Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس‌جمهوری ونزوئلا با اشاره به ورود نفتکش ایرانی به پالایشگاه «ال پالیتو» در این کشور، بر اهمیت دوستی میان کاراکاس و تهران در مقابل تهدیدهای آمریکا تاکید کرد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، «دلسی رودریگز» در پیامی توییتری نوشت: امروز (دوشنبه) ورود نخستین نفتکش ایرانی در بندرگاه پالایشگاه ال پالیتو، در روابط میان دو کشور  رخدادی تاریخی تلقی می‌شود و ما تلاش خواهیم کرد که همکاری با تهران را پیش از بیش گسترش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی تأکید کرد که اعزام پنج کشتی حامل سوخت ایران به سمت قلمرو ونزوئلا نشان دهنده روحیه همبستگی است که در هر دو کشور حاکم است.  

رودریگز افزود: در این اقدام اصول خودمختاری مردم، حاکمیت، دوستی، همکاری، حمایت از صلح و منافع متقابل بیان شده است.  

مرکز ردیابی تانکر «ترکز» (TankerTrackers) در پیامی توئیتری نوشت: نفتکش ایرانی «فورچون» که در اواسط ماه مارس (اسفند- فروردین) در بندر «شهید رجایی» با ۴۳ میلیون لیتر بنزین بارگیری شده بود، امروز در اسکله ۲ در بندرگاه پالایشگاه ال پالیتو ونزوئلا در غرب پایتخت این کشور لنگر انداخت.  

این نخستین کشتی از پنج نفتکش ایرانی است که به رغم تهدیدات و تحریم‌های آمریکا در سواحل شمالی ونزوئلا پهلو می‌گیرد و آماده تخلیه محموله سوخت خود است.  

تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد نفتکش ایرانی در حال انجام عملیات پهلو گرفتن در بندرگاه پالایشگاه ال پالیتو با کمک دو قایق یدکش ونزوئلا می‌باشد.  

به دنبال تهدیدهای آمریکا برای اطمینان از اینکه کشتی ایرانی بدون هیچ‌گونه حادثه به سواحل ونزوئلا برسد، تانکر هنگام عبور از منطقه انحصاری اقتصادی (EEZ) توسط نیروی دریایی ونزوئلا اسکورت شد.  

دومین کشتی نیز که «فارست» نام دارد پیش از این شنبه گذشته وارد دریای کارائیب شد. سه کشتی دیگر نیز در حال عبور از اقیانوس اطلس به سوی ونزوئلا هستند.  

پنج کشتی به نام‌های «فورچون»،   «فارست»،   «فاکسون»،   «پتونیا»  و «کلاول» حامل سوخت ایران بوده و راهی ونزوئلا شده‌اند.  

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران ونزوئلا نفتکش ایرانی ال پالیتو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۵۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رسانه‌های پاکستان بر اهمیت سفر آتی رئیس جمهور ایران به اسلام آباد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ برخی از رسانه‌های پاکستانی با اشاره به توطئه همیشگی گروه‌های تروریستی برای تخریب روابط ایران و پاکستان که اوایل سال میلادی با به وجود آمدن تنش‌های مرزی ناشی ازتروریسم به اوج خود رسید، بر اهمیت سفر آتی رئیس جمهور ایران به پاکستان برای تقویت همکاری مشترک دو کشور همسایه علیه تروریسم تاکید کردند.
به نقل از سایت خبری «تریبون اکسپرس»، در آستانه سفر رئیس جمهور ایران به اسلام آباد رسانه‌های پاکستانی بصورت گسترده اهداف استراتژیک این سفر را مورد بررسی قرار داده و، خبرگزاری «اکسپرس تریبون» پاکستان در گزارشی این سفر را برای تقویت همکاری‌های امنیتی مهم ارزیابی کرد.
این خبرگزاری همچنین با تاکید بر اهمیت ثبات و امنیت برای تقویت روابط میان کشور‌های منطقه افزود: ایران و پاکستان بطور فزاینده در مورد حضور فعال مجدد گروه‌های تروریستی در منطقه نگران هستند از این رو در جریان سفر آقای رئیسی به اسلام آباد طرفین وضعیت افغانستان به عنوان یک چالش امنیتی مشترک را نیز مورد بررسی قرار خواهند داد.
این گزارش با بیان اینکه در گذشته روابط دوجانبه ایران و پاکستان همواره از سوی گروه‌های تروریستی تهدید شده است، افزود: سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان درحالی انجام می‌شود که وی در جریان تنش‌های مرزی دو کشور در ماه ژانویه با تاکید بر تلاش برای خنثی سازی توطئه‌های دشمنان مشترک قول سفر زودهنگام به پاکستان را داده بود.
تریبون اکسپرس افزود: پیش بینی می‌شود پیشبرد پروژه انتقال گاز ایران به پاکستان از طریق تلاش مشترک برای یافتن راهکاری جهت دور زدن تحریم‌های آمریکا، آغاز تجارت آزاد و سایر راه‌های تقویت مناسبات دوجانبه دستور کار سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان باشد.
کارشناسان معتقد اند ایران و پاکستان با حدود یک هزار کیلومتر مرز مشترک و ظرفیت فراوان تجاری و اقتصادی بطور بالقوه می‌توانند بخشی قابل توجهی از نیاز‌های اساسی مردم خود را از طریق همکاری‌های دوجانبه تامین کنند که بدون شک بهره برداری از این ظرفیت توجه جدی‌تر به مقوله امنیت مرز‌ها و مبارزه موثر با عوامل و گروهک‌های مخل امنیت را می‌طلبد.

دیگر خبرها

  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • پشت هر کشتی ایرانی در آب‌های فرا سرزمینی ارتشی مقتدر ایستاده است
  • معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است
  • استقرار کروزهای ضد کشتی ایران نزدیک خاک آمریکا
  • مادورو دفاتر دیپلماتیک ونزوئلا در اکوادور را تعطیل کرد
  • کروزهای ضد کشتی ایران در فاصله کم از خاک آمریکا
  • تاکید بر اهمیت نقش مقاومت مردم لبنان در تحولات منطقه
  • بزرگترین مزیت جمهوری اسلامی وجود نیروی جوان و نخبه است
  • جمله حاشیه ساز ثابتی درباره بنی صدر
  • تاکید رسانه‌های پاکستان بر اهمیت سفر آتی رئیس جمهور ایران به اسلام آباد