Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  بنزین یکی از سوخت های هیدروکربنی است که از سال های دور در خدمت بشر است و با وجود محدودیت هایی که دارد تاکنون سوخت دیگری نتوانسته است جایگزین آن شود.قیمت این سوخت در کشورهای دنیا تفاوت چشمگیری دارد و ارزان ترین نوع آن در کشور ونزوئلا تولید می شود به گونه ای که قیمت آن لیتری ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۰۱ دلار تخمین زده شده است.

 

در حال حاضر این کشور به دلیل تحریم های سنگین آمریکا به مواد اولیه مورد نیاز برای تولید بنزین دسترسی ندارد و این اتفاق منجر به تولید بنزین با کیفیت بسیار پایین در این کشور شده است که قیمت این سوخت را در این کشور پایین آورده است و علاوه بر آن بی ارزش بودن پول ملی ونزوئلا در برابر دلار آمریکا یکی دیگر از دلایل ارزان بودن سوخت در این کشور است.

 

دومین کشوری که قیمت بنزین در آن بسیار پایین است کشور سودان است چراکه دولت این کشور یارانه مصرف بنزین را پرداخت می کند و بنزین را با قیمت پایین تری به دست مردم می رساند با اینحال دولت سودان قصد دارد یارانه بنزین را قطع کند که این اقدام منجر به تظاهرات گسترده ای در این کشور شده است و در حال حاضر قیمت بنزین در این کشور ۰.۱۳ دلار است.

 

سومین کشوری که قیمت این سوخت در آن بسیار پایین است کشور ایران است که این قیمت پایین را می توان در نتیجه پرداخت یارانه دولت در مصرف بنزین دانست که بنزین را به قیمت کم تر به دست مشتری می رساند و همچنین پایین بودن ارزش پول ملی ایران در بابر دلار یکی دیگر از دلایل ارزان بودن بنزین در کشور است و در حال حاضر قیمت بنزین در کشور با نرخ ازاد ۳ هزار تومان و با احتساب یارانه هزار و ۵۰۰ تومان است.

 

در این میان کشورهایی در دنیا هستند که قیمت بنزین در آن ها بسیار بالا است به گونه ای که استفاده از آن به صرفه نیست؛ یکی از این کشورها که گران ترین بنزین دنیا را دارد کشور زیمباوه است.دولت زیمباوه اخیرا برای مقابله با تجارت های غیرقانونی و کمبود ها در این کشور قیمت سوخت را بالا برده است به گونه ای که قیمت بنزین در آن طی یک بازه زمانی کوتاه سه برابر شده است که اعتراطات گسترده ای را به وجود آورده است و در نتیجه آن در حال حاضر قیمت بنزین در این کشور به لیتری ۳.۳۲ دلار رسیده است.

 

هنگ کنگ دومین کشور دنیا است که قیمت بنزین در آن سر به فلک کشیده است؛ دولتمردان این کشور برای کاهش استفاده از خودرو شخصی و ترویج مردم به سمت استفاده از وسایل نقلیه عمومی مالیات های سنگینی بر روی این سوخت وضع کرده اند و با وجود اینکه قیمت این سوخت از سال ۲۰۱۸ تاکنون کاهش یافته است اما همچنان این کشور رتبه دوم گران ترین بنزین دنیا را دارد به گونه ای که قیمت بنزین در آن لیتری ۲.۰۶ دلار است.

 

سومین کشوری که بنزین در آن بسیار گران است کشور فرانسه است به طور کلی همه چیز در فرانسه گران است و بالا بودن قیمت بنزین در این کشور به چشم نمی آید؛ قیمت بنزین در این کشور لیتری ۱.۹۸ دلار است.

 

ارانیکو

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: سوخت تحریم اقتصاد آمریکا جام نیوز بنزین قیمت بنزین در این کشور قیمت بنزین در آن قیمت این سوخت گونه ای حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۴۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا به‌زودی تمام گوشی‌ها گران می‌شوند؟

ایتنا - زلزله‌ای که ماه اخیر در تایوان رخ داد و افزایش قیمت برق مصرفی در این کشور موجب شده تا این شرکت علاوه بر افزایش قیمت تولیدات خود در خارج از تایوان، به فکر گران کردن آن‌ها در داخل تایوان نیز بیفتد. این مسئله قطعا به گران شدن عمده گوشی‌ها در آینده‌ای نزدیک منتهی خواهد شد.
مدیرعامل TSMC، یکی از بزرگ‌ترین کمپانی‌های تراشه‌ساز جهان، از افزایش قیمت تراشه‌هایی که خارج از تایوان تولید می‌کنند، خبر داد که اگر چنین اتفاقی بیفتد تمام گوشی‌هایی که از تراشه‌های این شرکت استفاده می‌کنند شامل این افزایش قیمت خواهند شد.

سی‌سی وی، مدیرعامل TSMC، در گزارش درآمدزایی اخیر شرکتش گفت: «اگر مشتری درخواست تولید در منطقه جغرافیایی خاصی را داشته باشد، باید بخشی از هزینه‌های اضافی را تقبل کند. در شرایط کنونی جهان، هزینه‌ها برای همه ازجمله TSMC، مشتریان و رقبای ما، بالاتر خواهد رفت.»

فایننشال‌تایمز ضمن تایید نظریه سی‌سی وی، عنوان کرد که تولید تراشه در خارج از تایوان، برای TSMC گران‌تر تمام می‌شود و افزایش قیمت فروش از سوی این شرکت کاملا منطقی است. این در حالیست که بیش‌از ۹۰ درصد از پیشرفته‌ترین محصولات نیمه‌هادی جهان در تایوان ساخته می‌شوند.

 
شرکت تراشه‌سازی TSMC علاوه بر کارخانه‌های فعالی که در تایوان و ژاپن دارد، ماه گذشته جدیدترین کارخانه خود را در آریزونای آمریکا افتتاح کرد و چندین کارخانه دیگر نیز در این ایالت در دست ساخت دارد. همچنین کارخانه‌ای در آلمان نیز به نام این کمپانی به‌زودی راه‌اندازی خواهد شد.

این شرکت مبلغ ۶.۶ میلیارد دلار از ایالات متحده کمک مالی دریافت خواهد کرد و در ازای آن متعهد شده که میزان سرمایه‌گذاری خود در این کشور را از ۲۵ میلیارد دلار به ۶۵ میلیارد دلار برساند.

زلزله‌ای که ماه اخیر در تایوان رخ داد و افزایش قیمت برق مصرفی در این کشور موجب شده تا این شرکت علاوه بر افزایش قیمت تولیدات خود در خارج از تایوان، به فکر گران کردن آن‌ها در داخل تایوان نیز بیفتد. این مسئله قطعا به گران شدن عمده گوشی‌ها در آینده‌ای نزدیک منتهی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • چرا به‌زودی تمام گوشی‌ها گران می‌شوند؟
  • ادعای حمله اسرائیل به ایران، طلا را گران کرد!
  • تقاضای بنزین دولتی برای تاکسی های اینترنتی
  • ادعای حمله اسرائیل به ایران قیمت طلا را گران کرد
  • (عکس) تویوتا کمری محبوب ایرانیان ارزان‌تر از چینی‌های بازار ایران!
  • کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟
  • مالک گران‌ترین خانه جهان چه کسی است؟
  • سکه امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ گران شد یا ارزان ؟
  • پیچ و مهره گران شد، تاثیر افزایش قیمت دلار بر پیچ و مهره
  • بیشترین شعاع انفجار متعلق به کدام بمب است؟! شعاع انفجار انواع بمب‌های معروف دنیا را ببینید + ویدئو