Web Analytics Made Easy - Statcounter

لادن کاشانی متخصص زنان و رئیس بیمارستان جامع آرش در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، درباره زایمان زنان باردار در روزهای کرونایی اظهار کرد: نکته‌ای که این روز‌ها اهمیت زیادی دارد، ترس زنان باردار برای مراجعه به مراکز درمانی است.  در این روز‌های کرونایی زنان باردار به دلیل ترس از ابتلا به کرونا برای چکاپ پیش از زایمان به مراکز درمانی مراجعه نمی‌کنند و همین موضوع باعث می‌شود که به دلایل مختلف نوزاد خود را از دست دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: زنان باردار نباید ترسی در این باره داشته باشند؛ زیرا مراکز بهداشتی وجود دارند که دیگر پذیرای بیماران کرونایی نخواهند بود. به مادران توصیه می‌کنیم علائم ایجاد شده در دوران بارداری خود را حتما با پزشک مربوطه درمیان بگذارند.

کاشانی در ادامه افزود: پس از این که نوزاد به دنیا آمد شرایط خیلی مهم خواهد بود؛ زیرا از جمله مراقبت‌های مهم درمورد نوزادان انجام به موقع واکسیناسیون آن‌ها است.

این متخصص زنان ادامه داد: هنوز نمی‌دانیم که آیا ویروس کرونا حین بارداری از مادر به جنین منتقل می‌شود یا خیر. ویروس کرونا تاکنون در مایعات واژن، خون بند ناف یا شیرمادر و همین طور درمایع آمنیوتیک یا جفت هم دیده نشده است.

کاشانی بیان کرد: بهترین کاری که مادران باردارمی‌توانند انجام دهند، رعایت تمام اقدامات ضرروی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا است. زنان باردار و بانوانی که تازه زایمان کرده‌‌اند درصورتی که احساس بیماری کنند، باید هرچه سریع‌تر از پزشک کمک بگیرید و تمامی دستورات پزشک متخصص یا ماما را با دقت رعایت کنند.

او گفت: زنان باردار باید کسی را به‌عنوان همراه در زمان زایمان نزدیک خود داشته باشند که این افراد نکات بهداشتی را باید کاملا رعایت کنند، مثلا توجه ویژه‌ای به پوشیدن ماسک در اتاق زایمان و شسشتوی مرتب دست‌ها داشته باشند.

کاشانی تصریح کرد: زنان باردار نباید از زمان و دوره زایمان بترسند. داشتن یک برنامه برای زایمان می‌تواند حس کنترل بیشتری را به مادران باردار، با توجه به شیوع بیماری کرونا دهد. انتظار می‌رود  بیمارستان‌ها درصورت سالم بودن مادر بعد زایمان، سریع‌تر از معمول مادر و نوزاد را ترخیص کنند که این موضوع در مناطق و بیمارستان‌های مختلف متفاوت است. خانم‌های باردار از ماما یا پزشک زنان خود بپرسند که در شرایط کرونا با توجه به وضعیت بدنی دقیقا به چه چیز‌هایی احتیاج دارند.

مراقبت‌های ویژه از نوزاد و مادر در شرایط کرونایی

او ادامه داد: بهتر است مادران بعد از زایمان در شرایط کرونایی اصلا بازدید کننده‌ای را نپذیرند و از افراد خانواده بخواهند که دست هایشان را بشویند. طبق تحقیقات، زنان باردار نسبت به سایر گروه‌های دیگر بیشتر در معرض خطر ابتلا به کرونا نیستند، اما باید همچنان دقت کنند. گفته شده که به دلیل تغییرات در بدن و سیستم ایمنی، زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری ممکن است دچار عفونت‌های حاد تنفسی شوند، بنابراین مهم است که بسیار مراقب خود باشند.

این متخصص زنان تصریح کرد: حتما زنان باردار از تماس با کسانی که علائم بیماری کرونا دارند، دوری کنند، تا حد امکان از وسایل نقلیه عمومی استفاده نکنند، در  فضا‌های عمومی  به‌خصوص  اماکن سربسته یا محدود حضور پیدا نکنند، از حضور در دورهمی‌ها با دوستان و خانواده پرهیز کرده و سایر اقدامات محافظتی شامل شستشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون و تمیز و ضدعفونی کردن سطوحی که در معرض تماس هستند را انجام دهند.

کرونا از طریق شیر مادر منتقل نمی‌شود

او در پایان اظهار کرد: تمامی تحقیقات نشان می‌دهند که ویروس کرونا از طری شیر مادر منتقل نمی‌شود، بنابراین مادران می‌توانند به این کار ادامه بدهند. در واقع این بهترین کاری است که برای نوزاد خود می‌توانند انجام دهند. اگر مشکوک به ابتلا به بیماری کرونا هستند، حتما  با پزشک در میان بگذارند و به دستورات او عمل کنند. مادرانی که از لحاظ جسمانی وضعیت خوبی دارند و می‌توانند به نوزاد خود شیر دهند، باید موارد احتیاطی ازجمله زدن ماسک در صورت امکان، شستن دست‌ها قبل و بعد از تماس با نوزاد و تمیز و ضدعفونی کردن سطوح را رعایت کنند. 

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: بیماری کرونا زنان باردار دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۲۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری عواقب معامله زمین‌هایی که به طور غیرقانونی تفکیک شده‌اند را به مردم اطلاع‌رسانی کند

تجملیان عضو شورای اسلامی شهر یزد گفت: اشخاصی که زمین‌های بزرگ را به شکل غیرقانونی تفکیک می‌کنند و همچنین افرادی که این زمین‌های تفکیک شده را خریداری می‌کنند، هر دو مرتکب عمل خلاف قانون می‌شوند؛ با این تفاوت که نفر اول سودش را می‌برد و گرفتاری‌هایش را برای خریداران دست دوم به بعد باقی می‌گذارد!

به گفته او: ضرورت دارد شهروندان قبل از خرید هر قطعه زمین در هر منطقه از شهر، به شهرداری و اداره راه‌وشهرسازی مراجعه کرده و از وضعیت زمین مورد نظر (نوع کاربری آن، نداشتن معارض، دارا بودن سند صحیح و ...) اطمینان حاصل کنند. در موارد بسیاری مشاهده می‌شود که سوداگران از بی‌اطلاعی مردم سوءاستفاده کرده و زمین‌هایی که کاربری‌های غیرمسکونی (بخصوص باغ) دارند را تفکیک غیرمجاز کرده و با قیمت پایین‌تر به فروش می‌رسانند. 

تجملیان تأکید کرد: همچنین از شهردار درخواست می‌شود طی جلساتی با مدیران محترم دادگستری، مقرر شود که دفاتر اسناد رسمی مکلف باشند از این به بعد در هنگام انواع معاملات، خریداران را به طور شفاف پیرامون عواقب و مسئولیت‌های ایشان در مورد حق و حقوق شهر و شهرداری مطلع ساخته و آنان را به طور دقیق توجیه نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • تصمیم مهم در مورد کارت ملی در سال 1403/ معاون رئیسی خبر داد
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی شد؟
  • رژیم صهیونیستی و همپیمانانش بدانند دیگر نمی‌توانند از عواقب جنایات خود فرار کنند
  • تولد نوزاد افغانستانی در آمبولانس تخت جمشید
  • گلایه داوران لیگ برتر درباره ابلاغ‌های دیرهنگام
  • رنج مضاعف بیماران؛ از آشوب در نوبت گرفتن تا خشونت‌های اتاق زایمان
  • تولد نوزاد آق قلایی در آمبولانس
  • تولد در آمبولانس ؛ نوزاد آق قلایی برای دیدن دنیا عجله داشت
  • مرگ مادران باردار چابهار در حال تکرار است/ دلیل آن چیست؟
  • شهرداری عواقب معامله زمین‌هایی که به طور غیرقانونی تفکیک شده‌اند را به مردم اطلاع‌رسانی کند