Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر «سعید کشمیری» اعلام کرد: در همین ارتباط یک آزمایشگاه تشخیص کرونا در مرکز استان بوشهر راه‌اندازی شده و قرار است به زودی ۲ آزمایشگاه دیگر در شهرستان‌های عسلویه و دشتستان وارد مدار فعالیت ‌شوند.

وی بیان کرد: تاکنون ۱۷ مرکز بیماریابی کرونا ۱۶ ساعته نیز مراکز جامع سلامت در مناطق مختلف استان بوشهر راه‌اندازی شده که نقش مهمی در سرعت بخشی روند بیماریابی در استان داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد مبارزه با کرونا استان بوشهر ادامه داد: بی‌توجهی عده‌ای به دستورالعمل‌های بهداشتی باعث شده که روند بیماری در استان روبه افزایش باشد و براساس آمار چهارم خرداد ماه تاکنون ۷۳۹ نفر در استان آزمایش کرونا آنها مثبت بوده‌است.

وی اضافه کرد: در زمان حاضرعده‌ای از مردم نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی سهل‌انگاری می‌کنند که این موضوع روزهای سختی را برای ما رقم خواهد زد.

کشمیری افزود: اقدام دوباره بازاریان استان در تعطیلی کسب‌وکار برای جلوگیری از شیوع کرونا در تعطیلات عید فطر ستودنی است.

کد خبر 514753 برچسب‌ها استان بوشهر كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان بوشهر كرونا در ايران استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۵۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت‌ها و حرایم بهداشتی مانعی برای مشارکت مردم در صنعت دام‌داری و توسعه بخش کشاورزی

امیرحسین اقبالی کارشناس اقتصادی در مورد اهمیت مشارکت مردم در بخش کشاورزی گفت: مشارکت مردم در بخش کشاورزی برای رشد و توسعه صنعت ضروری است. زمانی که افراد برای راه اندازی کسب و کار خود و سرمایه گذاری در تولیدات کشاورزی توانمند شوند، منجر به افزایش بهره وری، نوآوری و رشد اقتصادی می شود. با رفع موانع راه اندازی کسب و کار در صنعت دامپروری، افراد بیشتری برای ورود به این بخش تشویق می شوند و در موفقیت آن سهیم می شوند.

وی با اشاره به نقش محدودیت ها و حرایم بهداشتی در صنعت دامداری گفت: هدف سازمان دامپزشکی با اعمال محدودیت های بهداشتی برای ورود و فعالیت مشاغل در صنعت دامپروری، جلوگیری از شیوع بیماری ها و حفظ سلامت حیوانات است. با این حال، این محدودیت ها همچنین می تواند به عنوان یک مانع برای افرادی که می خواهند کسب و کار خود را در این بخش راه اندازی کنند، عمل کند.

این کارشناس اقتصادی در مورد اهمیت اصلاح و کاهش حرایم بهداشتی گفت: این در حالی است که فناوری کنترل بیماری‌های دامی در جهان در سال‌های اخیر پیشرفت قابل‌توجهی داشته است و برای تسهیل در رشد بخش کشاورزی، همگامی با این پیشرفت‌ها برای ایران ضروری است و باید حرایم بهداشتی که چند ده سال بدون هیچ تغییری بوده است؛ با تکنولوژی روز به روز شود. با اصلاح و کاهش حرایم بهداشتی توسط سازمان دامپزشکی، می توانیم فضای مساعدتری را برای کارآفرینی و سرمایه گذاری در صنعت دام ایجاد کنیم که نه تنها افراد بیشتری را تشویق می کند تا کسب و کار خود را در این بخش راه اندازی کنند، بلکه منجر به افزایش بهره وری، نوآوری و رشد اقتصادی می شود.

وی با اشاره به مزایای حذف محدودیت ها و حرایم بهداشتی گفت: حذف محدودیت ها و حرایم بهداشتی در صنعت دامداری مزایای متعددی دارد. اول از همه، به افراد بیشتری اجازه می دهد وارد این بخش شده و کسب و کار خود را راه اندازی کنند، که منجر به افزایش رقابت، نوآوری و سرمایه گذاری می شود. این در نهایت منجر به یک صنعت کشاورزی پویاتر و پر رونق می شود که به طور قابل توجهی به اقتصاد کشور کمک می کند. علاوه بر این، با اصلاح حرایم بهداشتی، به سمت پذیرش فناوری‌های مدرن برای کنترل بیماری‌های دامی، تضمین سلامت و ایمنی دام و در عین حال از رشد این بخش با کاهش موانع پیش روی تولید حرکت خواهیم کرد حمایت کند. از همین رو دولت با فراهم کردن فرصت‌های بیشتر برای کارآفرینی و سرمایه‌گذاری، می‌تواند به رشد اقتصادی، ایجاد شغل و کاهش فقر در مناطق روستایی کمک کند.

اقبالی  گفت: محدودیت‌ها و حرایم بهداشتی اعمال‌شده از سوی سازمان دامپزشکی در ایران به‌عنوان مانعی برای مشارکت مردم در صنعت دام‌داری و مانع رشد و توسعه بخش کشاورزی است. با اصلاح این محدودیت ها و اتخاذ فناوری های مدرن برای کنترل بیماری های دامی، دولت می تواند محیط مساعدتری را برای کارآفرینی و سرمایه گذاری در این بخش ایجاد کند. حذف محدودیت‌ها و حرایم بهداشتی، افراد را قادر می‌سازد تا کسب‌وکار خود را راه‌اندازی و توسعه دهند که منجر به افزایش بهره‌وری، نوآوری و رشد اقتصادی می‌شود. همچنین به ایران کمک می کند تا با پیشرفت های جهانی در فناوری کشاورزی همگام شود و رقابت خود را در بازار بین المللی حفظ کند و مشارکت مردم در جهش تولید را تسهیل کنند.

دیگر خبرها

  • سی ام فروردین، روز آزمایشگاه
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • بالای ۸۰ درصد از تشخیص بیماری‌ها در ایران وابسته به آزمایشگاه‌ها است
  • ۷۰ درصد تشخیص پزشکان وابسته به آزمایشگاه است
  • دستگاه تحلیل سیگنال‌های الکتریکی در لایه‌های پوست ساخته شد/ امکان بهبود و پایش زخم
  • سیستم بهداشتی و پزشکی آماده ورود هوش مصنوعی مولد نیست!
  • محدودیت‌ها و حرایم بهداشتی مانعی برای مشارکت مردم در صنعت دام‌داری و توسعه بخش کشاورزی
  • اختصاص ۱۵۰۰ میلیارد ریال برای اصلاح شبکه آب‌وفاضلاب جزیره خارگ
  • امروزه تشخیص طبی پیش شرط خدمات درمانی است
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد