Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، نعمت‌اله ترکی، با تاکید بر حفظ، تثبیت و پایداری اشتغال موجود، تکمیل واحدهای تولیدی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و همگرایی و همسویی نظام بانکی به عنوان اولویت های مدیران و دستگاه‌های اجرایی سطح استان تهران در سال ۱۳۹۹ افزود: در راستای تحقق اولویت‌های تعیین شده احداث و جایگزینی ۲۲ بیمارستان جدید با بیمارستان‌های قدیمی در سطح شهرستان‌های استان تهران به ویژه در شهر تهران در دستور کار قرار گرفته است و در برنامه بودجه نیز این موضوع به خوبی پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با بهره‌برداری از این بیمارستان‌ها حدود ۸۰۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه استان تهران اضافه خواهد شد. در حال حاضر سه بیمارستان در شهرستان‌های قدس، ملارد و شهریار آماده بهره‌برداری و بیمارستان اسلامشهر نیز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی تاکید کرد: در سال ۱۳۹۸ با توجه به شیوع کرونا ویروس در حوزه بهداشت و درمان هزینه‌کرد زیادی داشته‌ایم و حدود ۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه بهداشت و درمان هزینه کردیم و با توجه به شرایط موجود هزینه‌های این بخش ادامه دارد. استان تهران در حوزه سرانه بهداشت نسبت به سایر استان‌ها دارای عقب ماندگی است که مقرر شده تا سال ۱۴۰۰ به عنوان تعهد این عقب افتادگی جبران شود و سرانه حوزه بهداشت در استان تهران به میانگین کشوری برسد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تدوین نقشه راه استان تهران برای سال جاری اشاره کرد و افزود: اولویت‌های ده گانه‌ای برای نقشه راه این استان در سال جهش تولید تدوین شده که استان تهران براساس این اولویت‌ها در سال ۹۹ حرکت خواهد کرد. با توجه به شرایط اقتصادی که به واسطه شیوع کرونا ویروس در کل کشور پدید آمد و استان‌های سراسر کشور را با نقص‌ها و کمبودهایی در حوزه تولید مواجه کرد، برنامه‌های ویژه‌ای برای جبران کمبودها برنامه ریزی شد تا با ایجاد تحول در شرایط اقتصادی در راستای جهش تولید داخلی و ملی اقدامات موثری انجام شود.

وی افزود: استان تهران با ۳۵ هزار واحد تولیدی، ۲۰ درصد اقتصاد کشور و ۶۰ درصد تأمین مالیات کشور را برعهده دارد، لذا شرایط خاصی دارد. بنابراین با تحول اقتصاد این استان می‌توان شاهد تحول اقتصاد کشور بود؛ لذا برای تحقق جهش تولید در استان تهران، اصلاح ساختار تولید با محوریت بخش خصوصی، توسعه کارگاه های خرد و افزایش تولید کالاهای ایرانی در بازارهای داخلی در دستور کار قرار گرفته است.

ترکی از اجرای ۶۳ پروژه اولویت‌دار برای تحول در اقتصاد استان تهران خبر داد و افزود: این پروژه‌ها در بخش‌های کشاورزی و دامپروری، صنعت و معدن، گردشگری، انرژی و دانش بنیان است که مجموع سرمایه‌گذاری‌های پیش بینی شده در این پروژه‌ها ۵۷ هزار میلیارد ریال و تعداد ۲۲هزار و ۳۳۲ اشتغال مستقیم از این پروژه‌ها ایجاد خواهد شد. به این ترتیب مجموع سرمایه‌گذاری‌های پیش بینی شده نزدیک به ۶۰ درصد آورده بخش خصوصی خواهد بود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: استان تهران بیمارستان سازمان مدیریت و برنامه ریزی مالیات ویروس ویروس کرونا اخبار کرونا استان تهران اولویت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۴۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۸ واحد جدید مرغداری در شهرستان فنوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان،محمدنبی یزدانی گفت: این هشت واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی جدید با سرمایه گذاری ۸۰۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی  با ظرفیت ۱۶۰ هزار قطعه در دوره و تولید سالیانه هزار و ۴۰۰ تن گوشت مرغ در سطح شهرستان فنوج در حال احداث است.

وی پیشرفت فیزیکی واحد‌های در دست اجرا را ۵۰ تا ۹۵درصد اعلام کرد و افزود:با احداث و بهره برداری این هشت واحد مرغداری، شهرستان فنوج به خودکفایی در تولید گوشت مرغ می‌رسد.
یزدانی تصریح کرد: ۲۶ مورد مجوز احداث مرغداری جدید صادر شده و منتظر تحویل زمین است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فنوج افزود: سال قبل، درسه واحدصنعتی پرورش مرغ گوشتی بیش از ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی شده و با این میزان جوجه ریزی، حدود ۷۰۰ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شد.

وی افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی، در مرغداری‌های شهرستان فنوج قابلیت پنج دوره جوجه ریزی وجود دارد.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۱۳.۵ میلیون تن گندم در سال جاری
  • پیش بینی تولید ۱۳.۵ میلیون تن گندم در سال جاری
  • تقویت و توسعه حوزه‌های مختلف دانشگاه آزاد مرودشت در سال جاری
  • شناسایی ۱۸ ظرفیت جدید سرمایه گذاری در بخش آب استان
  • عرضه سهام بیواتانول باشت در بورس
  • اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی برای احداث فضای سبز بیشه خزایی
  • اظهارنظر آنتونلی درباره رانندگی با خودروی فرمول یک
  • تسریع صدور مجوزها در سازمان غذا و دارو
  • سازمان انتقال خون هیچ جایگزینی ندارد
  • احداث ۸ واحد جدید مرغداری در شهرستان فنوج