Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-19@20:34:12 GMT

کشورهای صدر درگیر کرونا

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۶۳۱۲۰

کشورهای صدر درگیر کرونا

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، همه‌گیری بیماری کووید ۱۹ همچنان در بیشتر کشورهای جهان ادامه دارد و طبق تازه‌ترین آمارها پنج میلیون و ۵۰۰ هزار و ۶۹۴ نفر در جهان به این بیماری مبتلا شده و ۳۴۶ هزار و ۷۲۶ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند. همچنین تاکنون حدود دو میلیون و ۳۰۲ هزار و ۹۱ نفر از مبتلایان به این بیماری بهبود پیدا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایالات متحده آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با کروناویروس قرار دارد و کشورهای برزیل و روسیه به ترتیب در رتبه دوم و سوم به لحاظ بالا بودن تعداد مبتلایان به این بیماری جای گرفته‌اند.

در حال حاضر بالاترین آمار مرگ و میر ناشی از این بیماری در ایالات متحده آمریکا، انگلیس و ایتالیا گزارش شده است. همچنین نیویورک از جمله شهرهایی در جهان است که بیشترین تعداد مبتلایان و فوتی‌های ناشی از این بیماری را به خود اختصاص داده است. طبق اعلام دانشگاه جانز هاپکینز، تاکنون حدود ۲۰۰ هزار نفر در این شهر به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده و حدود ۲۱ هزار و ۲۱۶ تن نیز فوت کرده‌اند.

بسیاری از کشورها محدودیت‌های اعمال شده به منظور کنترل و مهار کروناویروس را تاحدودی برداشته و در نظر دارند طی هفته‌های آینده سفرهای داخلی و بین المللی را برقرار سازند.

بنابر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنابر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. ایالات متحده یک میلیون و ۶۸۶ هزار و ۴۳۶ مبتلا، ۹۹ هزار و ۳۰۰ قربانی

۲. برزیل ۳۶۵ هزار و ۲۱۳ مبتلا، ۲۲ هزار و ۷۴۶ قربانی

۳. روسیه ۳۴۴ هزار و ۴۸۱ مبتلا، ۳۵۴۱ قربانی

۴. اسپانیا ۲۸۲ هزار و ۸۵۲ مبتلا، ۲۸ هزار و ۷۵۲ قربانی

۵. انگلیس ۲۵۹ هزار و ۵۵۹ مبتلا، ۳۶ هزار و ۷۹۳ قربانی

۶. ایتالیا ۲۲۹ هزار و ۸۵۸ مبتلا، ۳۲ هزار و ۷۸۵ قربانی

۷. فرانسه ۱۸۲ هزار و ۵۸۴ مبتلا، ۲۸ هزار و ۳۶۷ قربانی

۸. آلمان ۱۸۰ هزار و ۳۲۸ مبتلا، ۸۳۷۱ قربانی

۹. ترکیه ۱۵۶ هزار و ۸۲۷ مبتلا، ۴۳۴۰ قربانی

۱۰. هند ۱۳۸ هزار و ۹۱۷ مبتلا، ۴۰۲۴ قربانی

برزیل، دومین کانون شیوع کرونا در جهان

برزیل با ثبت بیش از ۳۶۵ هزار مورد ابتلا به کرونا تبدیل به دومین کانون شیوع کرونا در جهان پس از ایالات متحده تبدیل شده است.

بنا بر گزارش رویترز، وزارت بهداشت برزیل اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته حدود ۶۵۳ نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند که شمار قربانیان کرونا در این کشور آمریکای جنوبی را به ۲۲ هزار و ۶۶۶ تن رساند و برزیل پس از ایالات متحده به دومین کانون شیوع کرونا در جهان تبدیل شد.

وزارت بهداشت برزیل هم‌چنین اعلام کرد که تعداد کل موارد قطعی ابتلا به کرونا در این کشور با ثبت بیش از ۱۵ هزار مورد جدید تنها در روز یکشنبه به بیش از ۳۶۵ هزار نفر رسیده و این کشور را در رتبه‌ی دوم جهان پس از ایالات متحده قرار داده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ونزوئلا نماز عید فطر عید فطر فطریه گروه فرقان نفت ونزوئلا ویروس کرونا ابتلا به کرونا کشورهای جهان مبتلایان آمریکا برزیل ونزوئلا نماز عید فطر عید فطر فطریه گروه فرقان نفت ونزوئلا ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۳۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۳۰۰۰ بیمار مبتلا به هموفیلی در ایران

مدیر کانون هموفیلی ایران از شناسایی ۱۳ هزار بیمار مبتلا به هموفیلی در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر سعید بَرپَروَشان؛ مدیر کانون هموفیلی ایران با اشاره به 29 فروردین ماه روزجهانی هموفیلی، اظهار کرد: در ایران حدود 13 هزار بیمار هموفیلی شناسایی شده است؛ این بیماری یک اختلال خونریزی دهنده است که 13 فاکتور انعقاد خون در آن نقش دارد.

وی گفت: بیماری هموفیلی حدود 17 نوع دارد که در نوع فاکتورهای این بیماری فاکتور 8 و 9 مهم ترین فاکتور به شمار می‌آیند.

برپروشان به مهم‌ترین عامل موثر در ابتلا به بیماری هموفیلی اشاره و بیان کرد: هموفیلی یک اختلال ژنتیکی نادر است که بر توانایی بدن برای تشکیل لخته خون تأثیر می‌گذارد و منجر به خونریزی بیش‌ازحد می‌شود. این بیماری معمولا ارثی است و از مادر به فرزند منتقل می‌شود.

وی افزود: تامین دسترسی عادلانه به درمان و دارو یکی از مهمترین مطالبات جامعه هموفیلی ایران به خصوص در شهرستان‌های مختلف کشور است. 

مدیرکانون هموفیلی ایران به مشکلاتی که بیماران هموفیلی زن با آن مواجه هستند اشاره کرد و گفت: زنان هموفیلی با توجه به داشتن عادت‌های ماهیانه طولانی مدت، بیشتر در معرض خطر هستند و باید بسیار بیشتر مراقب بهداشت شخصی خود باشند.

وی با تاکید بر حمایت از بیماران هموفیلی گفت: سازمان غذا و دارو و دولت باید در برابر این موضوع اثبات مسئولیت و عدالت در توزیع دارو را ایجاد کند تا بتوان به حل مشکلات بیماران هموفیلی امیدوار شد.

وی همچنین به تاثیر کمک از طرف خیرین اشاره کرد و افزود: جهت ادامه کار درمانگاه‌های هموفیلی نیاز به حمایت شدید داریم و در حال مذاکره با بخش خصوصی و مسئولان هستیم البته واحد مسئولیت اجتماعی زرین رویا به منظور کمک به زنان مبتلا به هموفیلی بسته‌هایی را در نظر گرفته است.

وی افزود: در کنار این موضوع باید مشکلات مالی نیز برطرف شود تا بتوان برای حل مشکلات بیماران هموفیلی، اقدامات مناسبی را انجام دهیم و تجهیزات خود را کامل کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • شناسایی ۱۳۰۰۰ بیمار مبتلا به هموفیلی در ایران
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • چرا دچار وسواس می شویم/ بارزترین نشانه‌های وسواس
  • شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد