Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-20@15:25:27 GMT

یک مطالعه دیگر ثابت کرد بهبودیافتگان ناقل نیستند

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۶۵۰۴۹

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،  تهدید بودن بهبودیافتگان بیماران کرونایی برای سایر افراد، از جمله دغدغه‌ها و چالش‌هایی است که محققان زیادی را در سراسر دنیا بر آن داشته تا به تحقیق پیرامون صحت این مسئله بپردازند. این موضوع تا حدی جدی است که بیمارستان‌ها را برای ترخیص بیماران با تردید مواجه کرده است؛ اما به تازگی پزشکان و محققان کشور سنگاپور مطالعه‌ای را انجام داده‌اند که به نتایج جالبی در این  زمینه دست یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این مطالعه، بیمارستان‌ها می‌توانند بیماران مبتلا به ویروس کرونا را زودتر مرخص کنند.
افراد مبتلا می‌توانند پس از ۱۱ روز با خیال آسوده ترخیص شوند

بر اساس این مطالعه، مبتلایان به کووید ۱۹ پس از ۱۱ روز هیچ تهدیدی برای انتقال ویروس کرونا به فرد دیگر محسوب نمی‌شوند. متخصصان بیماری‌های عفونی سنگاپور با آزمایش ۷۳ بیمار کرونایی با قاطعیت اعلام کردند که افراد مبتلا می‌توانند پس از ۱۱ روز با خیال آسوده ترخیص شوند. به اعتقاد آن‌ها این مطالعه رؤسای بیمارستان‌ها را ترغیب می‌کند تا هنگام ترخیص منابع خود را آزاد کنند. اکثر بیمارستان‌ها برای اطمینان از بهبودی بیماران به دو آزمایش منفی نیاز دارند.

بر اساس داده‌های جمع‌آوری شده توسط محققان، دوره عفونت دو روز قبل از بروز علائم در افراد مبتلا آغاز شده و حدود ۷ الی ۱۰ روز پس از شروع علائم هم ادامه می‌یابد.

طبق بررسی‌های انجام شده بر روی وضعیت افراد مبتلا در این مطالعه، تکثیر ویروس فعال پس از هفته اول به سرعت کاهش یافته و ویروس زنده در هفته دوم بیماری دیگر مشاهده نشد، از این رو می‌توان گفت افراد بهبود یافته دیگر یک تهدید برای انتقال ویروس به سایرین محسوب نمی‌شوند.

به گفته محقق اصلی این مطالعه، تحقیق بر روی این موضوع هنوز ادامه دارد و باید داده‌های بیشتری به دست آید، اما نتیجه فرق چندانی نخواهد داشت و این مطالعه بر اساس استدلال‌های علمی محکم است.

گرچه سازمان جهانی بهداشت دوره نقاهت بیماران کرونایی و پایداری این ویروس را ۱۴ روز اعلام کرده است، اما بسیاری از دانشمندان جهان معتقدند متوسط دوره نقاهت در بیماران کرونایی ۸ روز است و اگر علائم بیمار جدی بوده و نیاز به دستگاه تهویه باشد، مدت زمان بهبودی دو برابر یعنی ۱۶ روز خواهد بود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: بیمارستان ها افراد مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۵۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض روزنامه شهرداری تهران به حس «نوع‌دوستی» به زباله‌گردها؛ آن‌ها بیچاره نیستند، درآمد‌های چند ده میلیونی دارند

روزنامه همشهری در مطلبی تاکید کرد که باید نگاه شهروندان به زباله‌گرد‌ها اصلاح شود!

این روزنامه نوشت: داستان خیلی سر راست است؛ مافیای زباله، کودکان، معتادان متجاهر، بی‌خانمان‌ها و حتی زنان را جذب می‌کند و سر مخازن زباله موجود در شهر می‌فرستد و آن‌ها بعد از ساعت‌های طولانی خیابان گردی و فرورفتن تا کمر در مخازن زباله و کشف ده‌ها کیلو پسماند خشک به محل مخفی دپوی این زباله‌ها می‌روند و آخر هر‌ماه در مقابل میزان زباله‌ای که تحویل می‌دهند، دستمزد می‌گیرند. حداقل ۱۰ میلیون و در خوشبینانه‌ترین حالت ۱۵ میلیون پولی است که آن سرکرده مافیا به این افراد می‌دهد.

این در حالی است که هر زباله‌گرد برای مافیا حداقل ۲۰ میلیون و حداکثر ۵۰ میلیون تومان سود و منفعت دارد. همین است که از هر ترفندی برای توقف طرح‌های ساماندهی و مدیریت مسائل و معضلات مربوط به پسماند‌های خشک، استفاده می‌کنند. مدیریت شهری با علم به این موضوع تصمیم گرفته با مافیای پسماند، اساسی برخورد کند و قطعا هیچ‌چیزی نمی‌تواند مانع این تصمیم و سیاست شود.

متأسفانه شهروندان ما به‌دلیل حس نوع‌دوستی که دارند، گمان می‌کنند همه زباله‌گردها، افراد بیچاره و نیازمندی هستند، اما این نگاه درست نیست؛ برخی از این افراد درآمد‌هایی چند‌ده‌میلیونی دارند. نکته مهم این است که برخی از این زباله‌گرد‌ها ممکن است ۵۰ میلیون تومان درآمد داشته باشند و بخش اعظم این درآمد به جیب مافیا برود. این مافیا در پشت پرده است.

ما نیاز داریم که این نگاه شهروندان را اصلاح کنیم؛ به همین دلیل اعلام کرده‌ایم که تمام زباله‌گرد‌های شهر تهران با همان حقوق طبقه‌بندی مشاغل برای پاکبانی استخدام خواهند شد تا از این طریق معاش این افراد تأمین شود.

دیگر خبرها

  • جوانان بیش تری به سرطان مبتلا می‌شوند آیا می‌توانم ریسک خود را کاهش دهم؟
  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • اعتراض روزنامه شهرداری تهران به حس «نوع‌دوستی» به زباله‌گردها؛ آن‌ها بیچاره نیستند، درآمد‌های چند ده میلیونی دارند
  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • فلاحت‌زاده: شمس‌آذر در خانه با انگیزه و زهردار نشان داده/ بسیاری از افراد باشگاه استقلال فوتبالی نیستند
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • افسردگی شدید میان اعضای یک خانواده منتقل می‌شود
  • آنتی بیوتیک ها در تسکین سرفه موثر نیستند
  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس