Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم شیروان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: ما نباید نظر خودمان را شرط کنیم که هر کسی رئیس مجلس شد نباید وارد انتخابات ریاست جمهوری شود، زیرا این اقدام فرصت‌سوزی است.

به گزارش مهر، علی جدی، با اشاره به در پیش بودن انتخابات هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: نیروی میدانی و جهادی بودن یکی از ویژگی‌هایی است که رئیس مجلس باید دارا باشد تا بتواند اولویت‌های اعلام شده توسط رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب را دنبال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شیروان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: رئیس مجلس باید بتواند جایگاه نظارتی این نهاد را تقویت کرده و مجلس را دوباره به رأس امور برگرداند، زیرا در مجالس گذشته این جایگاه متزلزل شده است.

وی تعامل با تمام نماینده‌ها را دیگر ویژگی رئیس مجلس دانست و افزود: همه نمایندگان، نماینده‌های مردم هستند و رئیس مجلس نباید این فکر را کند که چون جایگاه ریاست را اخذ کرده، از دیگر نماینده‌ها بالاتر بوده و اختیارات ویژه‌ای دارد.

جدی با تاکید بر رعایت آئین نامه‌های داخلی مجلس و استفاده از نظرات تمام نماینده‌ها گفت: با رعایت این شاخص‌ها می‌توانیم امید داشته باشیم فردی که انتخاب می‌شود بتواند تغییراتی در روند مجلس به وجود آورد و مشکلات مردم را دنبال کند.

نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به الزام رئیس مجلس به اینکه چهار سال در پست ریاست بماند، تصریح کرد: این درخواست هیچ منطقی ندارد، زیرا ما نباید نظر خودمان را شرط کنیم که هر کسی رئیس مجلس شد نباید وارد انتخابات ریاست جمهوری شود. این تصمیم یک فرصت‌سوزی و نیروسوزی است، زیرا ممکن است سال بعد جریان انقلاب تصمیم گرفتند همین فرد رئیس مجلس در انتخابات نیز شرکت کند، اما نباید از اکنون قضاوت و محدودیت ایجاد کرد.

لینک کوتاه: asriran.com/0033x5

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مجلس انتخابات مجلس شورای اسلامی نماینده ها رئیس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۵۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رسانه‌ها از ترامپ و بایدن برای برگزاری مناظره

شماری از رسانه‌های آمریکایی خواستار موافقت علنی جو بایدن و دونالد ترامپ برای برگزاری مناظره‌های انتخاباتی شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شماری از رسانه های آمریکایی در بیانیه ای خواستار موافقت علنی جو بایدن رئیس جمهور فعلی و دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق برای برگزاری مناظره‌هایی در آستانه انتخابات ماه نوامبر شدند.

در این بیانیه آمده است: مناظره های عمومی انتخاباتی، سنتی دیرینه در تاریخ دموکراسی آمریکاست و نقشی حیاتی در هر انتخابات ریاست جمهوری طی 50 سال گذشته داشته است. در هر کدام از این انتخابات‌ها، ده‌ها میلیون نفر برای تماشای مناظره های انتخاباتی نامزدها، و رقابت ایده ها برای آرای شهروندان آمریکایی در کنار هم قرار گرفتند.

این رسانه های خبری تاکید کردند کمیسیون غیرحزبی برای مناظره های انتخابات ریاست جمهوری که این مناظره ها را از سال 1988 پشتیبانی می کند، اخیرا تاریخ، ساعت و معیار پذیرش مناظره های انتخابات 2024 را اعلام کرده و از نامزدهای انتخاباتی خواسته تا درباره حضور خود در این مناظره ها تصمیم گیری کنند.

براساس بیانیه مشترک این خبرگزاری ها، گرچه برای دعوت هر یک از نامزدهای انتخاباتی به این مناظره ها بسیار زود است اما برای نامزدهایی که انتظار می رود معیارهای پذیرش مناظره ها را قبول کرده تا حمایت آشکار خود را از مناظره های برنامه ریزی شده کمیسیون برای پاییز امسال را بیان کنند، چندان زود نیست.

علاوه بر این در این بیانیه گفته شده اگر تنها یک چیز وجود داشته باشد که مردم آمریکا بتوانند در این فضای دو قطبی با آن موافقت کنند این است که خطرات این انتخابات به طور استثنائی زیاد است. و در میانه این پیش زمینه، به سادگی هیچ جایگزنی برای مناظره های انتخاباتی نامزدها با یکدیگر وجود ندارد. و دیدگاه مردم آمریکا برای آینده کشور پیش از همه چیز است.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

در همین حال کمپین دونالد ترامپ اوایل هفته جاری در نامه ای به این کمیسیون از جو بایدن خواست برای برگزاری مناظره انتخاباتی با او در هر زمان و هر مکانی موافقت کند. این کمپین همچنین از کمیسیون خواست تا بازه زمانی مناظره های برنامه ریزی شده را به جلو بیاندازد.

این در حالی است که دونالد ترامپ خود در هیچ یک از مناظره های انتخاباتی درون حزبی جمهوری خواهان شرکت نکرده اما اظهار کرده نامزدهای نهایی انتخابات ملزم به برگزاری مناظره در آستانه انتخابات نهایی هستند و این اقدام برای کشور بسیار خوب است.

این خبرگزاری ها در بیانیه خود از هر دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خواستند تا در سریعترین زمان ممکن تصمیم خود را بگیرند.   

رسانه های صادر کننده این بیانیه شامل شبکه ای بی سی، آسوشیتدپرس، سی بی اس، سی ان ان، ان پی آر، پی بی اس و نیوز نیشن هستند.   

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می شود. نتایج نظرسنجی های جدید نشان می دهد رقابت دوباره بین دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر فشرده و تنگاتنگ است و ترامپ با حدود 2 درصد در یک رقابت فرضی نسبت به بایدن پیشتاز است.

درخواست ترامپ برای تعویق برگزاری دادگاه رد شدحمله لفظی ترامپ به قاضی پرونده پرداخت حق السکوت

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عذرخواهی رئیس جمهور کره‌جنوبی پس از شکست حزبش در انتخابات پارلمانی
  • حضور در انتخابات از پشت میله‌های زندان؟
  • اولویت مجلس دوازدهم معیشت و اقتصاد خواهد بود
  • ترامپ در دادگاه: آمریکا توسط یک مرد ناتوان اداره می‌شود
  • آذربایجان شرقی تنها استانی که در انتخابات اسفند ۱۴۰۲، اصلاح طلبان در آن پیروز شدند
  • نماینده سابق مجلس: موی سر زنان را می‌بینید شکم گرسنه و اشکشان را نه!
  • منحنی محبوبیت ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری نزولی شده/ بایدن کم کم در نظرسنجی ها بالاتر می رود
  • نتیجه تلاش همه مسؤولان باید گره گشایی از کار مردم باشد
  • درخواست رسانه‌ها از ترامپ و بایدن برای برگزاری مناظره
  • انتخابات مجلس دوازدهم عبور از قوم‌گرایی و خوش مدگویی به شایسته سالاری بود