Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@15:20:09 GMT

تولید واکسن کرونا در انگلیس با چالش روبرو شد

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۶۴۸۲۸

تولید واکسن کرونا در انگلیس با چالش روبرو شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای نیوز،یکی از محققان توسعه دهنده واکسن ویروس کرونا در دانشگاه آکسفورد معتقد است شانس موفقیت واکسن فقط ۵۰ درصد است زیرا تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در انگلیس در حال کاهش است.

محققان انستیتوجنر متعلق به دانشگاه آکسفورد در ژانویه ۲۰۲۰ فعالیت برای ساخت واکسن کووید۱۹ را آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آدرین هیل مدیر این انستیتو با توجه به کاهش تعداد مبتلایان به کووید۱۹ در این اواخر، معتقد است بیماران کافی برای آزمایش واکسن وجود نخواهد داشت.

او در مصاحبه ای با روزنامه ساندی تلگراف گفت: این مسابقه ای علیه ویروسی در حال ناپدید شدن و زمان است. ما قبلا اعلام کردیم احتمال تولید یک واکسن موثر تا ماه سپتامبر ۸۰ درصد است. اما در حال حاضر شانس دستیابی به نتیجه فقط ۵۰ درصد است.

آزمایش اولیه این واکسن که ChAdOx۱ nCoV-۱۹ نام دارد با حضور ۱۶۰ داوطلب ۱۸تا۵۵ ساله انجام شده است. اکنون قرار است فاز دوم و سوم آزمایش واکسن با حضور ۱۰ هزار و ۲۶۰ نفر انجام شود. همچنین در مراحل جدید آزمایش، بازه سنی شرکت کنندگان شامل کودکان و سالمندان نیز می شود.

اما به گفته محققان اگر تعداد افرادی که به ویروس مبتلا می شوند، کافی نباشد، شواهد لازم برای موثر بودن واکسن و استفاده گسترده از آن فراهم نمی شود.

کد خبر 4933745 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: واکسن ویروس کرونا انگلیس ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان فناوری نانو نوآوری اینترنت فناوری فضایی تولید صندوق نوآوری و شکوفایی هوش مصنوعی گوشی هوشمند محمد جواد آذری جهرمی امنیت اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۴۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ابرخازن با ساندویچ کردن یک ژل بین دو لایه گرافن

به گزارش خبرگزاری مهر، تصور کنید اگر تلفن شما همیشه روشن باشد و داده‌ها را پردازش کند، باتری آن چه مدت دوام خواهد داشت؟ سه ساعت؟ یک ساعت؟ نسل بعدی ادوات الکترونیکی نیازمند این نوع پردازش‌ها بود یعنی به صورت دائمی لازم است که کار کنند که این به معنای نیاز به مصرف دائمی انرژی است. باتری‌های فعلی توان تامین چنین نیازی را ندارند.

ابرخازن‌ها می‌توانند مقادیر بیشتری انرژی را در همان فضای قبلی باتری‌ها ذخیره کنند. یکی از مشکلات ابرخازن‌ها فقدان قابلیت انعطاف‌پذیری آن‌ها است. به تازگی محققان دانشگاه دوک و موسسه فناوری ماساچوست، موفق به ساخت ورق‌های گرافنی شدند که علاوه بر استحکام بالا از انعطاف‌پذیری نیز برخوردار هستند. این گروه نتایج یافته‌های خود را در نشریه Scientific Reports منتشر کردند.

گرافن از لایه‌ای اتم‌های کربن به ضخامت یک اتم ضخامت ساخته شده است. برای ایجاد ابرخازن، این گروه لایه‌ای از ژل منعطف را بین دو ورق گرافن به صورت ساندویچی قرار دادند. با این کار ساختاری منعطف برای تولید ابرخازن ساخته شد.

چنین ابرخازنی اگر نیاز به خم شدن داشته باشد گرافن به راحتی می‌تواند تغییر حالت دهد. ساختار ساندویچی گرافنی را می‌توان تا هشت برابر حالت اولیه خود کشید بدون این که عملکرد آن دستخوش تغییر شود. نتایج نشان داد که تا هزار بار می‌توان این ساختار را کشید و دوباره صاف کرد بدون این که آسیبی ببیند.

این تیم اعلام کرد که این ساختار گرافنی قادر است حسگرها و باتری‌ها را نیز متحول کند. آزمایشگاه‌های دیگری نیز در حال حاضر روی گرافن کار می‌کنند. به عنوان مثال، در دانشگاه جورج واشنگتن، محققان گرافن را با نانولوله‌های کربنی مخلوط کرده تا جوهر ایجاد کنند. این جوهر عملکردی شبیه به همان ژل را در تحقیقات محققان دانشگاه دوک دارد.

طبیعت فوق‌العاده نازک گرافن باعث می‌شود که استفاده از آن برای لوازم الکترونیکی پوشیدنی مناسب باشد. فناوری پوشیدنی می‌تواند روزی مستقیم در لباس ما بافته شود یا در بدن ما تعبیه شود. برای چنین کاری، گرافن بسیار مفید و موثر است.

کد خبر 6080701 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: میزان ذخایر سرم و تولید واکسن روتاویروس
  • تولید برق با الهام از کرکس (+عکس)
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • تولید ابرخازن با ساندویچ کردن یک ژل بین دو لایه گرافن
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی افتتاح شد