Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شرکت‌های فعال در بخش استخراج عصاره گیاهان، به ویژه گیاه شاهدانه، از نانوذرات پلیمری برای رهایش آرام و درازمدت عصاره گیاهان استفاده کرده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، کانابیس گلوبال (Cannabis Global) یکی از شرکت‌های فعال در حوزه استخراج گیاهان دارویی و عصاره شاهدانه است. این شرکت که در حال توسعه فناوری برای رهایش این عصاره‌ها است، به تازگی اعلام کرد که دستاورد‌های تازه‌ای در بخش عصاره گیاه شاهدانه به‌دست آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کانابیس گلوبال به تازگی پروژه‌ای موسوم به Project Varin را آغاز کرده است. در قالب این پروژه، سامانه رهایش جدیدی به نام تتراهیدروکانابیوارین (THC-V) برای رهایش عصاره گیاه شاهدانه توسعه داده شده‌است که به کاربر اجازه می‌دهد تا در طول یک بازه زمانی رهایش انجام شود. البته سامانه‌ای نیز برای رهایش سریع ارائه شده‌است.

Project Varin برنامه‌ای است که در آن سامانه رهایش برای کانابینوئید‌های وارین ساخته می‌شود. THC-V یکی از شناخته‌شده‌ترین وارین‌ها است که در حوزه علم کانابینوئید به کانابینوئید لاغری شهرت دارد. دلیل این نامگذاری، خاصیت ضداشت‌های قوی این ماده است که در واقع به شدت سرکوب‌گر اشتها است. این ماده احتمالا بتواند به‌عنوان عامل درمانی در برابر عدم تحمل گلوکز مرتبط با چاقی استفاده شود.

این فناوری قرار است برای محصولات قهوه و چای نیز تولید شده و از ماه می‌سال ۲۰۲۰ وارد بازار شود. THC-V ساختار شیمیایی شبیه به تتراهیدروکانبینول دارد، با این تفاوت که اثرات روانگردان ندارد.

آرمان طباطبادی مدیرعامل این شرکت می‌گوید: «ما معتقدیم که امسال محصولات مختلفی را بتوانیم به بازار معرفی کنیم.»

یکی از مهمترین دستاورد‌ها در این بخش، توسعه نانوذراتی پلیمری است که حاوی THC-V هستند. این نانوذرات به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که بتوانند به آرامی THC-V را رهاسازی کنند. با این کار می‌توان یک دوز پایدار را در طول چند ساعت در بدن ایجاد کرد.

نسخه‌های دیگر از فناوری THC-V در حال طراحی است تا از طریق فرمولاسیون‌هایی عاری از سورفاکتانت و آمولسیفایرها، بتوان رهایش سریع را تجربه کرد.

نسخه‌های مختلفی از این نانوذرات با استفاده از فناوری که در حال پتنت شدن است، سال گذشته تولید شده‌است. این شرکت از تتراهیدروکانابینول‌های سنتزی و استخراجی از گیاه استفاده می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نانوذرات پلیمری عصاره گیاهان نانو عصاره گیاه برای رهایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۵۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان

محمدحسن کیانی‌فر با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ هکتار سطح زیر کشت گلخانه‌های لرستان است، گفت: محصولات سبزی و صیفی در این گلخانه‌ها تولید می‌شود.

او با اشاره به تولید بیش از ۱۶ هزار تن محصولات گلخانه‌ای به‌صورت سالانه در لرستان، اضافه کرد: محصولات صیفی و جالیزی در این گلخانه‌ها کشت می‌شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان با اعلام اینکه هشت هکتار از سطح گلخانه‌های این استان به گل شاخه‌بریده شامل انواع رز اختصاص دارد، توضیح داد: گل‌های شاخه‌بریده گل‌ها یا غنچه‌هایی به‌همراه ساقه و برگ است که برای دسته‌گل، سبد گل و یا حلقه‌گل استفاده می‌شود.

کیانی‌فر با بیان اینکه بیش از ۱۶ هزار تن گیاهان دارویی به‌صورت سالانه در لرستان تولید می‌شود، یادآور شد: شش‌هزار هکتار سطح زیر کشت این محصول است.

او با تأکید به صادرات ۹۰ درصد گیاهان دارویی به خارج لرستان، خاطرنشان کرد: بیش از ۹۰ درصد مازاد میوه‌های درختی نیز به استان‌های همجوار صادر می‌شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات محصولات گلخانه‌ای اطلاع داد: بیش از ۵۰ درصد محصولات گلخانه‌ای این استان به خارج از کشور صادر می‌شود.

کیانی‌فر اعلام کرد: بیش از ۳۲۰ هزار تن محصولات باغی شامل میوه‌ها، تولیدات گلخانه‌ای، گیاهان دارویی و قارچ به‌صورت سالانه در لرستان تولید می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • راه‌اندازی واحد احیاء فولاد بافت کرمان با نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی  
  • صدور نخستین سند اعیانی قانون جهش تولید دانش‌بنیان در البرز
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • جهش تولید با حضور در بازارهای جهانی
  • تولید دستگاه دمنده گاز CO۲ برای آندوسکوپی در ایران