Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، زمین لرزه‌ای به قدرت ۵.۲ در مقیاس درونی زمین/ریشتر/ روز یکشنبه چهارم خرداد شهر دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد را لرزاند.

مرکز لرزه نگاری کشور اعلام کرده که این زمین لرزه ساعت ۱۳ و ۴۱دقیقه و ثانیه ۲۷ روز یکشنبه چهارم خرداد در عمق ۱۰کیلومتری زمین رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پس از این زلزله یک زمین لرزه دیگر  به قدرت ۲.۹ در مقیاس درونی زمین شهر دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد را نیز لرزاند.

 زمین لرزه اول بیشتر شهروندان دوگنبدان را به خیابان ها کشاند.

زلزله شهر دوگنبدان در شهرهای اطراف نیز احساس شد.

این زمین لرزه هیچ گونه خسارت جانی نداشته است.

حشمت الله صمیمی دوست روز دوشنبه در بازدید از بافت تاریخی دهدشت اظهار داشت: خسارت وارده در صورت جلسه ای برای استانداری و مسئولان کشوری ارسال خواهد شد.

وی بیان کرد: با تامین اعتبار در کمترین زمان ممکن کار بازسازی و مرمت بافت آسیب دیده آغاز خواهد شد.

صمیمی دوست تصریح کرد: با برنامه ریزی های انجام شده پیگیری‌های لازم برای تامین اعتبار ملی نیز انجام خواهد شد.

بافت قدیمی بلاد شاپور با ۴۵ هکتار وسعت یکی از بزرگترین بافت های تاریخی کشور به شمار می آید اما این بافت به دلایل توسعه شهرنشینی تخریب شد و هم اینک ۳۷ هکتار از این شهر قدیمی باقی مانده است.

براساس شواهد تاریخی موقعیت جغرافیایی این شهر به عنوان یکی از مراکز سکونت صفویان و تجارت با بنادر جنوبی ، نقش مهمی در اقتصاد و تجارت زمان خود داشته است.
وجود بیش از ۲ هزارخانه، مسجد، حمام، کاروانسرا و بازار بزرگ در این بافت قدیمی نشان از قدمت بالای این شهر است.

وجود ارگ قدیمی، مساجد، حمام ها، کاروانسرا، زیارتگاه ها و برج و باروی گرداگرد شهر مجموعه بناهای باقی مانده از این بافت تاریخی است که بخشی از آن بازسازی شده است.
بافت تاریخی دهدشت به شماره ۳ /۱۶۸۹ در سال ۱۳۶۴ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت تاریخی رسیده است.

برچسب‌ها دوگنبدان دهدشت کهگیلویه وبویراحمد پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دوگنبدان دهدشت کهگیلویه وبویراحمد پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله زلزله دوگنبدان دهدشت کهگیلویه وبویراحمد پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله زلزله بافت تاریخی زمین لرزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۵۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده‌ها زلزله و پس‌لرزه تایوان را لرزاندند

به گزارش قدس آنلاین، این زلزله‌ها عمدتا در منطقه روستایی «هوالین» رخ داد. حدود ۲۰ روز پیش زلزله‌ای ۷.۲ ریشتری در این منطقه ثبت شد که جان دستکم ۱۴ نفر را گرفت و بیش از ۷۰۰ تن دیگر را زخمی کرد.

پس از آن پس‌لرزه‌های مختلفی در تایوان رخ داد که در ساعات اخیر تعداد آنها افزایش یافته و در مناطق مختلفی از جمله تایپه پایتخت تایوان احساس شده‌اند. تاکنون آماری از تلفات احتمالی زلزله‌ها و پس‌لرزه‌های اخیر منتشر نشده است.

زلزله ۶.۴ ریشتری سال ۲۰۱۶ در تایوان جان بیش از ۱۰۰ نفر را گرفت. همچنین در سال ۱۹۹۹ بیش از ۲ هزار نفر در تایوان بر اثر وقوع زلزله ۷.۳ ریشتری جان خود را از دست دادند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تا ۲۴ ساعت آینده میزان خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • بروز کمترین آسیب باران در بافت تاریخی یزد با همکاری جامعه محلی
  • پس‌لرزه ۶.۱ ریشتری در تایوان خسارت به‌ جا گذاشت
  • بارندگی های اخیر ۱۸۴ میلیارد ریال به بناهای تاریخی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • زلزله کوهبنان کرمان را لرزاند
  • سلطان سلجوقی چگونه در طرشت زمین‌گیر شد؟ | طغرل در تپه سیف ناکام ماند
  • زلزله مرزن آباد مازندران خسارتی نداشت
  • ده‌ها زلزله و پس‌لرزه تایوان را لرزاندند
  • بهاباد امروز لرزید
  • قدیمی‌ترین نقشه بازترسیم شده بافت تاریخی شیراز رونمایی شد