Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد خطر ابتلا به بیماری ام‌اس در میان ساکنان شهرها ۳۰ درصد بیشتر است.

به گزارش ایسنا، در این بررسی آمده است که ساکنان شهرها نزدیک به ۳۰ درصد بیش از افراد ساکن در مناطق روستایی احتمال دارد به بیماری ام‌اس مبتلا شوند.

براساس مطالعات انجام گرفته آلودگی هوا می‌تواند فاکتور خطرزایی در بروز این بیماری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان ایتالیایی اظهار داشتند: این موضوع به درستی شناخته شده است که بیماری‌های ایمنی از قبیل ام‌اس با فاکتورهای متعدد ژنتیکی و محیطی ارتباط دارد. همچنین این باور وجود دارد که آلودگی هوا طی چندین مکانیزم خطر ابتلا به بیماری ام‌اس را به همراه دارد و یافته‌های این تحقیق تایید کننده فرضیه‌های موجود است.

این بیماری خود ایمنی بیشتر در میان افراد ۲۰ تا ۴۰ ساله تشخیص داده می‌شود و در زنان بیش از مردان رایج است. همچنین احساس خستگی، مشکل در راه رفتن، احساس بی‌حسی، درد و گرفتگی ماهیچه‌ها می‌تواند از علائم این بیماری باشد.

در این بررسی محققان اطلاعات بیش از ۹۰۰ بیمار مبتلا به ام‌اس را در منطقه لومباردی در شمال غرب ایتالیا مورد بازبینی قرار دادند. به طور کلی، میزان ابتلا به بیماری ام‌اس در این منطقه طی ۵۰ سال گذشته افزایش ۱۰ برابری داشته و از ۱۶ مورد به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در سال ۱۹۷۴ به حدود ۱۷۰ مورد به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در سال ۲۰۲۰ رسیده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، محققان ایتالیایی مشاهده کردند: موارد ابتلا به بیماری ام‌اس در میان ساکنان بخش‌هایی با میزان آلودگی پایین کمتر بوده است. این درحالیست که در مناطق شهری که میزان آلودگی هوا بیشتر بوده خطر ابتلا به این بیماری ۲۹ درصد بیشتر بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیماری ام اس ام اس ابتلا به بیماری ام اس خطر ابتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۴۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاربران ایرانی در سال گذشته از کدام ایموجی‌ها بیشتر استفاده کردند؟

ایتنا - بررسی و تحلیل داده‌های کاربران ایرانی در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد که ایموجی‌های مربوط به احساسات مثل خنده و قلب با ۲۶ درصد بیشترین میزان استفاده را در میان کاربران فارسی‌زبان داشته‌اند.
بر اساس تحلیلی که لایف‌وب انجام داده، ایموجی شکلک خنده و قلب از محبوب‌ترین و پرتکرارترین ایموجی‌ها در شبکه‌های اجتماعی بوده‌اند.

پس از آن، نمادها با ۲۲ درصد و ایموجی‌های مربوط به افراد و اعضای بدن با ۱۴ درصد در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفته‌اند.

تحلیل ایموجی‌های پرکاربرد در هر شبکه اجتماعی نیز نکات جالب توجهی را آشکار می‌کند.

در شبکه‌های ایکس (توییتر سابق) و گروه‌های تلگرامی، شکلک خنده بیشترین استفاده را داشته است. این در حالی است که در اینستاگرام، شکلک چشم قلبی از محبوبیت بیشتری برخوردار بوده است.

در کانال‌های تلگرامی که بیشتر جنبه اطلاع‌رسانی و خبری دارند، استفاده از نمادها بر شکلک‌ها غالب بوده و در میان ۵ ایموجی پرکاربرد، هیچ شکلکی دیده نمی‌شود.
 
ایموجی قلب نیز یکی از محبوب‌ترین ایموجی‌های ایرانیان در اینستاگرام، ایکس و گروه‌های تلگرامی بوده است.

به طور کلی، ایموجی‌هایی که نمادی از قلب در آن‌ها وجود داشته، بسیار مورد توجه کاربران اینستاگرام قرار گرفته و در میان ۵ ایموجی پربازدید این شبکه، سه ایموجی قلب‌دار دیده می‌شود.

کارشناسان معتقدند استفاده گسترده از ایموجی‌های شادی و عشق نشان‌دهنده وضعیت روحی مثبت کاربران ایرانی در فضای مجازی است. آنها تاکید می‌کنند که این امر می‌تواند نمایانگر تلاش کاربران برای بیان عواطف مثبت در میان محدودیت‌های فضای واقعی باشد.

از طرف دیگر، تحلیلگران تفاوت رفتار کاربران در شبکه‌های مختلف را نیز نشانی از انعطاف‌پذیری و سازگاری آنها با محیط‌های متفاوت ارزیابی می‌کنند. آنها این توانایی را در عصر رسانه‌های نوین بسیار مهم و مفید می‌دانند.

دیگر خبرها

  • افزایش فضای سبز شهر فرانسوی با مشارکت ساکنان
  • ۷۰ درصد تصادفات نوروزی در جاده ها و ۳۰ درصد در شهرها رخ داده است
  • رژیم غذایی فستینگ ریسک این بیماری خطرناک را افزایش می‌دهد
  • افزایش 27 درصدی سفرهای نوروزی به مهاباد
  • افزایش ۵۹ درصدی میزان اسکان مسافران نوروزی در ایلام
  • چگونه هوای پاک را واقعی کنیم؟
  • کاربران ایرانی در سال گذشته از کدام ایموجی‌ها بیشتر استفاده کردند؟
  • مصرف داروی میگرن احتمال ابتلا به اتیسم را در نوزاد افزایش نمی دهد
  • هشدار متخصصان درباره همه‌گیری مرموز سرطان
  • مواد غذایی سرطان‌زا را بشناسید