Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، ایرج حریرچی قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت،  شب گذشته در جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم مزشکی دزفول، اظهارکرد: متأسفانه آمار مبتلایان به کرونا در دزفول نسبت به جمعیت این شهرستان از متوسط کشوری بیشتر است.

وی افزود: یکی از دلایل افزایش آمار مبتلا به کرونا ویروس افزایش نمونه‌گیری در خوزستان است اما دیرتر آغاز شدن اپیدمی کرونا در خوزستان و دزفول نسبت به دیگر نقاط کشور در این روند بی‌تاثیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزارت بهداشت گفت: در دزفول میانگین مواردی که منجر به بستری روزانه می‌شوند، ۱۵تا ۱۸ نفر است که این آمار نشان‌دهنده افزایش ۲۰۰تا ۳۰۰درصدی شمار مبتلایان در دزفول است.

وی ادامه داد: برای به نتیجه رسیدن و کشف بیماران باید ظرفیت انجام آزمایش و نمونه‌گیری از افراد افزایش یابد و دانشگاه علوم پزشکی باید با اتخاذ تصمیمات جدید و مناسب ظرفیت نمونه‌گیری را در هر ۲۴ ساعت چند برابر نماید، تا کنترل شرایط بدست ‌آید.

ایرج حریرچی بیان‌کرد: کمبودهای منابع مالی و انسانی نباید مانعی برای انجام تست های بیشتر در این شهرستان شود پس ضروری است که تصمیم‌گیری‌هایی در خصوص رفع این موضوعات اتخاذ گردد؛ حتی با خرید تجهیزات، آموزش و به‌کارگیری نیروهای بخش خصوصی و جدید. چرا که باید ظرفیت روزانه تست کرونا در شهرستان دزفول حداقل۳۰درصد از متوسط کشور افزایش یابد.

وی تصریح‌کرد: با توجه به وجود فرودگاه در دزفول و تکمیل ظرفیت آزمایشگاه‌های اهواز توصیه می شود دانشگاه علوم پزشکی دزفول از ظرفیت آزمایشگاه های سایر استان‌ها و انستیتو پاستور تهران استفاده نماید.

معاون وزارت بهداشت گفت: در شیراز به دلیل بیماریابی در طول یک شبانه‌روز گاهی تا سه هزار تست کرونا گرفته شده‌است، که همین اقدام موجب کنترل ویروس در شیراز شد لذا افزایش ظرفیت تست کرونا در سریع‌ترین زمان ممکن در دزفول امری مهم و ضروری است که باید در دستورکار قرار گیرد.

کد خبر 514649 برچسب‌ها كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۲۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود

 اول اردیبهشت ماه، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیئت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.  

براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است.  

در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند.  

یکی از فعالان صنعت چای گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود.  

 طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود.  

این فعال صنعت چای با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.  

او ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد.   

این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به  صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت:  مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال
  • افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • افزایش ۳۲ درصدی جمعیت دام سنگین نژاد اصیل کشور
  • رشد ۶ درصدی مصرف برق در صورت افزایش قابل توجه دما
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • افزایش ۱۶ درصدی بارش‌ها در کشور
  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان