری پیشنهاد داده و یکی دو جلسه هم در این رابطه با مسئولان شهری انجام شده است و به‌دنبال ارائه طرح توجیهی موضوع به شهرداری هستیم. گروه‌ حقوق واحد سقز نیز به‌دنبال ارائه طرح همکاری با دادگستری است.»

مرسلی درباره معضلاتی که دانشگاه در راه تلاش علمی با آن مواجه است، اظهار کرد: «مشکل حادی که در این زمینه هست و فکر می‌کنم خیلی از واحدهای مشابه ما با آن مواجه هستند، این است که باید در سطح کلان تفاهم‌نامه‌هایی با ادارات و ارگان‌ها امضا شود تا بتوانیم برای همکاری به زیرمجموعه آنها مراجعه کنیم.»

وی ادامه داد: «وقتی برای همکاری مراجعه می‌کنیم به‌دلیل خلأ‌های قانونی که وجود دارد، این نهادها به‌دنبال موافقت نهادهای مافوق‌شان هستند در حالی که باید بخشنامه‌ای وجود داشته باشد تا به محض مراجعه بتوانیم از بودجه‌هایی که آنها در حوزه پژوهشی دارند، استفاده کنیم.»

انتهای پیام/4117/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانش بنیان پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز واحد دانشگاهی سرمایه گذار مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۱۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ مقام Best design مسابقات بین‌المللی ربوکاپ به دانشگاه آزاد یزد رسید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تیم رباتیک دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد به سرپرستی محمدرضا جناب‌زاده مسئول انجمن علمی رباتیک دانشجویی این دانشگاه و ۱۳ عضو این تیم در هجدهمین دوره مسابقات بین‌المللی روبوکاپ آزاد ایران موفق به کسب دو مقام Best design در خودرو پرنده و خودرو خودران این دوره از مسابقات شدند.

ربات‌های شرکت‌کننده از تیم YRA دانشگاه آزاد اسلامی یزد به علت قطعه‌سازی، مونتاژ و طراحی مکانیک خوب حائز شرایط Best design شدند.

این مسابقات توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با حضور بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ شرکت‌کننده در ۳۰۰ تیم حائز شرایط از مدارس و دانشگاه‌های کشور و حضور ۹ تیم خارجی از ۵ کشور به میزبانی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی از ۲۹ تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ در ۲۴ لیگ برگزار شد و در روز جمعه ۳۱ فروردین‌ماه با اعلام تیم‌های برگزیده به کار خود پایان داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان منصوب شد
  • برداشت سه تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکز زواره
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • دانشگاه آزاد بجنورد میزبان بیش از یک هزار داوطلب آزمون سراسری خواهد بود
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • برگزاری دوره مربیگری فوتسال سطح یک بانوان کشور در سقز
  • بازدید دانش‌آموزان مدارس میاندوآب از دانشگاه آزاد اسلامی
  • حضور استاندار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
  • ۲ مقام Best design مسابقات بین‌المللی ربوکاپ به دانشگاه آزاد یزد رسید