Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، ورود غیرمنتظره ویروسی ناشناخته به جهان همه را غافلگیر کرد، covid_۱۹ یا همان ویروس کرونا از ابتدای اسفندماه پارسال وارد ایران شد و به سرعت در تمام استان‌های کشور گسترش یافت.

این ویروس منحوس بحران‌های زیادی را پیش روی مان قرار داد، اما مردم نوع دوست و جوانان جهادگر این مرز بوم به دنبال رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب به منظور رزمایش همدلی و کمک مومنانه به صحنه آمدند و با تلاش و پشتکار در مقابل این بحران ایستادگی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوع کرونا ویروس آن هم در بحبوحه عید نوروز صنایع زیادی را به تعطیلی کشاند و ضربه‌ی جبران ناپذیری را به اقتصاد کشور وارد کرد.

در این میان به یکی از شرکت‌های دانش بنیان در استان یزد رفتم، این شرکت شش سال است که در زمینه تشخیص مولکولی و کیت‌های مرتبط با این حوزه فعالیت دارد.

جوانان این شرکت، تهدید کرونا را به فرصت تبدیل و در کنار تولیدات خود، خط تولید کیت‌های تشخیص کرونا را راه اندازی کردند.

محمد باقر محمودی، مدیر عامل این شرکت با اشاره به اینکه تولید کیت‌های تشخیص کرونا مرتبط با حوزه‌ی کاری این شرکت است، می‌گوید: از همان ابتدای ورود این ویروس به کشور مجوز‌های لازم را از وزارت بهداشت دریافت و تولید این کیت‌ها را آغاز کردیم.

او با بیان اینکه در این مجموعه ۱۵ نفر به صورت مستقیم و ۵۰ نفر به صورت غیر مستقیم فعالیت دارند، می‌افزاید: روزانه ۳۳ هزار کیت در این شرکت دانش بنیان تولید می‌شود که بسته به سفارش می‌توان این میزان را افزایش داد.

محمودی تصریح می‌کند: کیت‌های تولید شده در این شرکت به تمام استان‌های کشور ارسال می‌شوند و در صورت تامین کامل نیاز داخل کشور مجوز صادرات این محصولات نیز صادر می‌شود.

قیمت کیت‌های ایرانی یک سوم قیمت مشابه خارجی

پژمان مهر، مدیرتولید این شرکت با بیان اینکه کیت‌های تشخیص کرونایی که در یزد تولید می‌شود مزایای زیادی نسبت به مشابه خارجی خود دارند، می‌گوید: بیشتر نمونه‌های خارجی از واکنش‌های آنزیمی که نیازمند دمای خاصی است در کیت‌های خود بهره می‌برند در حالی که تمام مراحل کیت‌های این شرکت در دمای اتاق قابل انجام است.

او با بیان اینکه این کیت‌ها در کمتر از ۲۵ دقیقه ژنوم ویروس کرونا را استخراج می‌کنند، می‌افزاید: خطای پایین در نتیجه گیری نهایی و سهولت استفاده در تمامی آزمایشگاه‌ها از دیگر مزایای کیت‌های تشخیص کرونای یزد است.

او با بیان اینکه محصول از تولید تا مصرف مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، تصریح می‌کند: در قسمت کنترل کیفی شرکت، ابتدا مواد اولیه مورد ارزیابی قرار گرفته و وارد چرخه تولید می‌شود و پس از آن محصول نهایی ارزیابی شده و در صورت تایید وارد بخش بسته بندی می‌شود.

افزایش ظرفیت تولید در گروی تامین مواد اولیه

اسحاق محمودی مدیر داخلی شرکت دانش بنیان یزد، قیمت تمام شده‌ی کیت‌های تولیدی این شرکت را یک سوم مشابه خارجی عنوان می‌کند و می‌افزاید: این کیت‌ها به صورت ۱۰۰ واکنشه عرضه می‌شوند، به این معنا که هر کیت برای ۱۰۰ بیمار قابل استفاده است.

او با بیان اینکه در شرایط بحرانی با توجه به حجم تولید، نیاز به مواد اولیه نیز بیشتر می‌شود، می‌گوید: هیچگونه مشکلی از نظر تولید وجود ندارد. در صورتی که مواد اولیه کافی برای تولید کیت‌های تشخیص کرونا تامین شوند، می‌توان تولید را تا چند برابر افزایش داد.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس شرکت های دانش بنیان کیت های تشخیص کرونا مواد اولیه کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۲۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه ۶۰۰ گرمی تولید زباله شهروندان یزدی

محمدرضا برزگر در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد میزان زباله‌های شهر به تفکیک نوع آن‌ها، بیان کرد: به‌طور میانگین ۶۷ الی ۷۰ درصد پسماندهای تولیدی، پسماند تر (مواد آلی) و حدود ۳۰ درصد پسماند خشک است.

وی با اشاره به اینکه پسماندها به دو بخش قابل بازیافت و غیرقابل بازیافت تقسیم می‌شوند، ادامه داد: تفکیک از مبدأ و جمع‌آوری پسماند خشک به سه روش در حال انجام است.

برزگر تصریح کرد: یکی از روش‌های جمع‌آوری پسماندهای خشک، روش سنتی بوده که هفته‌ای یک مرتبه با مراجعه به درب منازل شهروندان انجام می‌گیرد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد ادامه داد: جمع‌آوری پسماند خشک به‌صورت هوشمند از طریق منظومه خدمات یکپارچه یزد من و برنامه بازپس یکی دیگر از روش‌ها است و همچنین جمع‌آوری در ایستگاه‌های ثابت سطح شهر و ایستگاه گلماند یکی دیگر از روش‌های جمع‌آوری پسماندهای خشک است.

کد خبر 6086741

دیگر خبرها

  • شناسه یکتا مهمترین راهکار برای مقابله با عوامل اقتصاد پنهان
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • بزودی، راه اندازی شرکت تولید خودرو نیسان در خرمشهر
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • سه، دو ، یک «آشپز شو»
  • ادعای جدید کریمی قدوسی درباره ساخت کلاهک هسته ای /با موشک کاتیوشا که نمی توان تهدید هسته ای را پاسخ داد /حرف سِری و خاصی نزدم، آژانس هم مطلع است
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • سرانه ۶۰۰ گرمی تولید زباله شهروندان یزدی
  • آفریقا سرزمین فرصت‌ها برای شرکت‌های یزدی
  • رونق کنسرت‌ها تهدید یا فرصت؟