Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه رای الیوم نوشت: ورود نفتکش‌های ایران به سواحل ونزوئلا سیلی محکمی به صورت ترامپ بود و تهدید ایران به واکنش شدید در خلیج فارس در صورت تعرض به نفتکش‌ها، جواب داد تا نقطه آغازی برای فروپاشی سیاست تحریم‌های آمریکا باشد.‌

در این مطلب آمده است: نمی‌دانیم احساس دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در حالی که ورود نخستین نفتکش ایرانی به یکی از بندر‌های ونزوئلا را می‌شنید چه بود، اقدامی که به چالش کشیدن آشکار تهدید‌های او و شکستن محاصره ظالمانه و گرسنه نگه داشتن مردم ونزوئلا به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما خوب می‌دانیم احساس او احساس یک فرد شکست‌خورده و ذلیل بود که تهدیدهایش برای توقیف این کشتی و چهار کشتی دیگر که در راه هستند برای ترساندن ایران و جلوگیری از همبستگی با دوستان ونزوئلایی و حمایت از رئیس جمهور منتخب و شجاع آن و شکستن محاصره آمریکا و برطرف کردن نیاز کاراکاس به بنزین و گازوئیل، بی‌ثمر ماند.

تفاوت اساسی بین ایران و آمریکا این است که اولی فرآورده‌های نفتی را برای یک ملت تحت محاصره می‌فرستد و رهبرش یک «نه» بزرگ به تلاش‌های آمریکا برای مطیع کردنش می‌گوید، اما دومی یعنی آمریکا نیرو‌های مزدور را در تلاشی مایوسانه برای سرنگون کردن نیکلاس مادورو می‌فرستد و یکی از مزدوران خود را به جای او در راس قدرت منصوب می‌کند.

وقتی نیروی دریایی انگلیس جرأت به خرج داد و یک سال قبل نفتکش ایرانی را که برای شکستن تحریم‌های آمریکا به سوی سوریه می‌رفت در تنگه جبل الطارق توقیف کرد قایق‌های ایرانی کمتر از یک هفته یک نفتکش انگلیسی را در آب‌های خلیج (فارس) توقیف و یک نفتکش دیگر را هم جلوی چشم و گوش رزمناو‌های آمریکا تفتیش کردند و نیرو‌های آمریکایی جرأت دخالت برای جلوگیری از این توقیف را نیافتند. آن زمان ترامپ روی زخم انگلیس نمک پاشید و گفت ناوگان‌های آمریکا فقط از کشتی‌های آمریکایی حمایت می‌کنند و به این ترتیب سیلی محکمی به صورت متحدان انگلیسی خود زد که نفتکش ایرانی را به دستور خود او توقیف کرده بودند.

در ادامه این مطلب آمده است: سیاست اعمال تحریم‌های آمریکا در ونزوئلا، ایران و سوریه شکست خورده است و به زودی در چین و روسیه هم شکست خواهد خورد، زیرا نشانگر تکبر قدرت و استکبار است هرچند کم کم اثر خود را از دست می‌دهد و کل جهان را ضد خود متحد می‌کند و ضربات قوی و دردناکی به هیبت آمریکا می‌زند و نفرت از آن را در میان بیشتر ملت‌های جهان عمیق می‌کند، زیرا تحریم‌ها غیرقانونی است و نقض قانون بین‌المللی به شمار می‌رود.

این اقدام شجاعانه ایران در همبستگی با دوست و متحد ونزوئلایی خود نشان می‌دهد کشور‌هایی هستند که تهدید‌های آمریکا آن‌ها را نمی‌ترساند و آماده رویارویی نظامی برای دفاع از دوستان و متحدان خود و کرامت آن‌ها هستند که بخشی اصیل از کرامت خودشان و نیز دفاع از حق خود و آن‌ها برای داشتن حداقل زندگی شرافتمندانه به شمار می‌رود.

ورود این کاروان از نفتکش‌های ایرانی به بندر‌های ونزوئلا بزرگترین شکست برای استکبار آمریکاست و قطعا مقدمه‌ای برای سایر شکست‌های مشابه به ویژه در آب‌های خلیج (فارس) و دریای عمان خواهد بود، البته در صورتی که آمریکا جرأت به خرج دهد و ایران را تحریک کند. قبلا هم پهپاد غول‌پیکر آمریکایی گلوبال هوک از ارتفاع ۲۰ کیلومتری با موشک ایرانی هدف قرار گرفته است، چون حریم هوایی ایران را بر فراز تنگه هرمز نقض کرد و ممکن است این صحنه باز هم با توجه به تنش‌زایی کنونی آمریکا تکرار شود.

رای الیوم در پایان نوشت: این لحظه بزرگ از همبستگی دو کشور است که بینی ترامپ و کابینه او را به خاک مالید و به ملت‌های تحت تحریم آمریکا نشان داد کسانی هستند که با شجاعت و مردانگی در برابر آمریکا می‌ایستند و نه می‌گویند. امر بر آمریکا و رئیس جمهور آن مشتبه شد، چون گمان کردند ونزوئلا در برابر آن‌ها سر خم می‌کند و یک مزدور را به عنوان رئیس جمهور می‌پذیرد. اما ونزوئلا و کشور‌های محور مقاومت با دیگرانی که در برابر خواسته‌های ذلت‌بار ترامپ تسلیم می‌شوند و صد‌ها میلیارد دلار به او می‌دهند، فرق می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکای لاتین نفتکش ایرانی نیکلاس مادورو رئیس جمهور تحریم ها نفتکش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۴۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی

با بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا، این کشور آمریکای جنوبی در تلاش برای سرعت بخشیدن به روند فروش نفت خود به ارز دیجیتالی است.   به گزارش ایسنا، وزارت خزانه‌داری آمریکا هفته گذشته، به مشتریان و تامین کنندگان شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا تا ۳۱ مه فرصت داد تا مبادلات مالی خود تحت مجوز عمومی را که تمدید نکرده است، تکمیل کنند. این اقدام، تولید و صادرات نفت را برای ونزوئلا، دشوارتر خواهد کرد زیرا شرکت‌ها برای همکاری با ونزوئلا، باید دست نگه داشته و تک به تک، از دولت آمریکا مجوز دریافت کنند.   شرکت PDVSA از سال میلادی گذشته، به تدریج در حال جابجایی فروش نفت به ارز دیجیتالی یواس‌دی‌تی (USDT) بوده که به تتر هم معروف است و ارزشش به دلار آمریکا مرتبط است و برای حفظ ارزش ثابت، طراحی شده است.   رویترز به نقل از سه منبع آگاه نوشت: شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا به دنبال تسریع استفاده از این ارز دیجیتالی است تا ریسک بلوکه شدن درآمد حاصل از فروش نفت در حساب‌های بانکی خارجی، کاهش پیدا کند.   پدرو تله‌چیا، وزیر نفت ونزوئلا هفته گذشته به رویترز گفته بود ما از ارزهای مختلفی استفاده می‌کنیم و در بعضی از قراردادها، ارزهای دیجیتالی ممکن است شیوه پرداخت مورد ترجیح باشد.   صادرات نفت ونزوئلا در دوران تعلیق موقتی تحریم‌های آمریکا افزایش یافت و در مارس، به حدود ۹۰۰ هزار بشکه در روز رسید که بالاترین میزان در چهار سال گذشته است.   تا پایان سه ماهه اول، شرکت نفتی PDVSA، بسیاری از قراردادهای نفتی نقدی را به مدلی تغییر داد که خواستار پیش پرداخت برای نیمی از ارزش محموله به تتر بود.   این شرکت همچنین از مشتریان جدیدی که به دنبال معاملات نفتی هستند، خواسته است رمزارز در کیف دیجیتالی داشته باشند. به گفته یکی از این منابع آگاه، این الزام حتی در بعضی از قراردادهای قدیمی قید شده که به طور خاص، به وضعیت استفاده از تتر اشاره نکرده بودند.   در اکتبر که واشنگتن، مجوز ۶ ماهه به شرکت‌های بازرگانی و مشتریان شرکت PDVSA برای همکاری با این شرکت نفتی صادر کرد، اکثر آنها برای عمل به الزام مبادلات دیجیتالی، به واسطه‌ها متوسل شدند.   شرکت PDVSA ونزوئلا از سال ۲۰۲۰ که آمریکا، تحریم‌های ثانویه را برای ونزوئلا اعمال کرد، برای فروش نفت خود به خصوص به چین، به واسطه‌ها متکی بوده است.   بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران نفت انتظار دارند حتی اگر واشنگتن، مجوزهای تکی به شرکت‌ها برای فعالیت در ونزوئلا اعطا کند، تولید، صادرات و درآمد نفتی این کشور به زودی، محدود خواهد شد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • اردن خود را متعهد به تأمین امنیت رژیم صهیونیستی می‌داند
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • فیلم| تمجید فیلسوف اهل سنت از سیلی ایران به اسرائیل
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • تأکید قاطع «مادورو» بر مخالفت با قیمومیت آمریکا و تحریم‌های جدید
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ
  • ورود اولین گروه عمره گزار ایرانی به مدینه | عکس